Версія для друку

Світова презентація абсолютно нового JAGUAR XJ

9 липня 2009 о 20:15 (за часом Великобританії) в лондонській галереї Саачів в Челсі, виробник автомобілів Jaguar Cars офіційно представив абсолютно новий автомобіль Jaguar XJ.
детальніше 

Зміна власника Jaguar та Land Rover не буде відчутною для українського споживача

26 березня 2008 року Ford Motor Company офіційно заявила про продаж своїх брендів Jaguar та Land Rover компанії Tata Motors.
детальніше 

Новий Jaguar X-TYPE

X-TYPE 2009 модельного року отримає близько п'ятисот нових деталей заради того, щоб підтвердити свою належність до автомобілів преміум класу. Тепер X-TYPE може пишатися оновленим дизайном кузова, який споріднює його із флагманом модельного ряду Jaguar XJ та надає йому більш могутнього та привабливого вигляду. Але попри значні зміни, X-TYPE останнього покоління зберігає усі переваги своїх попередників.
детальніше 

Jaguar XJ 2008 року названо «Найкрасивішим автомобілем класу Luxe»

Jaguar XJ отримав нагороду на щорічному конкурсі «Design Award Autonis» німецького автомобільного видання «Auto Motor und Sport», випередивши таких місцевих конкурентів як BMW, Mercedes та Audi. Близько 16000 читачів журналу «Auto Motor und Sport» взяли участь у виборі автомобілів з найкращим дизайном у восьми категоріях.
детальніше 

Новий Jaguar XJ

детальніше 

Модель Jaguar XF була визнана «Найбільш захоплюючим автомобілем 2007 року» за версією журналу What Car?

Нова модель Jaguar XF отримала головну читацьку нагороду як «Найбільш захоплюючий автомобіль, який буде випущений 2007 р.» у межах престижної акції «Автомобіль року» журналу What Car?, що відбулася в Лондоні.
детальніше 

Jaguar - найбільш екологічно безпечний британський автомобіль

Модель Jaguar XJ 2.7 Diesel була визнана найбільш екологічно чистим автомобілем на британських дорогах у путівнику покупців автомобілів 2007 р. Асоціації екологічно безпечного транспорту.
детальніше 

Модель Jaguar XKR отримала нагороду «Автомобіль мрії 2007» від програми MotorWeek

Автомобілі марки Jaguar були відзначені на Міжнародному автошоу в Чикаго, оскільки програма MotorWeek нагородила модель 2007 р. Jaguar XKR призом водійських симпатій як «Автомобіль мрії».
детальніше 

Jaguar XK став володарем британської премії «Автомобіль року 2006»

Нещодавно глядачі британського національного телеканалу People обирали лідерів автомобільного 2006 року. Найкращою новинкою в класі «Люкс» було обрано Jaguar XK. В голосуванні прийняли участь більше 10 000 британців, а результати конкурсу вкотре підтвердили прихильність британців до автомобілів власного виробництва.
детальніше 
ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ МАПА САЙТУ ПРО JAGUAR КОНТАКТИ КОРПОРАТИВНИЙ САЙТ