This version of the page http://www.atlas.ua/ukr/legal.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-15. The original page over time could change.
АТЛАС: Правова інформація
Корпорація «Атлас» 
рус|укр|eng
Карта cайту
 
Корпорація
Корпорація «Атлас»
Історія корпорації
Група компаній
Принципи і стратегії
Інфраструктура та ресурси
Напрямки діяльності
Партнери
Дозволи і ліцензії
Проекти
Органи влади
Державний сектор
ПЕК
Телекомунікації
Промисловість і транспорт
Фінанси та банки
Торгівля і сфера послуг
Освіта
Найбільші замовники
Вакансії
Контакти

Правова інформація

Усі права на сайт і розміщену на ньому інформацію належать Корпорації «Атлас». Основна задача даного сайту - інформування відвідувачів про послуги, продукти і рішення, пропоновані АТЗТ «Атлас».

Посилання на продукцію і послуги третіх осіб зроблені тільки в інформаційних цілях. Корпорація «Атлас» не несе відповідальності за інформацію, отриману по посиланнях на продукцію і послуги третіх осіб. Інформація, розміщена на сайті Корпорації «Атлас», не може бути використана на шкоду Корпорації «Атлас», партнерам або клієнтам Корпорації «Атлас», а також у комерційних цілях.

Сайт Корпорації «Атлас» та імена, що містяться на ньому, інформація, зображення, логотипи, будь-які інші матеріали можуть бути торговими знаками Корпорації «Атлас» та/або третіх осіб і представлені без яких-небудь гарантій на умовах «як є». Корпорація «Атлас» і її постачальники не несуть відповідальності за які-небудь збитки, що виникли в результаті використання розміщеної на сайті інформації. Корпорація «Атлас» не гарантує безпомилковості інформації і повну функціональність сайту (при виявленні помилки виправляються).

Ніщо, розміщене на сайті, не може бути витлумачене як непряма відмова від прав на ліцензії чи торгові знаки, що належать Корпорації «Атлас» або третім особам. При використанні інформації з цього сайту посилання на нього обов'язкове.

Сайт Корпорації «Атлас» не є офіційним джерелом інформації.

Партнери

Замовити презентацію

Відправити запит на додаткову інформацію

Підписатись на новини

Як нас знайти




01021, Україна, м. Київ, вул. Грушевського, 30/1
Тел.: +38 (044) 253-21-73, 253-25-86, Факс: +38 (044) 253-34-36
E-mail: officeatlas.ua

© 2004  АТЗТ «Атлас»       Правова інформація  Електронна пошта