This version of the page http://www.greenpes.com/books/?subcategory=22 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-07. The original page over time could change.
Книжки | Офіційний сайт видавництва "Зелений пес"
English version





Якщо знайдете помилку, будь ласка, виділить її та натисніть Ctrl+Enter
Серія "На кола свої"
Новинка!
Дьяченко Н.
Зі сторінок
Серія: Художні - На кола свої
Видана 01.01.2006

Назва роману має присмак іронії. “Зійшла зі сторінок” – так говорили про романтичних дівчат, здатних на платонічну любов, самопожертву та інші прояви суто книжкових чеснот. Героїні ж цього твору зійшли буквально з ескалаторів наших станцій метро, зі сходинок переповнених автобусів, вискочили з офісів та супермаркетів... Вони борються за себе, як уміють, не бажаючи бути самотніми, скривдженими. Іноді ми завмираємо від жаху: який цинізм! А за мить сумно замислюємося про все, що нас оточує і які з такого життя випливають наслідки. З першого погляду, наївна книжка. Але насправді – дуже жорстка і правдива.
Новинка!
Супрунов С.
Загублений янгол
Серія: Художні - На кола свої
Видана 01.01.2006

У цій книзі є все, щоб захопити увагу сучасного читача. Відчайдушний одинак зважується на протиборство з бандитами – ледь не уособленням світового зла. І все це – заради кохання, чистого і піднесеного, яке нечасто зустрінеш у нашому цинічному світі. Жах безсилої боротьби переслідує героя у пророчих снах, але реальність перевершує пророцтва... Додайте ще роздуми героя з метою переосмислити все, що відбувається в нашому житті – й отримаєте книгу, цікаву всім, хто ще не розучився співчувати.
Новинка!
Усенко Л.
Шансові переливи
Серія: Художні - На кола свої
Видана 01.01.2006

Цей масштабний роман краще читати всією родиною. Люди старшого віку отримують з нього поживу для приємної ностальгії. Молодших він спонукає до роздумів: можливо, не все було так погано колись і варто бодай дещо перенести в сьогодення? Наприклад, щиру й вірну дружбу та любов на все життя. У романі змальоване життя двох поколінь однієї родини – батьків і дітей. Чи можуть вони уникнути легендарного “конфлікту поколінь”? В будь якому випадку пам’ятаємо: прагнути ідеалу – значить наближати майбутнє.
Новинка!
Юрченко В.
Озеро в спадщину
Серія: Художні - На кола свої
Видана 01.01.2006

Здається, що прагматичніших героїнь ви не знайдете більше ніде – такі вони приземлені, такі занурені у в побутові дрібниці. Але раптом між цих нудних персонажів з’являються посланці зовсім іншого, містичного світу. Дивовижний Бухтишка, істота невідомої породи, яка підказує вихід тим, хто розгубився на життєвих перехрестях, або й цілий легіон привидів, які розігрують справжню битву за право панувати в думках нащадків. Це дуже схоже на вигадки, але уважний читач не пропустить повз око ту тонку грань, яка відрізняє письменницькі фантазії від справжніх і цілком реалістичних голосів з підсвідомості...
Пошук по авторах
 


Пошук по книжках
 
 
Нові
 книжки
Шмідт Л.
Свої, чужі, інші
Пфлаумер І.
Серце гріє
Потаніна І.
Відьма-недоучка