This version of the page http://www.dso.kiev.ua/tehnika.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-13. The original page over time could change.
ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ОХОРОНИ

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ОХОРОНИ

  ДСО УКРАЇНИ   |   НОВИНИ ДСО  |   ПОСЛУГИ   |   ПРАВО    |   ІСТОРІЯ ОХОРОНИ   |    КОНТАКТИ 

Добавити у вибране | Зробити стартовою

ДСО УКРАЇНИ


ПОСЛУГИ


ІНКАСАЦІЯ


БАНКІВСЬКА БЕЗПЕКА


СЕРТИФІКАЦІЯ


ЛІЦЕНЗУВАННЯ


ТЕХНІКА


РОЗЦІНКИ


ТЕХНІЧНА ОХОРОНА   

  Вирішення питань, пов’язаних із збереженням майна власників на сучасному професійному рівні потребує ужиття не тільки організаційних, але і технічних заходів:


  1. правильний вибір технічних засобів охоронного призначення відповідно до їх технічних характеристик, цільового призначення, категорії та специфіки об’єкту охорони;

  2. проектування систем тривожної сигналізації, монтаж, експлуатація та ремонт обладнання;

  3. централізоване спостереження за роботою приладів, установлених на об'єктах, контроль за надходженням тривожних і службових сповіщень та подальше їх документування.


   Практична реалізація таких заходів значною мірою забезпечує достатній рівень надійності та якості послуг, що надаються Державною службою охорони при МВС України. Технічна служба Департаменту у співробітництві з вітчизняними та іноземними підприємствами має на меті проведення єдиної технічної політики з розроблення, проектування технічних систем та засобів охоронного призначення, їх промислового освоєння і виробництва, здійснення контролю за якістю, впровадженням, тактикою використання та обслуговуванням. Вибір кращих зразків обладнання базується на вивченні та узгодженні конструкторсько-технічної документації на вироби, дослідженні їх технічних, функціональних характеристик та параметрів, проведенні експлуатаційних випробувань, за результатами яких формується Перелік технічних засобів, рекомендованих для організації охорони об’єктів та діяльності підрозділів охорони.

 

со склада купить монитор nec по низким ценам