This version of the page http://www.capital-kiev.com/ua/service/service_traders.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-15. The original page over time could change.
Послуги продавцям - Послуги - Агентство Нерухомості Капітал-К Рієлт - Київ



01032, Киев, ул. Жилянская, 126/23
8 044 366-10-20 (многоканальный)
info@capital-kiev.com
8 044 228-40-68 (отдел продаж)
8 044 228-40-98 (отдел аренды)





Аренда квартиры в Киеве посуточно

Послуги продавцям

  1. Безкоштовні консультації по питаннях вартості нерухомості, якщо необхідно висновок експерта – оцінщика;
  2. Видача мікро-кредитів на погашення заборгованості по комунальним платежам та на підготовку документів (приватизація);
  3. Безкоштовне розміщення інформації про продаж вашого обєкту в лідируючих періодичних виданнях міста, а також на нашому сайті. Обробка телефонних дзвінків по рекламі нашими спеціалістами, звільнить вас від необхідності відповідати на сотні однотипних запитань по телефону в будь-який час доби.
  4. Пошук покупця на обєкт та організація переглядів з представниками агенцій;
  5. Допомога в оформленні передпродажного пакету документів на отримання довідок (Київенерго, довідки із ЖЕКу, Ф№3)
  6. При складанні угоди – оплата витрат на підготовку передпродажного пакета документів і видатків по нотаріальному оформленню.
Новини
23 листопада 2009

Будинків, які будуть вище ЦУМу, в центрі Києва більше не побудують. "У новому Генеральному плані ми хочемо заложить граничну висоту будинків в історичному центрі в 50 м, зараз вона становить 27 метрів, - повідомив і о.начальніка Головного управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Києва Сергій Броневицький. - Ця норма, звичайно, застаріла . У Мюнхені, наприклад, максимум - це 100 м ". Приблизно 50-60 м зараз досягає будівля ЦУМу, який будували ще задовго до появи "висотних" нормативів.

далі...
16 листопада 2009
Кредити на придбання "вторички" пропонують 11 великих банків.
Купівлю житла на вторинному ринку нерухомості в даний час кредитують 11 з 50 великих банків країни, повідомляється в прес-релізі компанії "Простобанк Консалтинг".
"За жовтень кількість банків, що кредитують вторинний ринок нерухомості збільшилася
в двічі - до 11 установ ", - наголошується в документі.

далі...
26 жовтня 2009
Для черговиків цього року почнуть будувати 9 жилих будинків
У 2009 році починається будівництво 9 житлових будинків на 1743 квартири, які будуть введені в експлуатацію в 2010 - 2011 рр.. за програмами 60х40 і 70х30, інформує сайт КМДА.


далі...
19 жовтня 2009
Перхаладзе пропонує будувати економне житло по $ 400 за кв.м
Будівництво в Україні житла економ-класу дозволило б протягом 7-10 років вирішити гостре житлове питання в нашій країні, вважає голова ради директорів Української будівельної асоціації (УБА) Лев Парцхаладзе.
далі...
21 вересня 2009
Житлові кредити пропонують чотири з 50 великих банків
Купівлю житла на вторинному ринку нерухомості в Україні в цей час кредитують чотири з 50 великих банків країни, повідомляє в прес-релізі компанії "Простобанк Консалтинг".

далі...
14 вересня 2009

Голова Шевченківської райради столиці Віктор Пилипишин вважає, що продавати історичні особняки Києва потрібно лише тим інвесторам, які зможуть їх реставрувати під міні-готелі і цим допоможуть місту підготуватися до прийому гостей Євро-2012.
далі...
25 серпня 2009
Після Кризи підніметься попит на житло економ-і преміум-класу.
Житло економ-і преміум-класу - найбільш перспективні сегменти нерухомості в пост кризовий період. Таку думку висловили експерти ринку.

далі...
17 серпня 2009
Завершення будівництва метро на Троєщину відкладається.
Київський міський голова Леонід Черновецький прогнозує перенесення планів по будівництву Подольськ-Вигурівської лінііі метро з 2011 року на більш пізній термін у зв'язку з економічною кризою. Про це повідомляє ЛІГА БізнесІнформ.

далі...
20 липня 2009
"Київгострой" має намір будувати житло за власні гроші.
Холдингова компанія "Київміськбуд" має намір перейти до будівництва житла за обігові кошти компанії. Про це повідомив віце-президент компанії Олексій Булгаков.

далі...
13 липня 2009
Кабмін перевірить обгрунтованість підвищення тарифів на ЖКП у Києві.
Кабінет міністрів створив міжвідомчу комісію з перевірки обгрунтованості підвищення
Київської горгосадміністаціей тарифів на житлово-комунальні послуги. Про це повідомив міністр економіки Богдан Данилишин.

далі...
06 липня 2009
"Київміськбуд" не чекає підтримки від держави.
У Нацбанку України немає можливості викупити облігації Державної іпотечної установи на суму 1 млрд. грн. Ці кошти передбачалися для добудови житла з ступенем готовності понад 70%.

далі...
25 травня 2009
Банкам заборонили забирати заставне житло на період кризи
Верховна Рада прийняла закон про захист майнових прав громадян в період виходу економіки України зі стану фінансової кризи. За відповідний закон у четвер проголосували 237 депутатів з 429.
далі...
19 травня 2009
Іпотека в Україні може відновитися восени
Іпотечне кредитування населення може відновитися вже в жовтні-листопаді поточного року, прогнозує і.о.міністра фінансів України Ігор Уманський.
далі...
27 квітня 2009
Відключати боржників від ЖКП в період кризи не буде
Київська міська державна адміністрація виключає можливість відключення від житлово-комунальних послуг городян-боржників за них в період фінансово-економічної кризи. Про це журналістам повідомив перший заступник голови КМДА, виконуючий обов'язки голови Анатолій Голубченко. «В період кризи не поводяться з людьми методом тиску і шантажу, в період кризи - домовляються, тому будемо домовлятися», - сказав він.
далі...
21 квітня 2009
Стабілізація цін на столичне житло можлива на початку 2010 року
Житло на вторинному ринку Києва продовжить дешевшати, при цьому в квітні-червні зниження цін може становити від 1 до 2% щомісяця, повідомив президент Союзу фахівців з нерухомості України Олександр Рубанов в ході прес-конференції на тему: «Ціни на нерухомість: минуле, сьогодення , майбутнє ».


далі...
13 квітня 2009
Іпотека поновиться при вартості $450/кв.м
Міністр по питаннях ЖКХ Олексій Кучеренко вважає, що відновлення кредитування житла можливе, якщо забудовники вийдуть на ринок з цінами $400-450 за кв.м.


далі...
06 квітня 2009
Виконати функції столиці Києву допоможуть фінансами.
Уряд виділить із стабілізаційного фонду держбюджету на поточний рік 500млн. грн. на виконання Києвом функцій столиці. Ці кошти виділяються на будівництво і реконструкцію об'єктів водопровідно-каналізаційнної системи будівництва і реконструкції комплексу будівель Верховного Суду України.


далі...
23 березня 2009
Будівництво кільцевої дороги довкола Києва прискорять
Уряд на своєму засіданні прийняв розпорядження «Про не відкладні заходи по прискоренню будівництва Великої кільцевої автомобільної дороги довкола м. Киева». Розпорядженням визначений ряд заходів покликаних максимально прискорити початок будівництва вказаної дороги.

далі...
16 березня 2009
На Русановкі хочуть побудувати пішохідний міст
Київська міськдержадміністрація має намір побудувати пішохідний міст через Русановський канал в Дніпровському районі – в районі житлового будинку, розташованого по вул. Марії Раськової,52-в. Замовником проектування і будівництва моста визначено головне управління капітального будівництва.
далі...
23 лютого 2009
Зростання цін на вторинному ринку експерти не провіщають
Середня ціна вторинного житла за станом на кінець минулого тижня опустилася нижче за рівень $1800 за кв.м. Після новорічних свят рівень цін реальних операцій на столичному ринку квартир знизився ще на 15-20% .
далі...
09 лютого 2009
«Київгорстрой» припинив будівництво дорогого житла
Компанія «Київгорстрой» планує в 2009 році ввести в експлуатацію порядка 400 тис.кв.м. житла в Києві і близько 50 тис.кв.м. у регіонах. При цьому пропозиція буде сформована в основному недорогими квартирами.


далі...
02 лютого 2009
Кабмін виділить ГИУ «Ощадбанку» і «Укрэксимбанку» по 1 млрд. грн
Уряд виділить Державній іпотечній установі «Ощадбанку» і «Укрэксимбанку» по 1 млрд. грн. із стабілізаційного фонду на збільшення їх статутних капіталів з метою здійснення кредитування фізлиц для завершення будівництва житла з високим ступенем готовності.


далі...
26 січня 2009
Черновецкому не вдасться розпродати історичні будівлі
В постійній комісії Київради з питань комунальної власності стверджують, що закрити дири в столичному бюджеті за рахунок київських будівель мерові столиці не вдасться.


далі...