This version of the page http://www.greenpes.com/books/?subcategory=5 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-07. The original page over time could change.
Книжки | Офіційний сайт видавництва "Зелений пес"
English version





Якщо знайдете помилку, будь ласка, виділить її та натисніть Ctrl+Enter
Серія "Іноземний легіон"
Прашкевич Г.
Школа Геніїв
Серія: Художні - Іноземний легіон
Видана 01.01.2006

Книжки Геннадія Прашкевича знайомі читачам Росії, США, Англії, Німеччини, Польщі, Болгарії, Югославії, Румунії, Литви, Узбекистану, Казахстану та інших країн. Сьогодні він вперше виходить українською. Збірку «Школа геніїв» складено переважно із нових творів, більшість із яких навіть на батьківщині автора друкувалися виключно в періодиці. Багато з того, про що пише, він бачив на власні очі – брав участь у палеонтологічних та вулканологічних експедиціях, ходив трьома океанами, відвідав багато країн, а тому його фантастиці віриш більше ніж реалізму деяких авторів.
Роберт Шеклі
Остання збірка
Серія: Художні - Іноземний легіон
Видана 01.01.2006

Роберт Шеклі (Robert Shekley) – класик світової фантастики. Його перу належать понад два десятки романів, серед яких “Варіанти вибору”, “Корпорація “Безсмертя”, “Квиток на планету Транай”, і стільки ж збірок оповідань.

Шеклі зовсім не ординарний фантаст, що пише про замки, драконів та нові галактики. В його оповіданнямх завжди присутній натяк, добрий жарт і відсилання до Великої Літератури. Майстер гумористичної та сатиричної фантастики, засновник наукової фантастики в США, письменник, оригінальний стиль якого яскраво вирізняється на фоні творів його сучасників – Роберт Шеклі зумів поєднати неопєдуване. Репутацію успішного фантаста американському письменнику принесли оповідання, написані, в основному, наприкінці 1950-х. Тут серйозну тематику поєднано з веселими та добрими зарисовками життя, напруга дії невпинно зростає, і в кінці на читача чекає фірмова несподіванка. Плюс потужний заряд філософії дзен-будизму, соліпсизму та зображення змінених станів свідомості. І це не просто вигадка. Сам автор кожен з цих станів спробував на собі.

Сапковський А.
Вежа блазнів
Серія: Художні - Іноземний легіон
Видана 01.01.2006

Анджей Сапковський (Аndrzej Sapkowski) – хто не знає всесвітньо відомого автора “Відьмака”? Новий роман, “Вежа блазнів” – це перша книга трилогії, дія якої розгортається за часів гуситських воєн, коли чехи збунтували проти Риму й розпочали боротьбу з усією Європою. На цьому історичному тлі фантаст розповідає свою історію про жорстокий світ, самотню людину, велику любов та багато іншого. Книгу відзначено премією Зайделя – найпочеснішою нагородою польської фантастики.
Сапковський А.
Божі воїни
Серія: Художні - Іноземний легіон
Видана 01.01.2006

“Божі воїни” – друга частина трилогії Анджея Сапковського. Спекотного літа 1427 запах крові стояв у Празі. Папська булла перетворилася на вогонь та меч для гуситів, які, назвавши себе божими воїнами, стали на криваву стежку війни. Релігійна війна в центрі Європи заливає по собі згарища й купи трупів. І звісно, не обминає Рейневана, сміливого воїна, але безталанного коханця. Майстер потрапляти в халепи та скрутні ситуації, Рейневан все-таки виходить сухим з води. Разом із Божими воїнами він веде боротьбу за істинну віру, мститься за кривди та несправедливість.
Новинка!
Сапковський А.
Lux perpetua
Серія: Художні - Іноземний легіон
Видана 01.01.2006

Рейневан, головний герой книжок "Вежа блазнів" і "Божі воїни", далі має клопоти: весь час хтось або чигає на його життя, або робить пропозиції, від яких неможливо відмовитися. Його переслідують прозаїчні агенти розвідки та нечиста сила, яка зовсім не приховує свого диявольського походження. Але ж Рейневан живе в жорстокі і небезпечні часи. У Шльонську і в Чехії, коли через ці землі прокочувалися хрестові походи та гуситські каральні експедиції. Коли не знали слова "милосердя" і з іменем Бога на устах вирізали тисячи невинних. Рейнмар вірить у релігійне оновлення, стає на боці прихильників Гуса, навіть коли ті вчиняють неймовірні злочини. Він, медик і травник, ідеаліст і безкорисний захисник хворих і страждених, повинен перевтілитись в роль гуситського шпигуна, диверсанта, вбивці та безжального месника. Розриваючись між обов`язком і покликом серця, він йде ва-банк, аби лише вирвати кохану з рук ворогів.
Пошук по авторах
 


Пошук по книжках
 
 
Нові
 книжки
Сінкен Гопп
Юн та Софус
Сінкен Гопп
Юн та Софус
Сергієнко Н
Красива і розумна