Про компанію

Історія та розвиток Технополіс сьогодні Новини компанії Інформація для ЗМІ

Тільки в Технополісі




































Новини компанії

Пропонуємо в оренду площі від 1 до 1500м2!

08.12.2009

Пропонуємо в оренду для комерційного використання площі від 1 до 1500 м2, розташовані на території магазинів Технополіс.

Розглядаються пропозиції операторів роздрібної торгівлі таких напрямків:

- продукти харчування;

- відділення банків, банкомати;

- продаж мобільних телефонів;

- туристичні агенції;

- аптечні кіоски;

- сувеніри, подарунки;

- кафетерії, чайні, кавові апарати;

- студії фото-послуг;

- консультаційно-виставкові відділи;

- меблі;

- послуги друку та копіювання;

- платіжні термінали та ін.

За додатковою інформацією звертайтеся до керівника відділу комерційної нерухомості, Поповської Яни.

тел.: 044-88-32

факс.: 044-88-35

моб.: 067-400-71-57

y.popovskaya@technopolis.com.ua

 

 

Відкрито новий магазин Технополіс у Києві! 17 днів свята!

17.11.2009

  12 листопада у Києві за адресою бул.Перова, 36 відбулося святкове відкриття шостого у Києві магазину Технополіс. Спеціально до свята відкриття у новому магазині було представлено найширший асортимент побутової, аудіо-, відеотехніки та електроніки за найкращими у місті цінами. З відкриттям магазину кияни вперше змогли скористатися спеціальною пропозицією - купівлею в розстрочку на 6, 7 та 10 платежів. Перші покупці отримали гарантовані подарунки, а нашим наймолодшим гостям роздавали іграшки, поки батьки були зайняті покупками. Всі, хто придбав техніку на суму понад 300 грн., отримали можливість прийняти участь у розіграші 15 цінних призів, який відбувся 15 листопада. Щасливі переможці розіграшу отримали: набори посуду, електрочайники, праски, мікрохвильову піч, пилосос, кухонну плиту, пральну машину та холодильник Vestfrost.

Технополіс добре підготувався до відкриття нового магазину, вже традиційно ця подія стала справжнім святом і кияни охоче відвідували новий магазин - за перші 4 дні роботи до магазину завітало понад 25 тисяч киян, а у розіграші призів 15 листопада прийняли участь близько 1,5 тисяч наших покупців.

Проте на цьому святкування відкриття магазину Технополіс не закінчується. Адже спеціальні пропозиції та подарунки продовжуються! Тому що Технополіс святкує відкриття нового магазину цілих 17 днів! Партнер відкриття - компанія Samsung з першого дня відкриття і до 28 листопада продовжує дарувати усім покупцям аудіо, відео та побутової техніки цінні подарунки, а техніку Samsung можна придбати у розстрочку на 10 платежів тільки у новому магазині на бул.Перова, 36. Заключним подарунком від Samsung до відкриття магазину стане розіграш 10 фотокамер, 7 відеокамер та 3 LCD телевізорів Samsung 28 листопада о 14:00 серед усіх покупців техніки Samsung у період 12-28.11.09.

Детальніше про новий Технополіс.

 

5 РОКІВ РАЗОМ! Святкування 5-річчя компанії Технополіс

01.10.2009

  У жовтні мережа магазинів Технополіс святкує свій перший ювілей. Нам виповнюється 5 років! Ми дякуємо нашим партнерам та постачальникам за плідну співпрацю та підтимку. Дякуємо нашим покупцям за довіру та прихильність. Ми не зупиняємося на досягнутому та продовжуємо працювати над тим, щоб робити ваше життя зручнішим кожного дня. Ми хочемо, щоб і ви приєдналися до святкування нашого 5-річчя, тому спеціально з цієї нагоди з 1 по 21 жовтня у всіх магазинах Технополіс діє спеціальна акція "5 років разом!": знижки до 50%, найвигідніші умови кредитування, нульовий кредит від 5 до 10 місяців, а також унікальний нульовий кредит на 12місяців, при оформленні якого 1 місяць ми платимо за вас. Кульмінацією свята стане розіграш цінних призів 25 жовтня у кожному місті серед усіх покупців, які зробили покупку на суму від 300 грн. в період з 1 по 21 жовтня в магазинах Технопопліс.

Деталі акції за тел. гарячої лінії: 0-800-50-50-35 та в магазинах Технополіс.

 

Скандальне відкриття Технополісу в Одесі

26.09.2009

  10 вересня у Одесі за адресою вул.Пантелеймонівська, 88 відчинив свої двері для перших покупців новий магазин Технополіс. Святкове відкриття тривало 4 дні з 10 по 13 вересня, за цей час магазин відвідало понад 10 тисяч покупців і це не дивно, адже Технополіс дійсно запропонував найвигідніші ціни у місті та найкращі умови нульового кредитування. А ще  кожен покупець при купівлі понад 300 грн. отримував гарантований подарунок. За 4 дні було роздано близько 3 тисяч подарунків. Але і це ще не все! 13 вересня серед перших покупців магазину відбувся розіграш 40 цінних призів: від наборів кухонного посуду до холодильників, пральних машин та LCD телевізорів. У розіграші прийняли участь кілька тисяч покупців. Проте й на цьому приємні сюрпризи в Технополісі на Пантелеймонівській не закінчилися. Партнер відкриття магазину - компанія Samsung продовжувала дарувати подарунки покупцям техніки Samsung до 23 вересня, а 26 вересня відбувся розіграш суперпризів від Samsung: цифрових фото- та відеокамер та LCD-телевізорів.

 

Відкрито другий магазин Технополіс у Донецьку

13.07.2009

  Навіть у складних умовах фінансово-економічної кризи Технополіс продовжує надавати новим споживачам найкращі умови для придбання техніки та створювати нові робочі місця. Доказом цього стало успішне відкриття другого магазину Технополіс у м.Донецьк по вул.Артема, 204б. Святкове відкриття магазину, яке тривало 3 дні з 10 по 12 липня, супроводжувалося найвигіднішими пропозиціями техніки за найкращими цінами, кредитуванням всієї техніки під 0% та приємними сюрпризами і подарунками. Гарний настрій гостей нового Технополісу підтримувала музично-танцювальна програма, розважальні конкурси та виступ музичного гурту «Камо Грядеши».

Всі покупці, які в ці дні придбали техніку на суму від 300 грн., отримали в подарунок футболку або кепку, а 14 покупців, яким пощастило найбільше, 12 липня виграли цінні подарунки на розіграші суперпризів: фени, праски, чайники, пилосос, мікрохвильову піч, телевізор, пральну машину Hotpoint-Ariston та холодильник Vestfrost.

 

Найкраще обслуговування – у Технополісі. Висновки незалежних експертів

01.06.2009

    Результати тестування мереж магазинів техніки та електроніки за рівнем обслуговування та сервісу, проведеного Всеукраїнською громадською організацією "Якість життя", показали, що в умовах кризи найкраще обслуговують покупців саме в Технополісі. Тестування проводилося в 10 містах України з залученням до тестування 10 мереж магазинів техніки та електроніки за такими параметрами: підготовка і здійснення покупки в магазинах; обмін товару в найближчі дні після покупки згідно прав покупця, описаних у ст. 9 ЗУ «Про захист прав споживачів»; звернення до магазину з приводу проблем, що трапитися з придбаним товаром.

Лідером став Технополіс - магазини мережі ще раз підтвердили свої сильні позиції і подальше поліпшення якості обслуговування. Також дослідники констатували, що у половини мереж рівень обслуговування покупців за останні півроку знизився.

Джерело: Всеукраїнська громадська організація "Якість життя"

 

 

 

Гаряча лінія

0-800-50-50-35

Телефонуйте негайно
© 2009 All right reserved www.technopolis.com.ua