This version of the page http://www.greenpes.com/books/?subcategory=21 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-07. The original page over time could change.
Книжки | Офіційний сайт видавництва "Зелений пес"
English version





Якщо знайдете помилку, будь ласка, виділить її та натисніть Ctrl+Enter
Серія "Багаж забіяки"
Гулько О.
Русалії
Серія: Художні - Багаж забіяки
Готується до друку
Все тут відбувається на воді, в здичавілих заростях, усе пахне зіллям і цвітом, адже час подій – Русальний тиждень. Такої чаклунської пори з дівчатами коїться не знати що – тривожать їх дивовижні сни, частіше, звісно, еротичні... І коханці приходять незвичайні. Тут недовго й до біди. От як звичайні, земні хлопці борються з нечистою силою за своїх коханих, дізнаєтеся з цієї книжки. Сюжет побудовано за фольклорними мотивами, нестримна фантазія авторки часом аж зашкалює, однак сьогодення час від часу змушує її спуститися на грішну землю й ми впізнаємо героїв. Адже їхні проблеми такі схожі на наші власні! Відділити казкові події від реального сьогодення – то вже читацька справа.
Новинка!
Коробко Н.
Без обличчя
Серія: Художні - Багаж забіяки
Видана 01.01.2006

Тема обличчя – майже філософська. Можна мати чудове личко й при цьому залишатися безликою. Всі жінки в принципі з цим згодні. Теоретично. Але на практиці для кожної з них втрата краси, мабуть, страшніша за смерть. Однак героїня нового роману цієї авторки, яка вже не вперше виступає в жанрі жіночого детективу, й зі спотвореним обличчям змогла залишитися сильною, неординарною особистістю. Те, що вона взялася закохати в себе красивого, успішного і страшенно перебірливого чоловіка, - не просто авантюра. Це ще й спосіб довести собі, що зовнішність не все вирішує в житті.

Але інтрига роману таки не в цьому. Боротися за чоловіка хоч і непросто, але шанси на успіх є в кожної. Набагато складніше відмовитися від законного трофею по цілком успішному завершенні виснажливої боротьби. Тут уже не пахне хепіендом. Чому ж перед героїнею постала така проблема й чи відмовиться вона від заслуженої винагороди – дізнаєтеся самі.

Новинка!
Павлова Г
Горошко і Я
Серія: Художні - Багаж забіяки
Видана 01.01.2006

Герої нової книжки, безтурботні студенти, полюють за чужими коштовностями, через які таємниче й страшно зникають люди, зокрема дівчата й саме красуні. І не тому полюють, що ці коштовності їм потрібні, навіть не зі спортивного інтересу. Виявляється, винна в усьому та сама клята й прекрасна любов, яка складає на наших очах справжню геометричну мозаїку з трикутників, чотирикутників, навіть п’ятикутників... У подальшому героїня подорослішає, але таємничих речей навколо неї діятиметься не менше. Напевне, ця красуня, немов магніт, притягує до себе всілякі складні загадки, але в ході розгадування детективних мозкокруток отримує щоразу нового шанувальника.
Новинка!
Ротних Л та Дьяченко Н.
Тусовка
Серія: Художні - Багаж забіяки
Видана 01.01.2006

Звісно, йдеться про молодь – хто ще так любить тусуватися й шукати пригод? І, відверто кажучи, пригод учасником однієї такої тусовки аж ніяк не бракуватиме. Не всі й не для всіх, на жаль, скінчаться добре.

Та вже так у світі ведеться: хто обирає собі за проводиря на життєвих шляхах погані звички й лихі почуття, тому навряд чи варто розраховувати на успіх, які б інтриги він не плів. Книжка приваблює саме цією авторською думкою, хоч і трішки наївною, та щирою, котра прогладає за найбільш похмурими епізодами і додає оптимізму читачеві.

Сумно, що багато речей молодими авторками списано з натури. Але ніколи не зашкодить подивитися на себе збоку, з відстані, побачити в дзеркалі своє не завжди привабливе відображення. Приємно те, що нинішня молодь не відмовляється від тверезої оцінки власних вчинків і намагається дошукатися до причин своїх негативних почуттів. Але де молодь – там любов і радість. Врешті-решт і наші герої вийдуть із скрутної ситуації завдяки тому, чим, власне і сильна юність, - бурхливій енергії та незнищенному життєлюбству.

Пошук по авторах
 


Пошук по книжках
 
 
Нові
 книжки
Сінкен Гопп
Диво-крейда
Липовська Людмила
Вітамін від самотності
Капранов В.
Сам собі лікар. 3-є видання