This version of the page http://www.rainbow.gov.ua/news/?cat=12 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-29. The original page over time could change.
Рада національної безпеки і оборони України
Рада національної безпеки і оборони України є координаційним органом
з питань національної безпеки і оборони при Президентові України.
Рада національної безпеки і оборони України координує і контролює
діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.
Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.
Конституція України. ст. 107.
Розширений пошук

Анонси


Знайдено: 23

22 ЛИСТОПАДА 200923-24 листопада відбудеться робочий візит Секретаря РНБО України до ЛівіїУ ході візиту передбачені зустрічі Секретаря РНБО України з Лідером Великої вересневої революції Муаммаром Аль-Каддафі, з Секретарем Всенародного конгресу (Спікером Парламенту) Ембараком Абдаллагі Шамєхом, Секретарем Вищого Народного Комітету (Прем’єр-міністром) Аль-Багдаді Алі Аль-Махмуді, Секретарем Головного народного комітету зовнішніх зв’язків та міжнародного співробітництва (Міністром закордонних справ) Мусою Кусою та Секретарем Головного тимчасового комітету оборони (Міністром оборони) А.Юнесом Джабером.

9 ЖОВТНЯ 200913 жовтня відбудеться чергове засідання Ради національної безпеки і оборони України13 жовтня о 13.30. відбудеться чергове засідання Ради національної безпеки і оборони України під головуванням Президента України Віктора Ющенка.

10 ВЕРЕСНЯ 200911 вересня о 12.30 відбудеться чергове засідання Ради національної безпеки і оборони УкраїниДо порядку денного засідання РНБОУ внесено такі питання: „Про концепцію створення системи Суспільного телебачення і радіомовлення та хід впровадження цифрового телерадіомовлення в Україні” та „Про стан злочинності у державі та координацію діяльності органів державної влади у протидії злочинним проявам та корупції”.

29 ЧЕРВНЯ 2009Секретар РНБО України відбула з дводенним робочим візитом до Російської ФедераціїУ ході візиту відбудуться зустрічі Секретаря РНБО України Р.Богатирьової з Головою Ради Федерації Федеральних Зборів Росії С.Мироновим, Міністром закордонних справ Росії С.Лавровим та Секретарем Ради безпеки Росії М.Патрушевим.

26 ЧЕРВНЯ 2009Сьогодні о 12.30 відбудеться засідання Ради національної безпеки і оборони України26 червня 2009 року о 12.30 під головуванням Президента України Віктора Ющенка відбудеться засідання Ради національної безпеки і оборони України

22 ЧЕРВНЯ 2009Секретар РНБО України Раїса Богатирьова проведе першу тристоронню зустріч у форматі Україна-Білорусь-Польща23 червня о 12.00. Секретар РНБО України Р. Богатирьова зустрінеться зі своїм польським та білоруським колегами для проведення переговорів з актуальних аспектів тристоронніх відносин у політичній, безпековій, економічній, енергетичній, екологічній та інших сферах, перспективах багатосторонньої співпраці у рамках ініціативи ЄС «Східне партнерство» та практичних напрямів взаємодії між безпековими відомствами.

10 КВІТНЯ 2009Секретар РНБО України візьме участь в церемонії нагородження народної премії „Гордість країни”Вручення премії відбудеться 10 квітня 2009 року о 19:00 у приміщенні Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка.

26 БЕРЕЗНЯ 200927 березня відбудеться засідання Ради національної безпеки і оборони України27 березня о 13.30 відбудеться засідання Ради національної безпеки і оборони України під головуванням Президента України Віктора Ющенка. Після засідання, орієнтовно о 16.30, у прес-центрі Апарату РНБО України (вул. Командарма Каменєва,8) відбудеться брифінг Секретаря РНБО України Раїси Богатирьової.

25 ЛЮТОГО 200927 лютого відбудеться засідання Ради національної безпеки і оборони УкраїниДо порядку денного внесені питання, затверджені Планом розгляду питань на засіданнях РНБО України.

10 ЛЮТОГО 200910 лютого о 14.30 відбудеться засідання Ради національної безпеки і оборони УкраїниДо порядку денного засідання внесено питання про невідкладні заходи щодо забезпечення енергетичної безпеки України.

6 ЛЮТОГО 2009Засідання РНБО України перенесено на 12.30 вівторка, 10 лютогоНа прохання Уряду України та у зв’язку із закордонним відрядженням Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко та через хворобу і перебування на лікарняному голови НАК „Нафтогаз України” Олега Дубини, які безпосередньо проводили переговори та підписували контракти щодо постачання газу в Україну до 2019 року та транзит газу через українську ГТС в Європу, і несуть за нього персональну та політичну відповідальність, засідання РНБО України про невідкладні заходи щодо забезпечення енергетичної безпеки України перенесено на 12.30 вівторка, 10 лютого.

14 ЖОВТНЯ 200815 жовтня відбудеться зустріч Секретаря РНБО України з Керівником Бюро національної безпеки Республіки Польща15 жовтня о 15 годині відбудеться зустріч у розширеному форматі Секретаря РНБО України Раїси Богатирьової з Керівником Бюро національної безпеки Республіки Польща Владиславом Стасяком.

9 ЖОВТНЯ 2008Секретар РНБО України Р.Богатирьова візьме участь у саміті СНДСекретар Ради національної безпеки і оборони України Раїса Богатирьова 10 жовтня 2008 року візьме участь у засіданні Ради глав держав-учасниць Співдружності Незалежних Держав (м. Бішкек, Киргизька Республіка).

26 ВЕРЕСНЯ 2008В Українському домі відбудеться урочисте відкриття і нагородження переможців фотовиставки «День -The Day`2008Участь у церемонії відкриття ювілейної виставки візьме Секретар Ради національної безпеки і оборони України Раїса Богатирьова.

22 СЕРПНЯ 2008Відбудеться візит Секретаря РНБО України Р.Богатирьової до Сполучених Штатів Америки24-30 серпня 2008 року відбудеться робочий візит Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Раїси БОГАТИРЬОВОЇ до Сполучених Штатів Америки. На запрошення Національного демократичного інституту США Секретар РНБО України візьме участь у Міжнародному форумі лідерів, що проходитиме у Денвері (штат Колорадо), а також матиме змогу спостерігати за роботою Конвенту Демократичної партії США, на якому відбудеться церемонія офіційного висунення кандидата на посаду Президента країни від Демократів.

1 2
Офіційні документи
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 63/2010
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 25 січня 2010 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення законності при виготовленні виборчих бюлетенів для повторного голосування з виборів Президента України»
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 55/2010
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 7 жовтня 2009 року «Про розбудову і модернізацію інфраструктурних систем економіки і систем життєзабезпечення»
Інші
Аналітика
08.12.2009
Аналітична довідка щодо загроз національним інтересам в газовій сфері
23.10.2009
Щодо стану готовності паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства до опалювального сезону 2009-2010
Інші