This version of the page http://www.indianembassy.org.ua/ukrainian/news.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-26. The original page over time could change.
Посольство Iндiї в Києвi





























































Музичний концерт

Посольство Індії в Києві у співробітництві з Індійською Радою з Культурних зв'язків (ICCR) у Нью-Делі та культурною організацією 'Nakshatra' Київського Національного Університету організує музичний концерт визнаного майстра гри на сароді Ustad Amjad Ali Khan та його труппи 8 грудня 2009 року о 19:00 в приміщенні Національної Опери (вул. Володимирська, 50).

Ustad Amjad Ali Khan посідає поміж найвидатніших виконавців класичної музики Індії. Він демонстрував свою майстерність в різних кутах світу та отримав багато винагород, серед яких є отримані від UNESCO; також він є Національним послом в UNICEF. Ustad Amjad Ali Khan будут супроводжувати його сини Amaan Ali Khan та Ayaan Ali Khan, які вже здобули власне визнання в якості виконавців на сароді та репутацію 'наступних майстрів'.












© Embassy of India, Kyiv, 2001 – 2009   |   design/implementation – SmartWeb
Disclaimer: Embassy of india, Kyiv does not guarantee the accuracy and assumes no responsibility for the use of information available at this world wide web site. Link to other internet sites should not be construed as an endorsement of the views contained therein.