This version of the page http://nuance.com.ua/tests (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-26. The original page over time could change.
Тесты | TOUR NUANCE - всеукраинский каталог для профессионалов туристического бизнеса
Анкета
Форум
Карта сайта
 
Тесты

ВИЗНАЧТЕ РІВЕНЬ СВОГО ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ (online-тестування)

Туризм — це жива галузь, яка піддається постійним змінам і впливу різних чинників. Співробітник туристичної компанії, щоб гармонійно вписатися у робочий процес, повинен володіти достатнім обсягом знань і навичок. Кожний висококваліфікований фахівець в галузі туризму, досвідчений організатор проводить оцінку власних професійних знань. 

Cпеціально для працівників туристичної галузі! Спільний проект каталогу для професіоналів TOUR NUANCE та  АКАДЕМІЇ ТУРИЗМУ І ГОТЕЛЬНОГО СЕРВІСУ

to Peak: РІЗНОРІВНЕВЕ ТЕСТУВАННЯ

 

Справжній професіонал у сфері туризму знає все — від географічних особливостей певної країни до юридичних аспектів ведення бізнесу. 
перевірити рівень власних знань з різних напрямів країнознавства.

За підсумками тестування Вам буде присвоєний один зі ступенів (Stage): «Новачок», «Підмайстер», «Знавець», «Професіонал», «Експерт», «Майстер».  Менеджерам, які одержали ступінь «Експерт» і «Майстер», будуть вручені сертифікати, що підтверджують рівень їхнього професіоналізму в одному або кількох напрямах.

Сьогодні динаміці туристичного ринку загрожує професійний застій.
Непрофесіоналізм = тупик, професіоналізм = to Peak.
Легкого підйому!
 
Стиль, оформление, дизайн и содержание являются объектом авторского права ООО МК МЕДИА и охраняются законом.
Перепечатка и иное их использование без письменного разрешения редакции не допускаются и влекут за собой ответственность.
Карта сайта
О проекте
Реклама
МК Медиа © 1997-2006 03047,
Киев-047, а/я 2, пр. Победы, 50,
т./ф.: (044) 206-5604,
info@nuance.com.ua