This version of the page http://oridu.odessa.ua/index.pl?fil=ogo/index (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-02. The original page over time could change.
ОРІДУ НАДУ при Президентові України Написати листа
Меню

Про інститут
Керівництво
Ліцензії
Прийом до інституту
Дистанційне навчання
Факультети
Кафедри
Підвищення кваліфікації
Дорадчі органи
Видавнича діяльність
Наукова діяльність
Наші випускники
Міжнародне співробітництво
Бібліотека
Державні закупівлі
Студентське самоврядування
Слухацьке самоврядування
Пам’ятні дати
Запобігання проявам корупції
Співпраця з органами влади Півдня України
Пріоритетні напрямки розвитку інституту
Інститут в ЗМІ

Розклад занять

Державне управління
      денна
      заочна
      вечірня
      заочно-дистанційна
 
Управління проектами
      денна
      заочна
 
Менеджмент організацій
      денна
      заочна
 
Підвищення кваліфікації
      ЦПКК

ДЕК

Державне управління
  склад комісії ДЕК
  графік роботи ДЕК
  наказ № 145
 
Управління проектами
  склад комісії ДЕК
  графік роботи ДЕК
 
Менеджмент організацій
  склад комісії ДЕК
  графік роботи ДЕК

Довідники

Телефони
E-mail


АРХІВ ОГОЛОШЕНЬ


ПЛАН-ГРАФІК проведення розширених засідань кафедр ОРІДУ НАДУ при Президентові України
Запрошуємо Вас на святкування дня факультету менеджменту, яке відбудеться 25 грудня 2009 року о 14 годині в актовій залі

4 грудня о 12.00 год. в 212 ауд. за участю директора Інституту М.М. Іжі відбудуться загальні збори аспірантів та докторантів першого року підготовки, наукових керівників та завідувачів кафедр. На зборах аспіранти та докторанти отримають пакети документів з необхідною інформацією для проведення якісних дисертаційних досліджень, зокрема щодо публікації та апробації наукових досліджень, користування бібліотечними ресурсами Інституту, умов участі у науково-дослідних роботах, що проводяться в Інституті й умов участі у міжнародних програмах.

З 18 по 23 листопада 2009 року в читальній залі інституту відбудеться виставка нових надходжень до бібліотеки

До уваги слухачів, студентів , аспірантів та докторантів ОРІДУ НАДУ при Президентові України!
(наказ від 20.11.2009 № 128 "Про поновлення навчального процесу в Одеському регіональному інституті державного управління НАДУ при Президентові України")

   12 листопада о 13.00 в Інституті в аудиторії № 212 відбудеться засідання Науково-експертної ради. У порядку денному наступні питания:
   1. Результати виконання науково-дослідних робіт за 2009 рік.
   2. Питання підвищення рівня наукової роботи в Інституті.
   До участі у засіданні запрошуються члени Науково-експертної ради, керівники і відповідальні виконавці науково-дослідних робіт та всі бажаючі.

9 листопада 2009 року у м. Миколаєві в День української писемності та мови відбудеться урочисте відкриття Х Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.
ПЛАН-ГРАФІК проведення розширених засідань кафедр ОРІДУ НАДУ при Президентові України, на яких проводиться попередня експертиза дисертаційних робіт на здобуття наукового ступеня в галузі державного управління у листопаді 2009 року, затверджений директором 21 жовтня 2009 року
ПІДСУМКОВА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ "СТРАТЕГІЯ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ: ФОРМУВАННЯ ТА МЕХАНІЗМИ РЕАЛІЗАЦІЇ"                                                                  
30 жовтня 2009 року
ПРОГРАМА підсумкової науково-практичної конференції за міжнародною участю СТРАТЕГІЯ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ: ФОРМУВАННЯ ТА МЕХАНІЗМИ РЕАЛІЗАЦІЇ
30 жовтня 2009 року
ОДЕСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ІНСТИТУТ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ
НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ
ОГОЛОШУЄ ПРИЙОМ ДО ДОКТОРАНТУРИ ТА АСПІРАНТУРИ В 2009 РОЦІ
Графік проведення атестації аспірантів, докторантів і здобувачів наукового ступеня кандидата наук кафедри Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України
ДО УВАГИ АСПІРАНТІВ, ДОКТОРАНТІВ ТА ЗДОБУВАЧІВ НАУКОВОГО СТУПЕНЯ КАНДИДАТА НАУК

У В А Г А!
ТЕРМІН ПРИЙОМУ ДОКУМЕНТІВ ДО АСПІРАНТУРИ ПРОДОВЖЕНО ДО 30.09.2009 РОКУ!


ПЛАН-ГРАФІК проведення розширених засідань кафедр ОРІДУ НАДУ при Президентові України, на яких проводиться попередня експертиза дисертаційних робіт на здобуття наукового ступеня в галузі державного управління у вересні 2009 року, затверджений директором 28 серпня 2009 року
Всеукраїнські громадські слухання на тему: "Політико-правове забезпечення державної служби та служби в органах місцевого самоврядування"

Керівникам науково-дослідних робіт комплексного наукового проекту "Державне управління та місцеве самоврядування"
       22 вересня 2009 року об 11.40 в ауд. № 212 Одеського регіонального інституту державного управління на засіданні Науково-експертної ради відбудеться презентація результатів виконання науково-дослідних робіт за ІІІ квартал 2009 року.

ГРАФІК проведення консультацій для аспірантів заочної форми навчання

Круглий стіл відповідно до Указу Президента України В. Ющенко "Про винесення на всенародне обговорення проекту Закону України "Про внесення змін до Конституції України"
       17 вересня о 14.00 в аудиторії 212 відбудеться круглий стіл за участю викладачів кафедри права і законотворчого процесу відповідно до Указу Президента України В. Ющенко "Про винесення на всенародне обговорення проекту Закону України "Про внесення змін до Конституції України".
       Запрошуються викладачі, аспіранти та докторанти, слухачі, студенти і співробітники інституту, а також всі бажаючі взяти участь у обговоренні.

Круглий стіл з нагоди 20-ї річниці створення Народного Руху України за перебудову
       16 вересня о 14.00 у приміщенні читальної зали відбудеться круглий стіл за участю викладачів кафедри філософських та соціально-політичних наук за темою: "Народний Рух України за перебудову - 20 років по тому".
       Запрошуються викладачі, аспіранти та докторанти, слухачі, студенти і співробітники інституту, лідери та активісти політичних партій та громадських рухів Одещини".

На теперішній час науковці ОРІДУ на замовлення Одеської міської ради здійснюють розробку комплексного експертно-аналітичного висновку щодо проекту нормативно-правового акту "Статут територіальної громади міста Одеси". З його змістом можна ознайомитися у відділі координації наукових досліджень та інформаційно-аналітичної роботи. Бажаючі запрошуються до співпраці.

Круглий стіл з нагоди 70-ї річниці початку Другої світової війни
       15 вересня о 14.00 в читальній залі відбудеться круглий стіл за участю викладачів кафедри філософських та соціально-політичних наук за темою: "70 років з початку Другої світової війни".
       Для участі в обговоренні запрошуються викладачі та співробітники, слухачі, студенти, аспіранти інституту, учасники війни, аналітики та експерти з питань національної безпеки України.

1 вересня о 8.30 в інституті відбудуться урочисті збори з нагоди початку 2009-2010 навчального року.
УВАГА! ДОДАТКОВИЙ НАБІР
2 та 3 липня 2009 року о 12.00 годині в ауд. 212 відбудуться засідання спеціалізованої вченої ради К 41.863.01 в Одеському регіональному інституті державного управління НАДУ при Президентові України

30 червня 2009 р. відбудеться засідання Науково-експертної ради Інституту, де буде розглядатися звіт про виконання НДР "Розробка комплексного експертно-аналітичного висновку щодо проекту нормативно правового акту "Статут територіальної громади міста Одеси".
Запрошуються члени Науково-експертної ради та всі бажаючі.

Результати та перспективи запровадження в Інституті системи управління якістю (станом на січень 2009р.).
ПЛАН-ГРАФІК
проведення розширених засідань кафедр ОРІДУ НАДУ при Президентові України, на яких проводиться попередня експертиза дисертаційних робіт на здобуття наукового ступеня в галузі державного управління у червні 2009 року, затверджений директором 27 травня 2009 року
Одеський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України оголошує конкурс на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників
27 червня 2009 року о 11.00 у приміщенні актової зали Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбудуться урочисті збори з нагоди випуску бакалаврів спеціальності "Менеджмент" та спеціалістів заочної форми навчання спеціальності "Менеджмент організацій".
18 червня 2009 року о 15.00 в ауд. 212 відбудеться засідання Науково-експертної ради Інституту.

10 червня 2009 року в ОРІДУ відбудеться "круглий стіл" "Професіоналізація державної служби в умовах демократичного врядування: регіональний аспект", який проводиться в рамках виконання бюджетної НДР за темою: "Модернізація професійного навчання державних службовців як пріоритетний напрямок професіоналізації державної служби: регіональний аспект". Метою проведення круглого столу є: обговорення актуальних проблем професіоналізації державної служби та презентація науково-методичної розробки щодо експертно-аналітичного супроводження діяльності місцевих держадміністрацій Півдня України.
До участі запрошуються всі бажаючі.

До уваги аспірантів та здобувачів наукового ступеня кандидата наук з державного управління

29 травня 2009 року в ОРІДУ відбудеться відеосекція "Регіональний розвиток та місцеве самоврядування", яка проводиться в рамках науково-практичної конференції Національної академії державного управління при Президентові України "Демократичне врядування: наука, освіта, практика". До участі запрошуються провідні фахівці органів державної влади та місцевого самоврядування Півдня України, а також науковці, викладачі кафедр, аспіранти та докторанти інституту.

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі щорічної наукової конференції "Економічні та фінансові процеси в регіоні в умовах прогнозної невизначеності", яка відбудеться 29 травня 2009 р. в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.
ПЛАН-ГРАФІК
проведення розширених засідань кафедр ОРІДУ НАДУ при Президентові України, на яких проводиться попередня експертиза дисертаційних робіт на здобуття наукового ступеня в галузі державного управління у травні 2009 року, затверджений директором 27 квітня 2009 року
Спортивне свято, присвячене 64-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
23 КВІТНЯ 2009 РОКУ відбудеться щорічна міжвузівська студентська науково-практична конференція:"Сучасний менеджмент: моделі, стратегії, технології"
ПЛАН-ГРАФІК
проведення розширених засідань кафедр ОРІДУ НАДУ при Президентові України, на яких проводиться попередня експертиза дисертаційних робіт на здобуття наукового ступеня в галузі державного управління у квітні 2009 року, затверджений директором 19 березня 2009 року
11 квітня 2009 року відбудеться День відкритих дверей

До уваги науковців Інституту.
В Одеському регіональному інституті державного управління розпочалися дослідження за Комплексним науковим проектом “Державне управління та місцеве самоврядування”. Моніторинг результатів досліджень за 1 квартал 2009 року буде проведено в кінці березня.

З 2 по 31 березня 2009 року в Інституті відбувається прийом документів

     В Інституті 27 березня в 11.40 в 212 аудиторії відбудеться засідання Науково-експертної ради. На засідання виносяться наступні питання:
     1. Звітність про виконання заходів з наукової діяльності в Інституті у I кварталі 2009 року.
     2. Про виконання плану видання.
     3. Звіт докторанта останнього року підготовки Безверхнюк Т.М.
     Запрошуються члени Науково-експертної ради та бажаючі

11 березня 2009 року - зустріч колективу інституту з головою Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Гриценком А.С. та заступником голови Комітету Гриневецьким С.Р.
27 та 28 лютого - вручення дипломів випускникам
2009 року
В Інституті продовжено до 20.02.2009 року внутрішнє інтернет-опитування викладачів, працівників, аспірантів, докторантів, слухачів та студентів на тему: "Імідж Національної академії в професійному середовищі". Запрошуємо всіх до сайту НАДУ при Президентові України для участі в анкетуванні.
ПРЕС - РЕЛІЗ
ПЛАН-ГРАФІК проведення розширених засідань кафедр ОРІДУ НАДУ при Президентові України
До 10-річного ювілею заснування факультету менеджменту 12 грудня 2008 року о 14 годині в аудиторії 315 відбудуться урочисті заходи, присвячені Дню факультету менеджменту. О 16 годині розпочнеться "Святковий вогник" за участю викладачів, студентів та гостей свята.
11 і 12 грудня відбудуться засідання спеціалізованої вченої ради К 41.863.01
5 грудня відбудуться загальні збори аспірантів та докторантів
31 жовтня 2008 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбудеться підсумкова науково-практична конференція за міжнародною участю "Стратегія регіонального розвитку: формування та механізми реалізації".
Нарада з керівниками органів влади Півдня України 24 жовтня
До уваги докторантів, аспірантів та здобувачів (осіннього набору)!
Дорогі наші бібліотекарі!
Від щирого серця вітаємо вас з професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек. Бажаємо вам невичерпної наснаги й натхнення, невмирущої енергії, задоволення від роботи та нових, цікавих книжок.
8 вересня - Міжнародний день грамотності
1 - 5 вересня в читальній залі бібліотеки ( кімн. 114) організована виставка нової навчальної та наукової літератури.
З 15 по 18 липня 2008 року проводиться літня школа для тренерів навчальних модулів з підвищення кваліфікації "Абетка врядування"
План-графік проведення розширених засідань кафедр
НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР ЗА МІЖНАРОДНОЮ УЧАСТЮ
ЗАСІДАННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ
13 червня 2008 року відбудеться зустріч з координатором програм Центру інтернаціональної міграції та розвитку
30 травня 2008 року відбудеться конференція "Пріоритети економічного та соціального розвитку регіонів України".
Науково-практична конференція за міжнародною участю
29 травня 2008 року о 14 годині в читальній залі інституту відбудеться лекція на тему "Інститут градоначальства". Лектор - директор Історико-краєзнавчого музею, к.і.н. В.В.Солодова.
27 травня 2008 року о 12.00 годині в ауд. 212 відбудеться засідання спеціалізованої вченої ради
24 травня - День слов'янської писемності та культури
22-23 травня 2008 р. відбудеться семінар - нарада для управління з навчальної роботи і навчально-методичних відділів
Започатковане і вийшло у світ електронне наукове видання "Теоретичні та прикладні питання державотворення: збірник наукових праць". Випуск 1
15 травня 2008 року відбудеться круглий стіл на тему: "КОНЦЕПЦІЯ ДЕМОКРАТИЧНОГО ВРЯДУВАННЯ: СУТНІСТЬ, ПРИНЦИПИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РЕАЛІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ"
14 травня 2008 року о 14.00 год. в 213 ауд. в рамках заходів до Дня науки в Інституті відбудеться науково-методологічний семінар "Школа майбутнього науковця ОРІДУ НАДУ при Президентові України" для слухачів факультету "Державне управління".
До Дня Європи та Дня Науки сумісно з кафедрою європейської інтеграції у читальному залі бібліотеки організовано виставки наукових видань "Сучасні досягнення в галузі науки "Державне управління" та "Науковий продукт кафедри європейської інтеграції".
Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець"
План-графік проведення розширених засідань кафедр
7 травня цього року о 14.40 в читальному залі бібліотеки відбудеться зустріч з піснями воєнних років. Запрошуються всі, хто бажає співати та слухати пісні. Головний виконавець пісень - ст. викладач кафедри української та іноземних мов Л.Л.Шатух.
АТЕСТАЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ
22-23 травня 2008 року відбудеться семінар "Інформаційні технології в навчанні"
23 КВІТНЯ 2008 РОКУ відбудеться щорічна Всеукраїнська студентська науково - практична конференція
17 квітня 2008 року відбудеться науково-методичний семінар "ВИМОГИ ДО ПІДГОТОВКИ ТА ЗАХИСТУ ДИСЕРТАЦІЙ"
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ
ОЛІМПІАДА ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ПІВДЕННОГО РЕГІОНУ УКРАЇНИ
Бланк заяви для участі учнів в олімпіаді
До уваги аспірантів та здобувачів наукового ступеня кандидата наук!
Збірник наукових праць "Теоретичні та прикладні питання державотворення" внесено до Переліку електронних фахових видань з державного управління (згідно з Постановою президії ВАК України від 13.02.08 №2-05/2).
8 березня
Урочисті збори з нагоди випуску магістрів державного управління відбудуться 29 лютого 2008 року о 14 годині в актовій залі інституту, магістрів управління проектами - 1 березня 2008 року о 14 годині в актовій залі інституту.
9 березня 2008 року людство святкує 194-річчя з дня народження Тараса Григоровича Шевченка, класика української літератури, поета, письменника, художника, національної гордості українського народу
23 ЛЮТОГО ДЕНЬ ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ
21 ЛЮТОГО МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ РІДНОЇ МОВИ
План-графік проведення розширених засідань кафедр
з 22 по 24 січня 2008 року в читальному залі бібліотеки відбудеться відкритий перегляд нових надходжень літератури. Запрошуються викладачі, науковці, співробітники інституту та всі бажаючі.
До Дня Соборності України в читальному залі бібліотеки організована тематична виставка-перегляд літератури.
До уваги аспірантів, докторантів та здобувачів.
27 грудня 2007 року відбудеться круглий стіл на тему: "Європейські стандарти публічного управління на регіональному рівні".
У грудні 2007 року планується видати збірник статей з тематики європейської інтеграції.
До дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС
21 грудня 2007 року перебуватимуть з візитом Генеральний консул Китайської Народної Республіки в Одесі та віце-консул
7 грудня о 14.00 год. в 212 ауд. відбудуться загальні збори аспірантів та докторантів
До 75-х роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні
Про проведення акції "Озеленення країни - спадщина для майбутніх поколінь"
22 листопада 2007 року о 14.00 відбудеться презентація стипендіальної програми UGRAD (США).
19 листопада 2007 року о 14.00 в залі засідань Вченої ради відбудеться засідання Громадської ради
16 листопада 2007 року о 14.00 год. в ауд. № 212 відбудеться розширене засідання кафедри європейської інтеграції
2 листопада 2007 року відбудеться святкування з нагоди створення факультету "Державне управління" ОРІДУ НАДУ при Президентові України.
31 жовтня 2007 року відбудеться щорічна міжнародна науково-практична конференція "Стратегія регіонального розвитку: формування та механізми реалізації"
26 жовтня 2007 року о 14.00 відбудеться презентація Британських стипендіальних програм для післядипломної освіти
ОРІДУ НАДУ при Президентові України оголошує прийом до докторантури та аспірантури в 2007 році.
ПРОГРАМА СТАЖУВАННЯ В РЕСПУБЛІЦІ ПОЛЬЩА - 2007
ПРО ПРИЗНАЧЕННЯ КЕРІВНИКА ОБМІННОЇ ПРОГРАМИ СТАЖУВАННЯ - 2007
25 жовтня 2007 року відбудеться розширене засідання кафедри філософських та соціально-політичних наук
з 30 вересня по 9 жовтня стажування польських студентів Бялістокської школи державного управління
До уваги докторантів, аспірантів та здобувачів (осіннього набору)
20 вересня 2007 року на кафедрі європейської інтеграції відбудеться презентація збірника статей
14 вересня 2007 року ОРІДУ НАДУ при Президентові України проводить спільно з Одеською міською радою науково-практичний семінар "Система управління якістю як засіб підвищення ефективності діяльності органів місцевого самоврядування"
11-12 вересня 2007 року відбудеться науково-методичний семінар "Модернізація системи професійного навчання державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування: досвід та перспективи впровадження"
    3 вересня 2007 року ОДНБ ім. М.Горького проводить Всеукраїнський симпозіум
    28 - 31 серпня 2007 року проводиться заключне засідання проектної команди за результатами семінарів з питань підготовки пропозицій щодо інфраструктурних проектів згідно з європейськими стандартами.
    З 9 по 15 липня 2007 року в ОРІДУ НАДУ при Президентові України перебуватиме з робочим візитом директор науково-дослідного інституту теорії та практики державного управління Академії управління при Президентові Республіки Білорусь проф. С. О. Трахімьонок
    09 - 13 липня 2007 року на базі ОРІДУ НАДУ при Президентові України проводитиметься другий етап навчання для державних службовців Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Херсонської областей, Автономної Республіки Крим та м. Севастополь щодо підготовки інфраструктурних інвестиційних проектів у відповідності з європейськими стандартами
    Вступні екзамени за спеціальністю "Державне управління" будуть проводитись з 21 по 25 червня 2007 р.
    22 червня 2007 року о 13.00 год. в аудиторії №212 відбудеться розширене засідання кафедри європейської інтеграції
    20 червня 2007 року о 13.00 год. в аудиторії №212 відбудеться розширене засідання кафедри філософських та соціально-політичних наук
    14 червня 2007 року о 13.00 год. в аудиторії №212 відбудеться розширене засідання кафедри економічної та фінансової політики
    7 червня 2007 року о 13.00 год. відбудеться розширене засідання кафедри державного управління та місцевого самоврядування
    ВІЗИТ ТЕХНІЧНОГО РАДНИКА ПРИ ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННІ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ ПАНІ АНН АЗАМ-ПРАДЕЙ
    ЗАГАЛЬНО-УКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС З НАПИСАННЯ ЕСЕ - 2007
    25 травня 2007 року відбудеться щорічна наукова конференція "Стан та перспективи економічного розвитку регіону в умовах удосконалення інституціональної структури суспільства"
    25 травня 2007 року о 13.00 год. в 212 аудиторії відбудеться розширене засідання кафедри управління охороною здоров'я та валеології
    22 травня 2007 року о 13.00 год. в 212 аудиторії відбудеться розширене засідання кафедри права та законотворчого процесу
    ПРОГРАМА СТАЖУВАННЯ СВІТОВОГО БАНКУ - 2007
    14 - 18 травня 2007 року триває навчальний семінар для державних службовців Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Херсонської областей, Автономної Республіки Крим та м. Севастополь
    11 мая в 15:00 в аудитории № 315 состоятся общественные слушания по проекту Устава территориальной громады города Одессы.
    26 квітня 2007 року відбудеться студентська науково-практична конференція . Тема: "СУЧАСНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ: СТРАТЕГІЇ, МОДЕЛІ, ТЕХНОЛОГІЇ"
    25 квітня 2007 року о 13.00 год. в 212 аудиторії відбудеться теоретико-методологічний семінар з метою апробації дисертаційних досліджень аспірантів останнього року навчання
    21 квітня 2007 року об 11.00 годині для вступників на навчання за спеціальностями "Державне управління", "Управління проектами" та "Менеджмент" відбудеться "ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ"
    20 квітня 2007 року відбудеться олімпіада для школярів Південного регіону України "Обираю професію менеджера"
    Наказ директора інституту від 27 березня 2007 р. № 34 "Про проведення олімпіади та Дня відкритих дверей"
    До уваги аспірантів та здобувачів Інституту - бажаючим скласти кандидатські іспити зі спеціальності, іноземної мови та філософії подати необхідні матеріали до 20 квітня 2007 року у відділ підготовки науково-педагогічних та наукових кадрів (каб. 206)
    20 квітня 2007 року закінчується прийом документів для прикріпленні здобувачів наукового ступеня кандидата наук з державного управління до кафедр ОРІДУ НАДУ при Президентові України
    19 квітня 2007 року о 13.00 год. в 212 аудиторії відбудеться розширене засідання кафедри державного управління і місцевого самоврядування з попереднього захисту кандидатських дисертацій
    18 квітня 2007 року відбудеться виїзний короткотерміновий тематичний семінар "Актуальні проблеми державотворення"
    з 2 по 6 квітня 2007 року відбудеться тренінг "Правове забезпечення діяльності органів місцевого самоврядування"
    30 березня 2007 року в адмінбудинку № 1 Одеської обласної ради за адресою пр. Шевченка 4. відбудеться виїзний семінар за темою "Пріоритети діяльності обласної ради на сучасному етапі"
    22 березня 2007 року о 13.00 год. в 212 аудиторії відбудеться теоретико-методологічний семінар, організований відділом підготовки науково-педагогічних та наукових кадрів, з обговоренням результатів дисертаційних досліджень аспірантів
   21 березня 2007 року відбудеться тематична зустріч. Тема: "Забезпечення ефективного функціонування органів влади, шляхом створення "соціального капіталу""
   6 березня 2007 року о 14.00 год. в 212 аудиторії відбудеться попередній захист докторської дисертації докторанта кафедри державного управління і місцевого самоврядування Павлова Олександра Івановича на тему: "Управління сільськими територіями: теоретико-історичний аналіз". До участі в обговорені запрошуються всі науковці.
   5 березня 2007 року відбудеться міжнародна науково-практична конференція. Тема: "ЗБЕРЕЖЕННЯ КУЛЬТУРНОЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ТА СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ В КОНТЕКСТІ ПРАВ НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН"
   1 березня 2007 року відбудеться Тематична зустріч "Бізнес-освіта в США та Україні: загальні риси та відмінності".
   З 19 лютого 2007 року відділом підготовки науково-педагогічних та наукових кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України розпочато прийом документів для прикріплення здобувачів наукового степеня кандидата наук з державного управління.
   15 лютого 2007 року відбудеться круглий стіл "Досвід республіки Польща щодо вступу до Європейського Союзу" за участю Генерального Консула Республіки Польща в м. Одеса та представника Міністерства закордонних справ України в м. Одеса
   9 лютого 2007 року кафедра європейської інтеграції ОРІДУ проводить науково-практичну конференцію. Тема: АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПЛАНУ ДІЙ УКРАЇНА - ЄС
   6 лютого 2007 року відбудеться круглий стіл на тему: "Принцип політичної нейтральності державних службовців: умови, ризики та шляхи забезпечення в Україні"
   15 січня 2007 року відбудеться тематична зустріч з майстрами мистецтв - слухачами спеціалізації "Управління в сфері культури та мистецтв" на тему: "Аналіз новітніх управлінських тенденцій в сфері культури"
   з 18 грудня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання відбудеться настановча сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".
   14 грудня 2006 року в 212 аудиторії о 13.00 год. в Інституті відбудеться науково-методологічний семінар для аспірантів, докторантів та здобувачів наукового ступеня кандидата наук з державного управління на тему: "Моделі демократії в сучасній західній політичній думці".
   24 листопада 2006 року відбудеться Круглий стіл за участю начальників відділів, управлінь економіки райдержадміністрацій. Тема: Обмін досвідом роботи з розробки регіональної та місцевих програм розвитку малого підприємництва на 2007-2008 роки
   04-10.11.2006 року відбудеться стажування студентів факультету управління Університету м. Гданськ (Республіка Польща). Тема стажування: "Стан та перспективи розвитку підприємництва в Одеській області та сучасному етапі реформування економіки України"
   03.11.2006 року відбудеться святкування Дня факультету державного управління

   25 - 29 вересня 2006 р. у Центрі дистанційного навчання відбудеться вступна очна сесія І-го курсу заочно-дистанційної форми навчання за програмою підготовки магістрів за спеціальністю "Державне управління".


Web-камера
Додатково

 Вакансії
 Фотогалерея інституту
 Фотогалерея подій
 Відеогалерея
 Карта сайту

Посилання


При гуртожитку інституту є вільні готельні кімнати для тимчасового поселення.


Проект Відкритість в системі місцевого самоврядування Польщі