This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/news3581 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-01. The original page over time could change.
ФАНТАСТИЧНИЙ САЛОН НОВОГО FORD FIESTA ОТРИМАВ СЕРТИФІКАТ „АНТИАЛЕРГІЙНИЙ САЛОН” / Віннер Автомотів - Ford, Jaguar, Land Rover, Volvo, Porsche
Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс Кузовні роботи



 
Новини

ФАНТАСТИЧНИЙ САЛОН НОВОГО FORD FIESTA ОТРИМАВ СЕРТИФІКАТ „АНТИАЛЕРГІЙНИЙ САЛОН”

КЕЛЬН, 24 вересня 2008 року – Оновлений Ford Fiesta і Ford Fusion стали останніми моделями Ford, що отримали сертифікат „знак схвалення” за свою антиалергенність. Першим було сертифіковано Ford Focus C-MAX у 2004 році. Тепер салони всіх легкових автомобілів Ford офіційно визнано антиалергенними.
Ця нагорода додає ще один рядок до вражаючого переліку досягнень нової Fiesta у галузі охорони довкілля. Серед більш ранніх подібних досягнень слід згадати появу найекономічнішого автомобіля компанії Ford Fiesta ECOnetic (3,7 л/100 км), а також зменшення маси та підвищення продуктивності, які дозволили скоротити витрату пального і знизити токсичність вихлопу всіх версій Fiesta.
Сертифікацію TÜV пройшли дев’ять легкових автомобілів Ford: нинішня модель Ka, оновлена Fiesta, Fusion, Focus, C-MAX, Kuga, Mondeo, S MAX і Galaxy. Ford залишається єдиним автовиробником у світі, чия продукція була офіційно сертифікована TÜV як антиалергенна.
“Ця відзнака є ще одним важливим доповненням до історії екологічності нової Fiesta та демонструє рівень уваги до деталей та якість, присутні в усіх автомобілях Ford, - каже доктор Вольфганг Шнайдер, віце-президент Ford of Europe з правових, урядових та екологічних питань. – Ми знаємо, що такі характеристики важливі для наших клієнтів, і ми будемо продовжувати розробляти автомобілі, які відповідають цим стандартам”.
Для того щоб оцінити виріб, TÜV проводить комплексні випробування, результати яких можуть бути перевірені науковими методами. Серед іншого, ця організація виконує аналіз понад 100 матеріалів і компонентів на наявність шкідливих речовин чи речовин, здатних викликати алергійну реакцію.
У рамках програми Ford з розроблення салонів автомобілів інженери Ford зводять до абсолютного мінімуму використання таких матеріалів, як латекс, хром і нікель, які можуть викликати алергійну реакцію у певних людей. До того ж, усі компоненти, що звичайно мають тривалий безпосередній контакт зі шкірою (наприклад, кермо, покриття сидінь та ремені безпеки), також проходять дерматологічну перевірку.
А ще автомобілі компанії оснащено високоефективними фільтрами пилку, які не пропускають небезпечний для алергіків пилок до автомобіля та забезпечують високу якість повітря всередині салону.
Тільки нещодавно інший автомобіль малого класу, який випускається європейським відділенням Ford, успішно пройшов комплекс перевірок TÜV, завдяки чому кількість сертифікованих моделей компанії зросла до ще більш вражаючої цифри.
TÜV – незалежна, авторитетна німецька сертифікаційна організація, яка контролює дотримання стандартів якості для промислових і споживацьких товарів. Сертифікація TÜV є гарантією того, що матеріали салону автомобіля відбираються так, щоб звести до мінімуму ризик виникнення алергійної реакції. У лютому 2008 року Європейський центр фонду досліджень алергії (ECARF), розташований у Берліні, також нагородив Ford своїм сертифікатом якості. Це додатковий знак визнання програми „антиалергенний салон”, яку використовує компанія.

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д