This version of the page http://skoda.lutsk.ua/?area_id=14 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-10. The original page over time could change.
Шкода (Skoda). Fabia Combi
Події
Новини Акції
Автосалон
Прайс-лист
Автомобілі
New Fabia New Fabia Combi Octavia Scout New Superb Roomster Octavia Tour Octavia Tour Combi Octavia A5 Octavia RS Заказ автомобіля
Cервіс
Аксесуари Запчастини СТО Дисконтна система
Кузовний ремонт
Ціни на фарбування
Послуги
Трейд-Ін Кредит Лізинг
Про компанію
Корисне
Фотогалерея Обмін силками
Контакти Історія Skoda Карта сайту Зворотний зв`язок

Главная > Автосалон > New Fabia Combi

Fabia Combi
» Ціни на Skoda

The new SkodaFabia Combi

Нова SkodaFabia Combi приверне Вашу увагу при першому ж погляді на її гармонійний дизайн.

В порівнянні з попередницею нова модель пропонує пасажирам ще більший комфорт, а також більше місця для багажу. Багажне відділення збільшилося на 54 літри і його об'єм складає тепер 480 літрів. При складених задніх сидіннях загальний об'єм багажного відділення складає 1460 літрів, що на 235 літрів більше, ніж в попередній моделі.

Екстер`єр

В порівнянні з існуючими моделями зовнішні розміри автомобіля збільшилися. Нова Fabia Combi стала на 7 мм довше і на 46 мм вище. Довжина, ширина і висота складають відповідно 4239 мм, 1642 мм і 1498 мм.

Як і загальні контури, всі деталі зовнішнього вигляду нової Fabia Combi відрізняються неповторною формою. Форма даху і бічних вікон додає автомобілю обтічні контури, роблячи їх динамічнішими у поєднанні з темними стійками.

Передні фари своїми формами вносять певний вклад до створення приємної подоби автомобіля. Дизайн грат радіатора, заснований на традиційному рішенні, доповнюється вертикальними планками і логотипом Skoda.

Інтер`єр

Інтер'єр новою Fabia Combi також значно змінився. У приладовій панелі послідовно реалізовані принципи ергономічності. Це означає, що робоче місце водія організоване з врахуванням максимального комфорту, безпеки і зручності.

До головних плюсів відносяться достатнє місце для пасажирів на задніх сидіннях, багаточисельні кишені і ящики для зберігання. При виготовленні деталей інтер'єру використовувалися високоякісні матеріали.

Відсіки для речей, розташовані з боку пасажирів, виконані в різних вирішеннях закритого або відкритого вигляду, залежно від комплектації. У версіях, оснащених кондиціонером, нижній ящик, що замикається, може служити як невеликий холодильник.