This version of the page http://www.bankveles.com/annual_report/2008/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-13. The original page over time could change.
Акцiонерне Товариство "Банк Велес"
 
 
Акцiонерне Товариство "Банк Велес"
      - 
 
  Фiзичним особам
  Юридичним особам
 
  WESTERN UNION
 

Рiчний звiт за 2008 рiк

АУДИТОРСЬКИЙ ВИСНОВОК

       Незалежної аудиторської фiрми "Фiнком-Аудит" за наслiдками аудиту фiнансової звiтностi АТ "БАНК ВЕЛЕС" за 2008 рiк

Для Акцiонерiв та Правлiння акцiонерного товариства "БАНК ВЕЛЕС"

Нами була проведена аудиторська перевiрка рiчних фiнансових звiтiв АТ "БАНК ВЕЛЕС" (надалi-Банк), що додаються, якi включають баланс, звiт про фiнансовi результати, звiт про змiни у власному капiталi, звiт про рух грошових коштiв, загальну iнформацiю про дiяльнiсть Банку за рiк, що минув на зазначену дату, опис основних принципiв облiкової полiтики та iншi пояснювальнi примiтки до фiнансової звiтностi за рiк станом на (кiнець дня) 31 грудня 2008р. Вiдповiдальнiсть управлiнського персоналу

Управлiнський персонал несе вiдповiдальнiсть за пiдготовку та достовiрне представлення цих фiнансових звiтiв у вiдповiдностi з порядком ведення бухгалтерського облiку в банках України та згiдно вимог щодо розкриття iнформацiї вiдповiдно до мiжнародних стандартiв фiнансової звiтностi.. Вiдповiдальнiсть управлiнського персоналу охоплює: розробку, впровадження та використання внутрiшнього контролю стосовно пiдготовки та достовiрного представлення фiнансових звiтiв, якi не мiстять суттєвих викривлень внаслiдок шахрайства або помилки; вибiр та застосування вiдповiдної облiкової полiтики, а також облiкових оцiнок, якi вiдповiдають певним обставинам. Вiдповiдальнiсть аудитора

Нашою вiдповiдальнiстю є надання висновку щодо цих фiнансових звiтiв на основi нашої аудиторської перевiрки. Ми провели аудиторську перевiрку згiдно з вимогами законодавства України та Мiжнародними стандартами аудиту. Цi стандарти вимагають вiд нас дотримання етичних вимог, а також планування й виконання аудиторської перевiрки для отримання достатньої впевненостi, що фiнансовi звiти не мiстять суттєвих викривлень. Аудит передбачає виконання аудиторських процедур задля отримання аудиторських доказiв стосовно сум та розкриттiв у фiнансових звiтах. Вiдбiр процедур залежить вiд судження аудитора. До таких процедур входить i оцiнка ризикiв суттєвих викривлень фiнансових звiтiв внаслiдок шахрайства або помилок. Пiд час оцiнки цих ризикiв аудитор розглядає заходи внутрiшнього контролю суб'єкта господарювання щодо пiдготовки та достовiрного представлення фiнансових звiтiв для розробки аудиторських процедур, що вiдповiдають обставинам.

Ми вважаємо, що проведена нами аудиторська перевiрка забезпечує обiрунтовану пiдставу для висловлення нашої думки.

Висновок

Результат перевiрки, дає пiдставу стверджувати, що фiнансовi звiти справедливо й достовiрно, в усiх суттєвих аспектах, вiдображають фiнансовий стан Банку на 31.12.2008р., а також результати його дiяльностi та рух грошових коштiв за рiк, що закiнчився, вiдповiдно до Мiжнародних стандартiв фiнансової звiтностi, законодавства України та вимог Нацiонального Банку України. Не виражаючи умовно-позитивну думку, ми робимо акцент на те, що Банк повинен придiляти бiльше уваги фiнансовим та функцiональним ризикам, якi притаманнi сьогоденню.

Директор аудиторської фiрми "Фiнком-Аудит"
А. Мазур

(Свiдоцтво АПУ № 0618)
(сертифiкат аудиторiв банкiв 0000005 Свiдоцтва НБУ №0000028 вiд 30.08.2007 р. про внесення в реєстр аудиторiв банкiв вiд 15.01.2007 р.)
м. Київ, 09 квiтня 2009р.
  • Рiчний звiт за 2008 рiк в форматi Excel
  • Copyright © 1994-2004 АТ Банк Велес
    При використаннi матерiалiв
    посилання на АТ 'Банк Велес'
    обов'язкове


    Статистика
    Ви наш 158994-й відвідувач
    Сторiнка згенерована за 430 ms
            АТ "Банк Велес"
    03061, м.Київ,
    вул.Героїв Севастополя, 48
    Тел.: 206-75-10
    Факс: 206-75-14
    Е-mail: admin@bankveles.com