This version of the page http://e-u.in.ua/moodle/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-20. The original page over time could change.
Дистанційне навчання Европейського університету

Вы не прошли идентификацию (Вход)

Основное меню

Пропустить блок 1
  • Новости сайта

Доступные курсы

Історія України
Мета: надання знань про сутність соціально-політичних процесів, що відбувалися в минулому й відбуваються в сучасній Україні, їх об’єктивну зумовленість, взаємозв’язки та взаємозалежності; вироблення вмінь аналізувати й оцінювати явища політичного розвитку українського суспільства в контексті світової історії; формування свідомості громадянина й патріота України.
Українська мова
Мета вивчення даного курсу – виховання відчуття самоідентифікації на мовному рівні, формування системи знань зі специфіки української професійної мови, фахової термінології як основи професійної мови та стилістики службових документів.
Вища математика
Головною метою викладання даної дисципліни – надати студентам фундаментальні знання з математики, які дозволяють у подальшому засвоювати спеціальні дисципліни, що базуються на математичних поняттях. При цьому значна увага надається виробленню практичних навиків при розв’язуванні конкретних задач, вміння застосовувати математичні методи для дослідження реальних технічних та економічних процесів, і прийняття оптимальних управлінських рішень в економіці, управлінні та бізнесі, в моделюванні та оптимізації організаційних процесів. Крім того, враховуючи професійне спрямування, студентам надається можливість ознайомитися з безпосереднім використанням комп’ютера при розв’язанні задач математики.
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
Мета курсу “Англійська мова (за професійним спрямуванням)” для студентів 1 і 2 курсів факультету економіки та менеджменту - формування необхідної комунікативної спроможності в сферах професійного та ситуативного спілкування в усній і письмовій формах, навичок практичного володіння іноземною мовою в різних видах мовленнєвої діяльності в обсязі тематики, що обумовлена професійними потребами; оволодіння новітньою фаховою інформацією через іноземні джерела.
Культурологія (в тому числі етика і естетика)
Завдання дисципліни:
Підвищити рівень культурно-духовної освіченості студентської молоді, збагатити і розширити гуманітарну підготовку майбутнього спеціаліста - інтелігента нової формації; прищепити студентам любов до української культури; сформувати в студентів цілісне бачення світового культурного процесу.
Релігієзнавство
Завдання дисципліни:
Розкрити закономірності виникнення, розвитку і функціонування релігії, її будову і складові елементи, багатогранність її феноменів, як вони повставали в історії людського співжиття, взаємозв’язок і взаємодію релігії з іншими елементами культури.
Системи керування базами даних
Teacher: Александр Бабич
Teacher: Татьяна Бабич
Teacher: Светлана Ильина
  
Системи керування базами даних
Основи програмування і алгоритмічні мови
Teacher: Александр Бабич
Teacher: Татьяна Бабич
Teacher: Светлана Ильина
  
Основи програмування і алгоритмічні мови
Операційні системи
Teacher: Александр Бабич
Teacher: Татьяна Бабич
Teacher: Светлана Ильина
  
Операційні системи
Основи дискретної математики
Описание курса.

Пропустить блок 2
Система ДН Moodle

Календарь

Пропустить блок 3
| Январь 2010 |
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 Сегодня Среда 20 Январь 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Наступающие события

Пропустить блок 4
Не имеется никаких наступающих событий

Новостной форум

Пропустить блок 5
24 Ноя 16:23
Адміністратор дистанційного навчання
Тест Укр. мова еще...