This version of the page http://nolex.biz/2009/11/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-01. The original page over time could change.
2009 Листопад | Персональний сайт і блоґ Nolex`а
 
 

Nolex - Персональний сайт

Архів за Листопад, 2009

Я — водій(про водійські права)

четвер, 12.11.2009

Літом записався в житомирську автошколу, ціна за навчання 2100 грн і плюс ще 80 літрів бензину. Термін всього навчання — 3 місяці, далі здача екзаменів в ДАІ і отримання водійських прав. Ось що особисто в мене вийшло по ціні:
2100 грн — 3 місяці навчання(теорія).
640 грн — 80 літрів бензину
100 грн — медична справка(нарколог+психолог, фотки..)
520 грн — здача в ДАІ
+ ще інші дрібні затрати(книжка, категорія А, перездачі)
І в сумі маємо 3500 гривень десь(це А + Б категорія).

В автошколі екзамен з теорії я здав аж з третього разу тільки(бо не вчив спочатку нічого, майже), а ДАІ — з першого разу, і на диво взагалі без помилок. Цікаво те, що зараз екзамен з водіння можна не здавати(в Житомирі це точно), незнаю чого так, але водіння автоматично зараховують.. Після успішної здачі треба почекати десь 1-3 неділі(у них часто немає бланків) і все!

Доречі, з вересня місяця ввели нові тести в ГАІ, які трохи відрізняються від тих, що раніше використовувались. Додалось трохи нової медицини, адміністративні питання змінені, і виправлені помилки в деяких “старих” питаннях. В цілому нові тести не сильно відрізняються від старих — так само багато дибільних питань, які невідомо для чого задаються.

Відгуки автомобілістів

п'ятниця, 06.11.2009

ВАЗ 2111

Купив машину 31.12.2004, оскільки була знижка $100. Узяв люкс комплектацію, відразу поставив електростеклопідйомник, гидропідсилювач руля, сигналку, музику, проклеїв кузов, коврики нові гумові купив, щітки поміняв у дворників, ну, там, диски, шини — це зрозуміло, і поїхав! Що і говорити, машина — люкс! Може, мені повезло, але за 7253 км, я поміняв тільки опорний підшипник, пару стійок, робочий циліндр зчеплення, карбюратор, масляний насос, свічки і головку блоку циліндрів. Ну, гальма не в рахунок. І все!!! Я вважаю, ВАЗ 2111 рулить! Так, і всього одна “капіталка” була.

Volkswagen New Beetle

В принципі, ми йшли купувати зовсім інше. Ми йшли купувати мені ліфчик, але я побачила цей «ЖУҐ», і закохалась. Купили відразу. Колір прикольний, яскраво-жовтий, в тон до босоніжок. Прохідність відмінна! Вже двічі їздила на природу, так як машинка легко поміщається в кузов «Уралу», то їде там, де інші застряють. Прикольний руль — не товстий і не тонкий, а як раз такий, як я люблю, їм дуже легко обертати в різні боки. Дуже багато кнопочок, і все щось включають. Мені б вистачило дві. Загалом, дівчата, всім рекомендую цю тачку. А що ліфчик не купила — так на такій машині можна їздити і без ліфчика!

Москвич-412

Старий «Москвич» хороший тим, що його не жаль! Залишаю його під вікнами круглий рік — ніхто навіть не думав його угнати. Так пацанва з дівками побалують в салоні, трошки напаскудять, презервативів накидають, а щоб угнати — ні!

ВАЗ 2107

Їжджу на «сємьорці» і горя не знаю. Спочатку, правда, небагато горював. Були проблеми з коробкою передач (машина із заводу прийшла без коробки, а потім коробку поставили, але забули загвинтити). Але потім я все доробив сам і навіть навчився, як перемикати швидкості (треба до поступальних рухів додати небагато обертальних і трохи трясти ричаг). Дуже всім рекомендую!

Про ненависть

вівторок, 03.11.2009

У звичайній сім’ї всі один одного ненавидять. Чоловік ненавидить дружину, тому що вона стала жирною і непривабливою. Дружина ненавидить чоловіка, тому що він сука ледар і нічого не робить по будинку. Сестра ненавидить брата, тому що він щодня бухає. Брат ненавидить сестру, тому що вважає її тупою дурою. Правильно вважає, треба сказати. Собака ненавидить всіх, тому що вона вже давно хоче поссать, а виводити її на вулицю ніхто не збирається.

Кондукторка ненавидить пасажирів, тому що вони задовбали і не хочуть платити «бабло» за проїзд.

Емо ненавидять гопарів, тому що гопам насрати на їх чуйну душу і багатий внутрішній світ. Гопарі тупо мочать емо.

Комерційний директор «Альфаторгсервісіщедофігабукв» Артем Борисович теж вдає, що люто ненавидить гопів. Проте увечері він жере на сходах сємки і нахабно сміється. Раніше він жив в спальному районі.

Дід, до речі, ненавидить бабцю, бо ця коза заникала кудись пляшку. Якщо дід найближчим часом не знайде її, то бабця, мабуть, отримає по старій пиці.

Стівен Сигал. Цей чувак «ваще» монстр. Він ненавидить людей настільки, що б’є і вбиває всіх підряд. Правда його обличчя при цьому залишається абсолютно спокійним. Якось тітка Стівена Сигала вирішила його дружньо обійняти, але він запідозрив недобре і затиснув її шию мертвим захопленням. Якщо незнайомі люди протягують Стівену Сигалу руку для вітання, він ламає їм кисть. Остерігайтеся Стівена Сигала, хлопчаки!

Мужики, які зараз разом бухають десь на кухні теж таємно ненавидять один одного. Тому до вечора стопудово трапиться битовуха.

Робокоп відноситься до законопокірних громадян лояльно, але злочинців люто ненавидить і стріляє в них зі свого пістолета. Також Робокоп ненавидить свою дружину, бо не має можливості її кохати. Проте убити дружину Робокопу заважає друга директива.

Слесарі-ремонтники ненавидять ріжкові ключі на 80-88. А все тому, що вони піпєц які важкі. Але тут ніхрєна не поробиш, робити-то треба.

Менти ненавидять людей ще сильніше, ніж Стівен Сигал. Вони б’ють людей палицями. Одного разу мент вирішив побити палицею водія військового Уралу. Нічого хорошого з цієї затії не вийшло, тому що в кузові сиділи бухі дембеля.

А я ненавиджу цього чувака в дзеркалі. Він же чудово розумів вчора, що п’ятий літр пива буде зайвим, але все одно його пив. Мудак.

Автор © Очинь старий лисенаг ( переклад Nolex )


Трохи оффтопу — досить надійна фірма жайвір пропонує якісні послуги.
прогноз погоды: сайт