This version of the page http://www.autoexpo.ua/?part_id=83 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-15. The original page over time could change.
Транспорт + Логістика'2009 - Підсумки 2008 року
Головна сторінка
Карта сайту
укр
eng
рус
пошук
  • Головна
  • Виставки
  • Учасникам
  • Відвідувачам
  • ЗМІ
  • Про компанію
  • Контакти
Підсумки 2008 року

1 - 3 жовтня 2008 року на території Міжнародного виставкового центру (Броварський проспект, 15) проходили Міжнародні спеціалізовані виставки "Транспорт+Логістика’2008" та "ІнтерСклад’2008".
 
Організатори виставок: Міністерство транспорту і зв'язку України, Міністерство промислової політики України, Асоціація українських виробників автомобілів «Укравтопром», українська виставкова компанія АВТОЕКСПО.

Повне зібрання всіх, хто транспортує і зберігає! – гасло під яким проходили виставки.

Цей виставковий форум протягом 10 років є одним з найефективніших виставкових тандемів, відображаючи досягнення та тенденції такої інтелектуалоємної та комплексної сфери бізнесу як логістика. В той час як «Транспорт+Логістика» відображає роботу транспортного комплексу та технології перевезень, «ІнтерСклад» демонструє найновіші досягнення в розвитку «науки» складування. Представляючи різні етапи логістичного процесу, виставки демонструють комплексний підхід до ефективного управління системою перевезень, складування та зберігання товарів, а також загальний стан всієї галузі.

Підготовка до виставок та рекламна і промо камапнії проходили за своєю індивідуальною схемою. Виставки, що мають тематику цікаву лише спеціалістам конкретних галузей, а саме до таких відносяться «Транспорт+Логістика» та «ІнтерСклад» мають свої особливості.

Перш за все це анонсування подій у спеціалізованих ЗМІ. Усі без винятку газети, журнали, бюлетні та довідники що мають відношення до транспортної галузі, чи присвячені складським, експедиторським послугам чи пакуванню заздалегідь друкували рекламні та інформаційні матеріали про транспортний форум 2008, а згодом брали активну участь в роботі виставок. Поряд з вітчизняними ЗМІ активну участь у підготовці до виставок та в їх роботі брали участь закордонні видання з Польщі Білорусі та Російської федерації – це "Трак ауто коміс", "Компас експедитора", "РЖД-партнер" та інші.

Наступним важливим моментом є цільовий розсил запрошень на відвідування виставки саме за тими адресами де необхідна інформація про стан ринку транспортних послуг та логістичний і складський сервіс. Загалом компанія АВТОЕКСПО по своїй базі відвідувачів виставок розіслала двадцять тисяч запрошень.

Масштабною була і рекламна кампанія виставок у мережі Інтернет – найпопулярніші портали, що присвячені транспорту, логістиці, складським послугам розміщували рекламні банери з посиланням на сайт організатора та інформацію про виставки. Активно використовувалися і можливості зовнішньої реклами на транспортних магістралях Києва та радіо-реклама на ФМ-станціях столиці.

У виставці "Транспорт+Логістика" брали участь Донецька залізниця, Івано-Франківський локомотиворемонтний завод, "Желдоравтоматика", компанія Укррічфлот, найкрупніші транспортно-експедиційні компанії та основні оператори ринку комплексної логістики - АССТРА УКРАЇНА, ЄВРОСИБ-ЛОГІСТИКА, ЕМОНС УКРАЇНА, РАБЕН УКРАЇНА та багато інших. Вперше в експозиції стенди компаній Hormann та Market RAF, які представляли спеціальні ворота для логістичних складів, саме діючі ворота і були експонатами виставки.

Серед учасників "ІнтерСкладу" лідери у виробництві складської техніки Jungheinrich, Still, Linde, TOYOTA, стелажі від Шефер Шоп, Фенікс-Цеппелін, Планета Сервіс-К та інші.
 
Загалом у обох виставках взяли участь біля 120 компаній з 11 країн світу. Загальна площа експозиції становила 5000 кв. м.

У перший день роботи заходу – 1 жовтня - відбулася церемонія урочистого відкриття виставок.
 
Традиційно під час виставки проходила вже 10-а за ліком міжнародна науково-практична конференція "Ринок послуг комплексних транспортних систем і прикладні проблеми логістики". Збірник доповідей, що був випущений до початку роботи конференції налічує понад 50 статей та повідомлень. В роботі конференції брало участь 75 чоловік – це працівники транспортної галузі, торгівлі, менеджери з зовнішньо-економічної діяльності промислових підприємств. Серед них представники з Угорщини, Польщі, Грузії, Росії, Молдови.

Компанії-учасниці Міжнародної спеціалізованої виставки "Транспорт+Логістика’2008", нагороджені металевими дипломами:

ЕМОНС УКРАЇНА - "За високу якість обслуговування клієнтів";

АНТ-ТЕХНОЛОДЖИС - "За кращу маркетингову стратегію на ринку логістичних послуг України";

АССТРА УКРАЇНА - "За багаторічну успішну роботу на ринку міжнародних вантажоперевезень";

НПО ССК - "За високотехнологічні акумулятори для транспортної галузі, представлені на виставці";

РКС - "За кращу пропозицію супутникових навігаційних систем для транспорту, представлену на виставці";

ТОРГОВИЙ ДІМ СИСТЕМА - "За впровадження комплексних рішень для автоматизації у сфері логістики".

Компанії-учасниці Міжнародної спеціалізованої виставки "Транспорт+Логістика’2008", нагороджені Головними Призами:

ЗАЛІЗНИЧАВТОМАТИКА - "За кращу розробку мікропроцесорних систем управління поїздів, представлену на виставці";

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ЛОКОМОТИВОРЕМОНТНИЙ ЗАВОД - "За кращу модернізацію автомотриси типу АГВм1 для потреб залізничного транспорту".

Серед учасників виставки "ІнтерСклад’2008" почесними дипломами нагороджено:

БІ-ТІ УКРАЇНА - "За багаторічну успішну роботу  на ринку складської та навантажувальної техніки";

МОНО КРАВУ ЛІФТС УКРАЇНА - "За просування навантажувачів та складської техніки торгової марки MITSUBISHI на українському ринку";

ПРИНТ ЛТД - "За просування навантажувальної техніки торгових марок TCM CORPORATION (Японія) та ATLET (Швеція) на українському ринку";

STILL/НІМЕЦЬКЕ ІНДУСТРІАЛЬНЕ ПРЕДСТАВНИЦТВО - "За багаторічну успішну роботу на ринку навантажувальної та складської техніки";

МІКРО-Ф - "За якісну навантажувальну техніку, представлену на виставці".

Компанії-учасники виставки "ІнтерСклад’2008", нагороджені Головними призами:

ПЛАНЕТА СЕРВІС-К - "За успішну роботу на ринку стелажного обладнання";

ФЕНІКС-ЦЕППЕЛІН, УКРАЇНА - " За багаторічну успішну роботу в галузі навантажувальної техніки";

ЮНГХАЙНРІХ ЛІФТ ТРАК - "За стабільну і якісну роботу на українському ринку в галузі складського  обладнання та вантажопідйомної техніки".

 


Повернутися до каталогу виставок
Партнери