This version of the page http://www.minagro.kiev.ua/page/?6943 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-22. The original page over time could change.
Установам-виконавцям наукових розробок у сфері стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції за 2008 рік по коду програмної класифікації 2801060 \ Стандартизація, метрологія та сертифікація продукції \ Аграрний ринок \ Міністерство аграрної політики України


Урядовий
портал

Українська   
English   
22:05, п'ятниця, 22 січня 2010  
Головна / Аграрний ринок / Стандартизація, метрологія та сертифікація продукції / Установам-виконавцям наукових розробок у сфері стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції за 2008 рік по коду програмної класифікації 2801060

Установам-виконавцям наукових розробок у сфері стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції за 2008 рік по коду програмної класифікації 2801060

01.12.2008 12:58

Мінагрополітики України, як Замовник по виконанню робіт із стандартизації,  відповідно  до  заключних  договорів здійснює у поточному році фінансування робіт фактично виконаних згідно з наказом від 13.05.2008р. № 294 (зі змінами та доповненнями).

 

З метою своєчасного, тобто у 2008 році, та у повному обсязі отримання та використання  бюджетних коштів просимо керівника установи-виконавця забезпечити надання до Мінагрополітики терміном до 01 грудня 2008 року актів, звітів та документів, що засвідчують передачу остаточної редакції проекту стандарту до УкрНДНЦ.

 

Крім цього,  просимо звернути увагу на наступне.

 

Умовами договорів на виконання робіт із стандартизації передбачено як виконання робіт, так і здача Справи стандарту  виконавцем.         Справа вважається зданою лише після передачі її до                                 ДЦ “Украгростандартсертифікація”.

 

Враховуючи зазначене, просимо керівника установи-виконавця здійснити моніторинг за 2005, 2006 та 2007 роки щодо виконання процедури здачі фактично виконаних робіт із стандартизації.

 

Результати моніторингу надати Мінагрополітики до 01.12.2008р. за формою, що надається у додатку.

 

У разі несвоєчасного надання інформації, або не у повному обсязі,  керівник установи-виконавця робіт із стандартизації буде запрошений до міністерства 16 грудня 2008 року о 10 годині із пояснювальною запискою на ім’я Міністра  аграрної політики України Мельника Ю.Ф.

 

        

 

 

Заступник Міністра                                                     Я.М. Гадзало 

 

 

МОНІТОРИНГ

 

виконання робіт із стандартизації за 200__ рік

 

 

 

 

Назва організації-розробника

 

 

 

з/п

 

Назва проекту НД та вид роботи

 

Підстава для виконання роботи

 

(№, дата наказу Мінагрополітики, №, дата договору)

 

Прийнято справу до ДП “УкрНДНЦ” (зареєстровано) вхідний №, дата

 

Прийнято справу

 

до ДЦ “Украгро-

 

стандартсертифікація”

 

(вхідний №, дата)

 

 

 

 

 

 

ПІБ Керівника організації-розробника

 

                                                                                                                                                    (підпис, М.П.)

 

 

 
© 1997–2010 Міністерство аграрної політики України 01001, м.Київ, вул. Хрещатик, 24           

Усі права на матеріали, що знаходяться на даному сайті, охороняються відповідно до чинного законодавства України. При будь-якому використанні матеріалів сайта, гіперпосилання на www.minagro.gov.ua обов'язкове