This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/news4021 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-01. The original page over time could change.
СВІТОВА ПРЕМ’ЄРА PANAMERA У ШАНХАЇ / Віннер Автомотів - Ford, Jaguar, Land Rover, Volvo, Porsche
Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс Кузовні роботи



 
Новини

СВІТОВА ПРЕМ’ЄРА PANAMERA У ШАНХАЇ

Представляючи громадськості новий чотирьохдверний Gran Turismo на найбільшому автосалоні у світі, компанія Porsche фактично презентовала новий клас автомобілів. До появи Panamera у жодній з категорій не було автомобіля, що суміщав би такі вражаючі спортивні характеристики із безкомпромісним комфортом класу люкс.

Маючи довжину 4,97 метри і висоту усього 1,42 метри, новий автомобіль забезпечує повноцінний комфорт на усіх чотирьох сидіннях. Восьмициліндрові двигуни, потужністю 400 і 500 к.с. розганяють цей по суті та вигляду представницький лімузин до швидкості 100 км/год за трохи більше, ніж 5 секунд, а у варіанті «turbo» зі спортивним пакетом – за 4 секунди. Як із повним, так і з заднім приводом автомобіль демонструє фірмову “поршевську” керованість та стійкість.

“Цей автомобіль, услід за вже легендарними 911, Boxster та більш, ніж успішним Cayenne, відкриває для автолюбителів четвертий вимір світу Porsche, - сказав виконавчий віце-президент компанії доктор Клаус Бернінг, представляючи Panamera на світовій прем’єрі. - І не лише для водіїв, що вже давно стали відданими нашому бренду. Він пригорне клієнтів, котрі до сих пір жертвували спортивністю заради максимального комфорту та простору у салоні. Тепер у чотирьохдверному седані класу люкс наші нові клієнти зможуть насолодитися справжнім спортивним водінням”.

У світовій автомобільній пресі і у суспільстві експертів на разі активно обговорюється не лише ефектний дизайн із поршевською ДНК, що легко зчитується. Предмет найпильнішого інтересу – технічні інновації, що застосовуються у Panamera. Передусім, це Porsche-Doppelkupplungsgetriebe (PDK) - коробка передач з двома зчепленнями та вперше застосованою системою автоматичного ввімкнення та вимкнення двигуна “старт/стоп”. Нова адаптивна пневмопідвіска із додатковим об’ємом у кожному пневмоелементі, що регулюється. А також активна аеродинамічна система, котра у Panamera Turbo представляє собою висувне антикрило, що регулюється за об’ємом.

Особливу увагу інженери Porsche приділили економії палива Panamera. Використання ефективних двигунів V8 із безпосереднім упорскуванням, раціональна полегшена конструкція, автоматична система “старт/стоп”, оптимальна аеродинаміка, інноваційна коробка передач із двома зчепленнями забезпечують оптимальну витрату палива. Тут Panamera також задає нові стандарти та виграшно виглядає на фоні своїх «ненажерливих» конкурентів: від 16,0 до 18,0 л\100 км у міському режимі та від 7.9 до 8,9 л\100 км за містом.  

Поява чотирьохдверного Porsche, без сумніву, внесе кардинальні зміни у табель про ранги, що склався сьогодні у преміум сегменті світового авторинку. Маркетинговий план компанії передбачає, що, починаючи з 2009 року, у світі буде продаватися не менше 20 000 Panamera. Виготовлятимуть їх лише на заводі у Лейпцигу. До перших покупців – компанія вже має переконливий лист заявок - автомобіль потрапить у вересні. Продаж нової моделі розпочнеться у Європі, включаючи Україну. Потім Panamera можна буде придбати в Америці. На початку наступного року новий Gran Turismo вийде на дороги Китаю, котрий у компанії розглядають як один з основних ринків.

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д