This version of the page http://www.blch.kiev.ua/ua/interview/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-07. The original page over time could change.
Інтерв'ю - Блок Леоніда Черновецького. Офіційний сайт
Новини Наш блок Наш лідер Програма Інтерв'ю Прес-центр Фотобанк Форум

Інтерв'ю

 

Интервью Л.М.Черновецкого на ТРК «ЭРА»

Авторский материал журналиста «ИнвестГазеты» Михаила Вовка и Л.Черновецкого

Прямой эфир на ТРК «Тонис» 30.03.05

«Закон суров — но это закон»

С ЛЮБОВЬЮ И УВАЖЕНИЕМ К ЛЮДЯМ

Актуально

В столичній мерії відбувся урочистий прийом на честь делегатів ХХІІІ Конгресу Всесвітньої асоціації юристів

Сьогодні в мерії відбувся урочистий прийом Київського міського голови Леоніда Черновецького на честь делегатів ХХІІІ Конгресу Всесвітньої асоціації юристів.

«Я радий зустрітися з кращими юристами з усього світу, адже вважаю вас своїми колегами. Сподіваюсь вам сподобається Київ – найкрасивіше місто Європи, і ви знову і знову захочете сюди повертатись», – звернувся до присутніх Леонід Черновецький. «Професія юриста – дуже важлива і відповідальна спеціальність. Я маю юридичну освіту і переконаний, що багатьма досягненнями і здобутками у своєму житті завдячую саме цим знанням», – додав міський голова.  
 

Фотобанк

03.02.2006 18:33:56

прессконференция

 

Опитування

Депутати якої з фракцій Київради найефективніше відстоюють інтереси киян?

 

Наш блок

Блок Леоніда Черновецького

Передвиборна програма

БЛОКУ ЛЕОНІДА ЧЕРНОВЕЦЬКОГО

на виборах депутатів до

КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

„З ЛЮДЬМИ І ДЛЯ ЛЮДЕЙ”  

 

У світі є міста, які відіграють особливу роль в історії людства, і Київ – одне з них. Всі, хто живе в українській столиці сьогодні, та їх попередники наполегливо працювали, і своєю працею створили це диво. Київ – місто нашої долі й нашої любові!

На жаль, протягом останніх років, київська влада крок за кроком губила свою головну складову, головне виправдання свого існування – відкритість  і доступність для тих, хто в цю владу повірив.

 

Наш лидер

Леонід Михайлович Черновецький. Шлях перемог

Почетный президент Правекс Банка, Леонид Михайлович Черновецкий —народный депутат Украины второго, третьего и четвертого созывов. Заслуженный юрист Украины, кандидат юридических наук, почетный работник Прокуратуры Украины. Имеет опыт прокурорско-следственной, а также преподавательской работы.

 

Статистика