This version of the page http://jaguar.winnerauto.ua/ua/news/news2595 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-04. The original page over time could change.
Новий Jaguar XJ / Віннер Автомотів - Jaguar
www.winnerauto.ua
XJ XJ 2010 XK XF
Сервіс та послуги Контакти Новини Акції Гарячі пропозиції Замовити тест-драйв


Новини

Новий Jaguar XJ

9 липня 2009 року у Саатчі Гелері  Челсі,  Лондон компанія Jaguar Cars офіційно представила публіці новий Jaguar XJ.
Ведучим данного заходу став Джон Лено – один з найпопулярніших у світі ведучий чат-шоу та просто людина, яка обожнює автомобілі. На презентації новенького   Jaguar були присутні відомі публічні фігури, бізнесмени, знаменитості та преса.
Керуючий директор Jaguar Cars Майк О’Дріскол прокоментував: “Зараз наша компанія переживає найкращі часи. Новий XJ дійсно захоплюючий, він наштовхує лише на одне бажання – швидше сісти за його кермо і сміливі найновіші ідеї, що втілені в його дизайні, відображають всю швидкоплинність нашого сучасного світу. Це авто перевертає всі уявлення про поєднання  спорту та розкоші водночас”.
Новий Jaguar XJ - сміливість поєднання розкоші зі спортом – це пропозиція безкомпромісного вражаючого дизайну, захоплюючого видовища та новинок інженерії.
Ґрунтуючись на успіху XK та XF компанія Jaguar представила новий XJ, що має стати новою сходинкою у розвитку бренду Jaguar. Чітко позиціонуючи Jaguar XJ як новий 4-дверний флагман компанії, Jaguar Cars  хоче й надалі розширювати коло покупців.
“Новий XJ – це новенька інтерпретація самої суті компанії Jaguar. Форма бокових вікон нового Jaguar XJ створює вигляд обтікаючої  каплеподібної форми усього корпусу авто, приховуючи цим  достатньо просторий салон. Це найбільш виразна і досконала заява від нових дизайнерів Jaguar”, зазначив Айен  Калум,  дизайн директор Jaguar Cars.

повернутись до списку
Замовити тест-драйв Ціни
Контакти
Як нас знайти
м.Київ
пр-т Московський, 24д