This version of the page http://brand.20minut.ua/?target=brand2008&event=vidguk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-23. The original page over time could change.
Народный бренд
Ваше місто:
Вінниця Тернопіль Житомир
Відгуки переможців акції “Народний бренд 2008”

Що для Вашої компанії означає нагорода “Народний Бренд-2008”?

Переможець у номінації “Виробник одягу в Тернополі і Тернопільській обл.” Студія виготовлення елітного одягу Оксани Бачинської і сама Оксана Казимирівна:
— Для мене важливе народне визнання. Я дуже рада, що отримала цю нагороду. Це дуже приємно.

Готельний комплекс “Глобус”. Співвласник готельного комплексу Попадин Борис Борисович:
— Для нас це вже четверта нагорода у акції “Народний Бренд”. Ми з нетерпінням чекали результатів конкурсу. Нам дуже приємно, що тернополяни обирають саме нас.

Фінансовий директор Компанії “ЗІГДА” Віталій Ігорович Задорожний:
— Дуже приємно, що ми заслужили визнання наших клієнтів. Для нас важлива думка людей, те, що вони кажуть про нашу роботу. Визнання народу свідчить, що споживачі оцінили зусилля, яких ми докладаємо. А це стимулює бути ще кращими. Окрім того, місцеві нагороди найближчі до серця і найулюбленіші, тому і найдорожчі. Отож визнання тернополян є для Компанії “ЗІГДА” дуже цінним.

Меблева мережа “Dekо ”. Співвласник Кедик Андрій Станіславович:
— Перемога у “Народному Бренді” є для нас, у першу чергу, народним визнанням. Ми цінуємо те, що серед великої кількості меблевих магазинів і салонів мешканці нашого міста обрали саме нас. А це є хорошим стимулом до подальшої праці.

Генеральний партнер:
Будівельна компанія



Найкращий дім – власний дім
Ексклюзивний партнер
Офіційний партнер:


Партнери: