This version of the page http://www.budget.ua/car-hire/Odesa.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-16. The original page over time could change.
Прокат авто Одеса

Авто на прокат в Одесі



Оренда авто в аеропорту "Одеса" та в центрі міста


Одеса: прокат авто без жартів
Що робити, якщо Ви обмежені у часі, а Одеса вабить Вас своєю вишуканістю та самобутністю? Budget допоможе Вам познайомитись з Одесою: просто візьміть автомобіль на прокат і замість того, щоб досліджувати недорозвинену інфраструктуру громадського транспорту – відчуйте дух справжньої Одеси – перлини біля моря та справжньої української столиці гумору.

Дізнайтесь більше...


З моменту заснування Катериною II в 1794 році Одеса бачила безліч подій: розквіт часів Російської імперії та руйнації і повний занепад часів громадянської війни та двох світових війн, Одеса жила життям великих людей, які нерозривно пов’язані з сучасною історією міста, бачила нищівні поразки та великі перемоги… Але візитною карткою Одеси досі лишається тепле море та неперевершений одеський гумор. Попри історичний статус «перлини біля моря» Одеса по праву вважається українською столицею гумору: 1 квітня місто сповнюється гомінкими жартами, веселою музикою, клоунами та циркачами, туристами та шукачами пригод, циркачами та трюкачами. Протягом року Одеса зустріне Вас неймовірним архітектурним ансамблем Театру опери та балету (одного з найстаріших і найбільших в Європі), висотою Потьомкінських сходів, самобутністю Привозу та Приморського бульвару, жвавістю Дерибасівської вулиці та неперевершеним гумором одеситів. Відчути дух міста – священний обов’язок кожного гостя Одеси.


Прокат авто - Одеса - Київ - Сімферополь - Львів - Донецьк - Дніпропетровськ


 

Оберіть країну
Вибір локацій
-------------------------------------------
 
-------------------------------------------
Оберіть авто
-------------------------------------------
Дата початку:  
 
   
 
 
Дата повернення: