This version of the page http://www.vinnytsia.ukrtelecom.ua/about/direction (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-14. The original page over time could change.
Вiнницька філія ВАТ Укртелеком - Керівництво
Прес-центр Про філію Послуги і тарифи Ресурси Довiдка

Філії ВАТ "Укртелеком"
Сьогодні
14/01/2010
Вiнницька філія / Про філію / Керівництво

Керівництво



Яблонський Віктор Феодосійович
Директор Вінницької філії ВАТ „Укртелеком”

        Народився 12 червня 1954 року у селі Вінницькі Хутори Вінницького району на Вінниччині. Вищу освіту одержав у Московському інституті зв'язку, радіоінженер. Виробничого та життєвого досвіду набував в суворих умовах Півночі. Працював інженером, а згодом начальником міських телефонних мереж міста Воркути. З проголошенням незалежної України повертається на батьківщину - у рідну Вінницю. Відтоді працює спочатку у Вінницькому міському виробничо-технічному вузлі електрозв'язку, а з березня 1998 року є керівником електрозв'язківців Вінниччини – директором Вінницької філії ВАТ „Укртелеком”. Кандидат технічних наук.


Черниш Микола Сергійович
Заступник директора з технічних питань

        У галузі електрозв’язку – тридцять років. Народився 20 грудня 1948 року в селі Спасово Новгородківського району, що на Кіровоградщині. Освіту за спеціальністю автоматизований електрозв’язок здобув у Одеському електротехнічному інституті зв’язку ім. Попова. Одержав кваліфікацію інженера електрозв’язку. Трудову діяльність починав у Івано-Франківському обласному виробничо-технічному управлінні зв’язку інженером технічного відділу, а згодом очолював службу міського телефонного зв’язку. З 1989 року працює на Вінниччині. Був начальником служби електрозв’язку, головним інженером обласного підприємства „Вінницятелеком”, з 1995 року-заступник директора з технічних питань.


 
Крученюк Сергій Володимирович
Заступник директора з питань маркетингу та продажу послуг  
         Народився 14 квітня 1967 року у м. Хмільник Вінницької області. Закінчив Вінницький політехнічний інститут за спеціальністю Конструювання та виробництво радіоапаратури, інженер-конструктор-технолог радіоапаратури. У галузі зв’язку працює понад вісім років. Розпочав трудову діяльність інженером - електроніком цеху інформаційних технологій, згодом був начальником сектору адміністрування мереж передавання даних та загального системного програмного забезпечення центру інформаційних технологій і технічного забезпечення. Після цього очолив Центр технічної експлуатації мережі передавання даних Вінницької фiлії ВАТ «Укртелеком». З грудня 2007 року – заступник директора Вінницької філії ВАТ «Укртелеком» з питань маркетингу та продажу послуг.


Добрий Валерій Миколайович
Заступник директора з питань будівництва

         Народився 16 червня 1963р. в с. Моївка Могилів-Подільського району Вінницької області. В 1995р. закінчив Українську державну академію зв’язку за спеціальністю «Автоматичний електрозв’язок». У галузі зв’язку працює понад 20 років. Розпочав свою трудову діяльність у 1988 році електромонтером  СТЗ Могилів-Подільського РВЗ, в червні 1991 року призначений інженером лінійно-технічного цеху зв’язку, в грудні 1997 року - начальником дільниці міської телефонної мережі м.Могилева-Подільського. З серпня 2000р. працював на посаді начальника цеху електрозв’язку (м. Ямпіль) Центру електрозв’язку №6 Вінницької дирекції ВАТ «Укртелеком», в 2002 році очолив Центр електрозв’язку №1 (м. Гайсин). З квітня 2008 року - заступник директора Вінницької філії ВАТ «Укртелеком» з питань будівництва.


Перфiлова Тетяна Петрiвна
Заступник директора з питань економіки та фінансів

         Народилася 9 травня 1976 року у м. Вінниця. У лютому 2000р. закінчила Київський державний торговельно-економічний університет і отримала повну вищу освіту за спеціальністю "Облік і аудит" та здобула кваліфікацію економіста з обліку та аудиту. В 1994 році розпочала свою трудову діяльність у Вінницькому Головному контрольно-ревізійному управлінні України. В галузі зв'язку працює з травня 2001р., працювала на посадах економіста з планування, провідного економіста з планування, начальника відділу планування та економічного аналізу. З грудня 2003 року - заступник директора з питань економіки та фінансів.


Попівняк Іван Іванович
Заступник директора з питань забезпечення життєдіяльності

         Народився 16 липня 1950р. в с. Забужжя Немирівського району Вінницької області. У 1977 році закінчив Вінницький політехнічний  інститут за спеціальністю «Радіотехніка». Свою трудову діяльність розпочав з 1968 року у Вінницькому технікумі електронних приладів, у 1978р. призваний  на дійсну військову службу в органи КГБ, полковник запасу СБ України.  В галузі зв’язку працює 12 років, працював на посадах помічника директора з безпеки електрозв’язку, з квітня 2005 року на посаді начальника служби захисту майна Вінницької філії ВАТ «Укртелеком». З березня 2009 року – заступник директора з питань забезпечення життєдіяльності.



Іскра Тетяна Василівна
Головний бухгалтер

        Народилася у селі Сопин Погребищенського району Вінницької області 13 червня 1961 року. Вищу освіту здобула у Українській державній академії зв’язку, економіст. З грудня 1982 року працює у зв’язку. Розпочинала бухгалтером у технічному вузлі республіканських магістральних зв’язків. Була бухгалтером, головним бухгалтером Вінницького районного вузла зв’язку. З лютого 1997 року призначена головним бухгалтером УДПЗ „Вінницятелеком”, зараз головний бухгалтер Вінницької філії ВАТ „Укртелеком”.

Версія для друку





 

МІЙ УКРТЕЛЕКОМ



Карта сайту

Вінницька філія ВАТ «Укртелеком»
Довідка за телефоном: 0-432-61-16-32
Поштова адреса: Україна, Вінниця-050, 21050, вул. Соборна, 8