This version of the page http://www.greenpes.com/books/?subcategory=4 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-07. The original page over time could change.
Книжки | Офіційний сайт видавництва "Зелений пес"
English version





Якщо знайдете помилку, будь ласка, виділить її та натисніть Ctrl+Enter
Серія "Золотий бабай"
Аврамов І.
Гру починає покійник
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Хто не любить розгадувати шаради, кросворди і різні ребуси! Головного героя роману Івана Аврамова змалку тренував палко любимий дядько. Та якоїсь миті улюблений родич підкидає останню загадку. Чи до снаги вона? Особливо, якщо наш герой балансує на тонкій, як бритва, межі: по один бік - убивці дядька, по другий - власна смерть. І хоч він розумний, сильний, відважний і палко бажає докопатися до істини, чи зможе протистояти аж надто серйозним людям і аж надто "грубим" грошам? До того ж - навколо лише загадки. Відгадки до яких - у романі.
Бондаренко П.
Тінь Люцифера
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Людьми керують емоції. І одна з найсильніших - страх. Страх перед обставинами, перед людьми, перед майбутнім. Але найбільше люди бояться невідомого. Того, що чатує за рогом, того, що стоїть за спиною. Ви впевнені, що ви у безпеці? Тоді озирніться навкруги. Нічого не помічаєте? Отож. А ВОНО вас бачить завжди. ВОНО полює на вас. ВОНО прийде за вами. ВОНО лише чекає свого часу. І цей час невдовзі настане. Як врятуватися від страху? Це знає Павло Бондаренко. Читайте його трилер «Тінь Люципера». І тіште себе думкою, що все буде гаразд.
Бондаренко П.
Прокляття обраного
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Сімнадцять страшних років він жив у цілковитому усвідомленні того, що повільно божеволіє. А як інакше пояснити дивні голоси у власній свідомості, тривожну фіолетову барву, якої набуває світ довкіл, і жахливу апатію?.. Та коли одного дня відкриється Брама Потойбіччя і Землю заполонять демони, до нього прийде усвідомлення того, що насправді він – Обраний. І його найбільше прокляття – навіть не повернути світові втрачену рівновагу, а здолати демонів у власній душі.
Бузько І.
Формула
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Трилер Ігоря Бузька «Формула» не дарма став лауреатом конкурсу «Коронація слова» – відкривши першу сторінку ви вже не зможете стримати цікавості.

Молодий медик-аспірант отримує несподіване і складне завдання – попрацювати асистентом у досліді, що його проводять зірки сучасної медицини. Усі вони зібралися в одній лабораторії, а щоб бува не втекли, навкруги поставлено бронетранспортери з солдатами. Вихід один – знайти формулу медпрепарату, який здатен зупинити нову небезпечну хворобу. Метод пошуку – мозковий штурм у смертельно небезпечних умовах.

Пташиний грип та інші пандемії останнім часом атакують людство. Боротьба триває.

Тому цілком можливо, що все написане – правда. Читайте і робіть висновки.

Винокуров В.
Потворні ляльки
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Загадкові вбивства, заплутана інтрига, несподівана розв'язка – ось фірмовий стиль Олександра Винокурова. Два детективи “Потворні ляльки” та “Чи любите ви Сіменона” об'єднує не тільки герой, слідчий карного розшуку ім'ярек, що розплутує чергову каврезу зловмисників. Передусім, це – ланки одного ланцюга, ім'я якому -детектив, навіть быльше Детектив Олександра Винокурова. Запам'ятайте це ім'я, ви ще раз зустрінетеся з ним на обкладинках популярних книжок. Обіцяємо вам.
Волков О.
Подорож у безвихідь
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Ніколи не знайомтеся в електричках. Бо невідомо, куди заведе вас випадкова попутниця, невідомо, які її проблеми доведеться вирішувати, від яких ворогів ховатися. Ось, наприклад, герой роману Олексія Волкова не дотримався цього простого правила і вскочив у таку халепу… Олексій Волков залишається вірним собі. Його сюжети несподівані, почуття яскраві, а герої колоритні та правдиві. І їм по-справжньомудоводиться боротись за своє кохання. Отже, якщо ви не хочете неприємностей, не знайомтеся з жінками в електричках. Або навпаки – знайомтеся, бо інакше ризикуєте назавжди проїхати свою станцію із назвою «Щастя».
Волков О.
День відбуття
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Ви любите творчість Олексія Волкова? Тоді негайно починайте читати новий роман «День відбуття». Ви ще не знайомі з творчістю Олексія Волкова? Тоді тим більше прочитайте цю книжку. Переможець другого конкурсу «Золотий Бабай», майстер інтриги, лікар і письменник, він радує нас своїм черговим романом. Усі, хто прочитав попередні книжки – «Виконавець» та «Подорож у безвихідь», солідарні в одному – на небосхилі української літератури зійшла нова зірка. Її ім’я Олексій Волков. У трілері «День відбуття» письменник повертається до містичних мотивів і, як завжди за динамічним сюжетом приховує багато загадок та серйозних питань. І кожен читач тут знайде своє. Варто тільки пошукати.
Волков О.
Амністія для хакера
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Олексій Волков укотре підтвердив своє реноме новітньої зірки української літератури. Після абсолютної перемоги на “Золотому Бабаї” нове сходження – гран-прі найпрестижнішого конкурсу “Коронація слова”. Перше місце отримав роман “Амністія для хакера”. Цей твір критики заслужено охрестили інтелектуальним чтивом. Дізнавшись про свою смертельну хворобу, головний герой стає перед вибором – що робити у відведений долею час? Помститися ворогам, знайти своє кохання, покаятися у гріхах, розкрити важкий злочин і ще багато чого. А піщинки невпинно пересипаються у пісочному годиннику, і їх залишається все менше... Проте розв'язку твору не вдасться відгадати навіть найкмітливішим поціновувачам детективу. Хочете посперечатись?
Волков О.
Виконавець
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Він жив як усі – ходив на роботу, любив жінок, але хтось обрав його виконавцем своєї волі, і в одну мить все змінилося. Смертельна небезпека кидає його у вир пригод, і щоб не загинути, можливо, доведеться вбити самому… А може, так він знайде своє щастя? Психологічний трилер Олексія Волкова не відпустить читача до останньої сторінки. Ми заздримо вам, тому що ви вперше відкриєте для себе цю чудову книжку.
Горбань С. , Лапіна Н.
Ловці чарівного вітру
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Події сентиментально-пригодницького роману "Ловці чарівного вітру" відбуваються на початку ХІХ століття. Читача захопить вир динамічного, карколомного сюжету: кохання графа і крпачки, незвичайно доля двох теленовитих сиріт, родинне прокляття, переодягання, помста й примирення, пригоди корсарів і зустріч зі святим ченцем. Твір написаний у найкращих традиціях Дюма, Мітчел і Бенцоні.
Демченко Є.
Господарі богемії
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Скільки наших поїхало за кордон! Вони живуть там, працюють, моляться, грішать, заробляють, витрачають і крадуть гроші - словом, живуть повноцінним життям. А ще там водяться бандити, ті самі, що втекли звідси. Ну і, зрозуміло, спецслужби, бо для них емігранти - улюблений контингент. Ми тільки починаємо розуміти це життя і живописати його. Отож разом із головним героєм "Господарів Богемії", журналістом, якого доля закинула за кордони рідної України, вам доведеться розібратися у всіх цих хитрощах та інтригах. Не ображайтеся, якщо трапите в поле зору СБУ або просто чортові у зуби. Вам допоможе природна кмітливість і винахідливість. Бо журналістам її ніколи не бракувало, а читачам і поготів. Так що сміливо відкривайте цю книжку і читайте. На вас чекає багато цікавих хвилин.
Дідковська Д.
Обіцяю не вбивати
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Вона кохає і кохана. Вона має все для щастя. Але її минуле залишається таємницею навіть для коханого чоловіка. Воліла би його забути і вона сама. Та воно не схотіло забуватися і забувати про свою жертву. Героїні Дани Дідковської – звичайні українські жінки, а українки не звикли коритися долі, пливти за течією, опускати руки. Вони звикли запекло боротися – за себе, за своїх друзів, за рідних, за кохання та щастя. Отож і наша героїня виходить на стежку війни, нелегку та небезпечну. В азарті боротьби вона робить хибний крок і опиняється в лабетах маніяка. Гей, чоловіки! Лицарі! Де ви? Хто врятує пропащого ангела?!
Євген Є.
Гра на роздягання
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Годі дивитись телевізор! Там все одно показують суцільну муть. А такого задоволення, як від цієї книжки, ви не отримаєте навіть від Голлівудських блокбастерів. Головний герой, український хлопець, що грабує польські банки, мабуть, несе в собі частину авантюрної вдачі автора - інакше б він ніколи не зміг вигадувати такі фортелі. Бойова подруга - вродлива глухоніма Ляля - це справжній ідеал жінки, вона все робить вправно та мовчки. Хіба можуть встояти проти такої пари залізні стіни банківських сховищ? Та для них навіть тюремні стіни - не перешкода! А як вам сподобається конкурс серед "ведмежатників" на взяття банку, та ще із телетрансляцією? І це тільки початок. Читачу! З Євгеном Є не варто грати на роздягання. Краще роздягайся одразу!
Євген Є.
Гра на роздягання-2
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Нові пригоди медвежатника-універсала, вже в Україні. Він полює на сейфи, а конкуренти - на нього. Феєричне продовження першої "Гри", автор додає обертів з кожним новим романом. На ваших очах сходить нова зірка української літератури. Його вивчатимуть у школах. Під партами. Замість робити уроки. Його вивчатимуть на роботі замість працювати.
Євген Є.
Шість мертвих грабіжників
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Він поганий хлопець! Він злодій! Але бувають у світі і чесні злодії, які розуміють, що грабувати перехожих не годиться. Тому що це невигідно. Інша справа ?коли йдеться про велику ставку. Причому не обов’язково про гроші. Ділова репутація чесного злодія буває дорожчою за будь-які гроші. А коли до репутації додається життя, і на тебе полюють справжні професіонали, тут уже ставки сягають захмарних висот. Поганий хлопець, який обдурив інших, значно гірших за себе, автоматично переходить у табір добрих хлопців, тобто у наш з вами табір. Чи не так? На цих сторінках ви знайдете шістьох мертвих грабіжників. І будьте обережні, аби не стати сьомим.
Євген Є.
Місцеві хроніки Харлей – Девідсона
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

У нього є лише кохана дівчина, новенький “харлей” та пара пістолетів у кишенях. Більше нічогісіньки. Він спокійний, розсудливий і справедливий. Але вкрай небезпечний. Він оголошує війну поганим хлопцям. Йому нема чого втрачати. Він сідає на свого залізного коня і вирушає в дорогу. Отже сезон полювання відкрито. Двигун весело співає свою переможну пісню, асфальт плаче під колесами… Пригоди починаються…
Євген Є.
Мільйон на рулетці
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Ви знаєте, що таке російська рулетка? А українська? Повірте, вона набагато небезбечніша. Які її правила? Власне, є лише одне – жодних правил. А на кону стоять гроші. Багато грошей, навіть непристойно багато грошей. А до того ще ваше життя. На додаток. Згодні? Тоді граємо. Ставок більше немає. За рулеткою видатний майстер подібних ігор Євген Є.
Євген Є.
Сталеві щелепи, залізні кулаки
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Знаєте, що таке бої без правил? Напевно, чули. Це коли два здорованя гамселять один одного, допоки хтось із них не зможе стояти на ногах. Не кожен чоловік зможе вийти на двобій, єдине правило у якому – це жодних правил. Але що робити, коли найдорожча тобі людина знаходиться в лапах бандитів і єдиний спосіб її врятувати – вийти на ринг і перемогти. Тож забудьте про дешеві американські бойовики, нумо читати черговий твір майстра гострого сюжету Євгена Є. Збережете собі зір та отримаєте втричі більше задоволення.
Євген Є.
Мій тато - кілер
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Яка професія є найпрестижнішою в сучасній Україні? Депутат? Не для всіх. Пожежник? Банально.

Мент...еее...себто, міліціонер?... Ну, ви самі зрозуміли. Може, кілер? Зважаючи на героїв сучасних російських телесеріалів та різних бойовиків, цілком можливо. Втім, вирішувати тільки вам. Ми лише радимо прочитати новий твір Євгена Є. Автор у своєму стилі вирішив поміркувати на тему: а чи можуть бути у кілерів діти, і як вони сприймуть професію свого батька. Може, пишатимуться, може, соромитимуться,а може, замовлять когось батькові...

Євген Є.
Голодні пси сенсацій
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Журналіст – справжній герой нашого часу. Він знає про політиків більше, ніж їхні помічники, він в курсі усіх таємних фінансових махінацій, він здатен зазирнути у броньований сейф і навіть до розстеленого ліжка.

Тому й не дивно, що проблем у нього стільки, що на розв'язання не вистачить і двох життів. Але він щодня вперто виходить на вулицю винюхувати інформацію, бо інакше не вміє.

Навіть голодні пси, буває, розчаровуються в житті. Коли за тобою безперервно полюють, коли в твою долю раз по раз нахабно втручається Держава, коли ти роками перебуваєш у епіцентрах боїв: бандитських розборок, військових конфліктів , газетних воєн – обов'язково настане та мить, коли захочеться на все начхати й… Яким буде вибір голодного пса? Що ближче його зашкарублій душі – Світло чи Тьма? Відповідь – на сторінках цієї книги, де за гіпертрофованими описами все ж чітко проступає... наше життя.

Кокотюха А.
Повернення сентиментального гангстера
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Детективи Андрія Кокотюхи динамічні та сучасні. Їхні герої – плоть від плоті нашого суспільства. Вои діть миттєво, говорять коротко і розрублують вузли замість розплутувати їх, і це не може не подобатися. “Повернення сентиментального гангстера” - наступна спроба силового захоплення уваги чатача й майстерності зламу сейфів його душі. Шановні пані та панове, здавайтеся!
Кононович Л.
Кінець світу призначено на завтра
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

На майдані біля церкви... призначено кінець світу. Ловці душ тепер ходять у білих шатах та іменують себе живими Богами. В ім’я нового пророка діти кидають рідний дім, віддають все майно і навіть душу. Але чиї це ікла проступають за білим балахоном? Це і з’ясовує детектив для особливих доручень Оскар, герой роману Леоніда Кононовича “Я, зомбі”. Хто зупинить кінець світу?
Кононович Л.
Я, Зомбі. Довга ніч над Сунжею
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Він мужній, безстрашний, безжалісний — справжній сучасний герой. Життя для нього — війна. Він працює у приватному детективному агентстві й розслідує найскладніші та найнебезпечніші справи. Змова російських спецслужб проти української демократії та Чечня — таємні сторінки недавньої історії, де переплелися політика, кримінал та великі гроші. Два гостросюжетні романи в одній книжці!
Левандовський Б.
Донор для небіжчика
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Найстрашнішою хворобою ХХ століття вважають СНІД. А чи знаєте ви, що існує хвороба, що на молекулярному рівні схожа на СНІД, але насправді набагато страшніша? Не повірите, але це правда. ЇЇ виявив і докладно описав лікар-аматор зі Львова Борис Левандовський. Симптомами цієї хвороби є поступове перетворення людини на істоту, що прагне вбивати. І не просто вбивати, а розривати свої жертви на шматки. На останньому етапі захворювання відбувається… Власне, прочитаєте про це у книзі. Але будьте уважними, хвороба може перерости в епідемію.
Левандовський Б.
Бабай
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Чи не було такого, що засинаючи у темній кімнаті у своєму теплому ліжку ви раптом чули підозрілі шорохи, рухи або звуки? Згадайте своє дитинство. Напевно, ви дуже боялися страшного і злого бабая і були абсолютно впевнені в його існуванні. І жодні пояснення батьків про те, що його не існує, вас не могли переконати в іншому. Борис Левандовський стверджує: ви мали рацію. Бабай існує і він насправді набагато страшніший, ніж ви могли собі уявити. Читайте чергові твори дослідника паранормальних явищ Бориса Левандовського і ви остаточно переконаєтесь у цьому.
Новинка!
Левандовський Б.
Байки проти ночі
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Перші літературні спроби людини-загадки Бориса Левандовського припадають ще на шкільні роки. Тоді його коньком були страшилки. Відтоді минуло чимало часу, він став визнаним письменником, та об’єкт його пристрасті – не змінився. З-під пера львівського літератора виходять настільки мистецьки виписані романи-жахи, що мимоволі радієш, що усе це відбувається не з тобою. Не вірите?

Тоді миттю перегортайте сторінку і поринайте в глибини людської психіки, але стережіться читати проти ночі. Бо найважче долати демонів, народжених вашою уявою. Про це доконечно знає майстер національного містичного трилера Борис Левандовський, а тепер дізнаєтесь і ви.

Левешко Р.
Охоронець
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Ми знаємо вилиці Нью-Йорку як свою долоню завдяки українському телебаченню Герої роману "Охоронець" теж живуть в Америці, буденним, як ми його бачимо по телевізору, життям. Але одному з них призначено боронити життя чарівної дівчини, і щоночі він б'ється за нього з велетнями і потворами Пустелі. Може, це тільки сон, але кров і поранненя - справжні. Велика Пустеля засипає піском американську цивілізацію, а ми із захопленням стежимо за битвами на мечах, за лицарями у блискучих латах.
Медведєв О.
Кримінальний романс
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Танці з пістолетом, поцілунки з отрутою, кохання під кулями і життя всупереч смерті. Все це „Кримінальний романс”. Заспів починається з першим пострілом пістолета. Лунає приспів, і до хору долучаються автомати, а їм підспівують кулемети. На тлі останніх акордів вибухають гранати. А в усьому іншому – це звичайний собі романс.
Медведєв О.
Клуб зразкових чоловіків
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Найпідступнішою істотою на землі є жінка. Хочете посперечатися? Будь ласка. Але для початку прочитайте новий роман Олександра Мадведєва “Клуб зразкових чоловіків”. Цілком можливо, ви зміните свою думку. Адже тільки жінка може зібрати найвпливовіших чоловіків міста в один клуб, щоб використовувати їх у своїх цілях. Тільки жінка може вбивати і залишатися при цьому невинною та чистою, як немовля. І не просто вбивати, але робити це еститично та витончено, отримуючи справжню насолоду. А потім звабно дивитись у очі слідчому і шепотіти: “Так, я вбила, але доведіть це”. Якщо ж ви і після цього сумніваєтесь у жіночій підступності – ви або жінка, або... зразковий чоловік?
Медведєв О.
Фатальний рейс “Карелії”
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Як часто в морі тонуть кораблі? Частіше, ніж хотілося б. А ви ніколи не замислювались, чому вони тонуть? Адже конструкція судна пропахована аж до найменшого гвинтика за допомогою сучасних технологій. Сучасна навігація мажує із фантастикою, а квіліфікація моряків постійно підвищується. Отже, вірогідність катастрофи зведено практично до нуля. Відповідь на це питання проста: всьому виною наркотики, які перевозять через кордон запаяними у корпус корабля. Виявляється, це бдобре спланований і надзвичайно вигідний бізнес. Про всі тонкощі та небезпеки такого бізнесу знає колишній полковник міліції Олександр Медведєв. Адже колись він розслідував подібну справу. А згодом написав роман, який, власне, ви і тримаєте в руках.
Медведєв О.
Круті довго не живуть
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Хто такі круті? Це здоровезні бугаї з короткими стижками, пальцями "веєром" і пістолями у кобурах під шкіряними плащами. А, може, це олігархи, які жлуктять коньяк "Хенесі" з дорогими повіями? А зранку, послабивши краватку від Версаче, з парламентської трибуни говорять нам високі слова про мораль і кільтурний занепад. Чи, може, це звичайні міліціонери, які періодично виловлюють отих перших, з короткими стрижками? А потім отримують за це догани від керівництва, що п'є коньяк з другими, на яких, власне, і працюють перші. Усі вони круті. Й об'єднує їх лише одне - ці хлопці довго не живуть.
Медведєв О.
Танці утрьох
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Ви одружені, і ще маєте коханку, або коханця? Тоді ваше життя у небезпеці. Чому? Відповідь на це пиьтання ви знадете у новому романі Олександра Медведєва “Танці утрьох”. Чергове розслідування колишнього полковника міліції присвячене розкриттю справи про вбивство, скоєне через ревнощі. Принаймні всі думали, що через ревнощі, а хтось дуже хотів, щоб усі так думали. Насправді ж, людину позбавили життя лише за те, що... Втім, не будемо одразу відкривати всі карти. Прочитайте нову книгу одного з кращих українських детективістів – і ми вам гаратуємо гостру інтригу, шалену динаміку і, звісно, несподівану розв'язку на останніх сторінках роману.
Миронюк А.
Kavkaz. UA
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Так, вони проливали свою кров за Чечню. Так, вони воювали в Абхазії. А ще вони гинули в Придністров’ї. Ні, їх ніхто не примушував. Ні, вони були там не заради грошей. А чому? Найкраще запитати у них самих. Адже кожен має право розпоряджатися власним життям і здоров’ям. Можливо, відповідь на це питання ви знайдете у книзі, яку тримаєте в руках. Це не документальні замальовки, а повноцінний художній твір, проте все написане там правда. Тому що автор сам був там, в Чечні та Абхазії. Він вбивав ворогів і його вбивали. Деякі епізоди вас шокують. Деякі можуть навіть обурити, бо автор не прикрашає своїх героїв і не творить міфів. Він пише про те, що бачив, а бачив багато. Попри любов українських авторів до пейзажів, тут ви не знайдете описів природи. Хіба що людської природи, а точніше, тої її частини, яка не дуже далеко відійшла від звірячої. Бо на війні – як на війні.
Новинка!
Молчанов Г.
Готель "Ковток Незалежності"
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Ну звісно, у кожного трапляються невдалі дні! Але щоб таке... Директору детективного агентства дивакуватий професор історії пропонує не менш міфічну справу – пошук древнього скарбу часів сивої козацької доби. Здавалося б, маячня, вигадки божевільного професора! Та, певно, складно не повірити в подібні нісенітниці, коли вже на надцятій хвилині зустрічі замовник раптово і до біса несподівано помирає, дорогою на твоє авто здійснюється напад - і пішло, і поїхало... Як там було далі, читайте в романі Геннадія Молчанова “Готель “Ковток Незалежності”, а ми можемо додати, що без спецслужб, іноземної розвідки, бізнесових олігархів та різного штибу депутатів точно не обійшлося...
Паняєва Н.
Тут баба ворожила
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Пам'ятаєте дитячу лічилку: “Тут баба ворожила, кусень сала положила, тут воно є”? Гадаєте, що ворожба – дитяча забавка чи то захоплення стареньких бабусь? А що скажете, якщо вам запропонують поворожити на смерть із гарантією? Тобто фірма гаратнує, що той, на кого ви ворожите, обов'язково захворіє й помре впродовж кількох місяців. І все законно – контракт, штрафні санкції, оплата. Герої нового роману Наталі Паняєвої “Тут баба ворожила” протрапили саме в таку історію. І їм залишається вибір – або кликати на захист іншу ворожку, або... Містика в нашому житті межує з реальністю. І кожен сам собі вибирає місце відносно цієї межі. Головне – щоб усе закінчилося щасливо.
Паняєва Н.
Вакансія на вбивцю
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Цікаво, як далеко можуть завести людину власні амбіції і пиха? Чи можуть стати вони приводом для злочину? Виявляється, можуть! Під час проведення кінофестивалю “Молодість” знаходять задушеною юну симпатичну акторку. Здавалося б, безглузда смерть! Відсутність мотиву робить розкриття вбивства проблематичним, та коли до розслідування долучається відомий журналіст Авенір Дейкало, у зловмисника зникають шанси уникнути викриття. От тільки чи є душогубцем той, на кого так промовисто вказують докази?

Відповідь знайти непросто, бо один кримінал тягне за собою інший – не менш страшний. Розгадати ребус можете спробувати і ви, прочитавши новий роман авторки детективних романів киянки Наталі Панаєвої. А ми гарантуємо карколомну інтригу, динамічний сюжет і вкрай несподівану розв’язку!

Сергієнко А.
10 тисяч баксів
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Не часто. ой не часто злодійка-доля підкидає нам щедрі презенти. А таки трапляється інколи! Уявіть лишень, прокинулись ви зранку і дорогою на роботу знайшли у своїй поштовій скринці 10 тисяч баксів. Як вам даруночок? Вражає? Та чи подарунок це?

Бо за кілька метрів на вас чекає іще одна знахідка - жахлива. Труп відомої людини, депутата. І тепер ви вже не лишень щасливий власник чималого капіталу. Тепер ви - свідок важкого кримінального злочину. а, може, підозрюваний?

Як воно там складеться, знає лише львів*янин Анатолій Сергієнко. Знає, і у новому романі "10 тисяч баксів" поспішає переповісти подробиці. А ви, любі читачі, відтепер уважніше приглядайтеся до своїх поштових скриньок. А раптом і вам пощастить!!!

Філософ А.
Нація білих комірців
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Грабуй награбоване – цим принципом керувалися усі знамениті лицарі з Великої Дороги – від Робін Гуда з Кармалюком до Іосифа Джугашвілі з Аль Капоне. Треба тільки знати, де воно лежить, оце саме награбоване. А тоді легко й інтелігено взяти мільйонів п'ятдесят доларів – що може бути шляхетніше? Єдине що треба мати трохи олії в голові. Проте письменникам її ніколи не бракувало. А значить, і героям. Біда Лазаренка в тому, що він крав гроші в бюджеті. Бо хіба відомо, хто коли і скільки вкрав у самого Павла Івановича? Отож бо і воно. Готуйтеся рахувати гроші. Поки що чужі. Але якщо добре рахуватимете, свої обов’язково з’являться. Готуйтеся довідатися про те, про що краще не знати. Бо українська нація тільки формується, проте вже сформувалася нація білих комірців. Вони вважають, що володіють Україною, вони вважають, що володіють нами. Проте хто охоронятиме саму сторожу? Хто пограбує самих грабіжників? Як кажуть бухгалтери, сальдо покаже.
Харченко О.
Електоральний оргазм
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Його робота -викидати людей з ресторану. Його кваліфікація - дати по шиї або скрутити в'язи. А справжній майстер своєї справи завжди знайде шлях до успіху.Ви не помічали, що у політики і сексі багато спільного? Приклад Білла Клінтона говорить сам за себе. Усі політичні лідери мають підвищений рівень чоловічого гормону тестостерону. Видатний самець прагне стати вожаком усього стада. Такий закон природи. Знавці твердять: почуття депутата, що виграв вибори, дуже схоже на оргазм. Це оргазм електоральний, від слова "електорат", тобто виборчий оргазм. Дивіться не переплутайте.
Юхно М.
Наяда
Серія: Художні - Золотий бабай
Видана 01.01.2006

Із книжок вона знала про Італію митців, Італію філософів та поетів, але кохання без відповіді, брак життєвого досвіду та помилки, яких ми всі в подібних випадках припускаємося, привели її до зовсім іншої Італії, байдужої і брутальної, на самісеньке дно. Гірких поневірянь, глуму і знущань доведеться зазнати героїні, перш ніж усмішка долі вирве її з цих лабет.
Пошук по авторах
 


Пошук по книжках
 
 
Нові
 книжки
Шапарова В
Ягниця і вовчиця
редактор Сапко М.
Digital Романтизм: ver.2.0
Потаніна І.
Відьма-недоучка