This version of the page http://www.greenpes.com/books/?subcategory=19 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-06. The original page over time could change.
Книжки | Офіційний сайт видавництва "Зелений пес"
English version





Якщо знайдете помилку, будь ласка, виділить її та натисніть Ctrl+Enter
Серія "Між нами жінками"
Садовська І.
Попелюшка і Принцеса
Серія: Корисні - Між нами жінками
Видана 01.01.2006

Жінка – істота загадкова. А ще більше – суперечлива. У ній знайдеться все: і ніжність, і хижа лють, і любов, і ненависть, і мстиві ревнощі, й святе всепрощення, і янгольське терпіння, й диявольська нетерплячість... Та чого в ній тільки нема! А головне – все це в ній поєднано настільки гармонійно, що одна іпостась плавно перетікає в іншу, і навпаки... Наприклад, вона може вдати з себе лагідну й поступливу Попелюшку, в душі залишаючись примхливою Принцесою. Навіщо? О, вона знає – навіщо! І ви, любі читачки це знатимете, коли візьмете за правило: щовечора прочитувати перед сном зо дві сторінки цієї книжки.

Ви навчитеся бути стрункими й привабливими без виснажливих дієт і самокатування на тренажерах, бути коханими й оточеними зусібіч чоловічою увагою – без тиску на свого обранця, без сварок, сліз та істерик. Ви здолаєте всіх – і суперниць, і подруг-пліткарок, і постійно невдоволених свекрух, і злобливих начальниць – самим лише вмінням перевтілюватися в залежності від потреби даного моменту. Ця книжка допоможе вам краще зрозуміти себе й навчитися користуватись усім найкращим, що вам подаровано природою, лише на благо собі, улюбленій. І ви станете Улюбленою – для всіх, адже ідеально поєднуєте риси, необхідні вам для досягнення успіху в усіх сферах життя. А ця книжка допоможе вчасно виявити в собі те, що потрібне в кожному конкретному випадку. Щастя та успіхів вам!

Садовська І.
Гетера і Кухарка
Серія: Корисні - Між нами жінками
Видана 01.01.2006

Кожна жінка хоче щастя, любові, надійного друга поряд. А отримують усе це чомусь далеко не всі. Через що так трапляється? Та тому, що ви, чарівні пані, ще не до кінця засвоїли своє призначення в житті – царювати. Щоб не просто зберегти чоловіка в сім’ї, а й залишатися для нього постійно коханою та жаданою, зовсім не потрібно бути “залізною леді” чи тримати нещасного “в їжачих рукавицях”. Сміливо беріть на себе роль Куховарки... але – в поєднанні з Гетерою. У тому розумінні, яке пропонує ця книжка, Гетера – це жінка, що вміє бути й господинею, і майстринею, і мамою, і навіть чудовим фахівцем у будь-якій галузі, приємним та цікавим співрозмовником і т. д. і т. п. - втім, при цьому ще знаходити час для того, щоб зберегти свою красу, молодість, привабливість і сексуальність.

Ви вважаєте, що це надто складно для сучасної жінки? Нітрохи! Для того, щоб поєднувати в собі все необхідне для справжнього щастя, для гармонії в житті й коханні, насправді потрібно зовсім небагато. Важливе не те, що ви робитимете, а те, як ви при цьому почуватиметеся. Якщо не зраджувати золоте правило – дві сторінки з цієї книжки перед сном – ви все перелічене розвинете в собі без напруги, легко, бавлячись.

Це вже друга книжка з нашої серії, присвяченої гарному самопочуттю кожної жінки, що обумовлює її успіхи в житті. І якщо ви прочитали попередню, то знаєте, що для щастя потрібно єдине – хотіти бути щасливою. Наша серія покликана саме в цьому вам допомогти.

Садовська І.
Черниця і Звабниця
Серія: Корисні - Між нами жінками
Видана 01.01.2006

Напевне, ви сьогодні вже не та пані, яка вперше взяла до рук книжечку “Попелюшка і Принцеса” чи “Гетера і Кухарка”. Ви не могли не змінитися, прочитавши їх, – бодай внутрішньо. А за зовнішністю діло не стане. Ми, жінки, все можемо... якщо захочемо. Ось ця нова наша серія і розрахована на те, щоб ви захотіли змінитися на краще – і змінилися! Не варто повторювати, що для цього треба пізнати свою суперечливу сутність.

Чого в нас, виявляється, тільки й нема! Ми можемо бути водночас ягнятком і вовчицею, амзонкою і рабинею, домогосподаркою і зіркою... Але про це трішечки згодом.

Поки що - про одну з найгостріших проблем сучасної жінки: як не стати черницею, не замкнутися в своєму домі чи офісі від світу, від щастя й любові, які проходять повз ваші зашторені вікна й ваше замкнене серце. Раду й на таке лихо знають наші авторки. Станьте трішечки... Звабницею. І все зміниться, і світ засяє веселковими барвами! Що для цього потрібно зробити? Зовсім небагато. Як ми вже й казали: дві-три сторінки з цієї книжки щодня – і ви вже інша. Успіхів вам і удачі!

Новинка!
Сергієнко Н
Красива і розумна
Серія: Корисні - Між нами жінками
Видана 01.01.2006

За глибоким переконанням чоловіків, жінки поділяються на красивих і розумних – із усіма наслідками, які з цього випливають.

Але даймо спокій тим самовпевненим чоловікам: нехай і далі тішать себе ілюзіями. Навигадували, бачся, міфів про таємниче жіноцтво, та й ховають у них голови, мов страуси в пісок, - аби не бачити своїх справжніх проблем.

А справжня проблема таких недалекоглядних панів полягає в тому, що жінок неможливо поділити на будь які групи й підрозділи, чи то пак категоррії, види й підвиди... Якщо ви досі не зрозуміли, чому це немислима річ, – прочитайте попередні три книжечки з серії “Між нами, жінками”. Це ж ясно, як Божий день! Жодна жінка не піддається віднесенню до жодного класу через те, що... має десятки, а може, сотні, а може – й тисячі облич!

Так, вона багатолика й багаторука, а ще неймовірно прекрасна і феноменально розумна.

Буквально кожна. Просто багато з нас надто вірять своїм коханим, начальникам, співробітникам, а ті користуються такою легковірністю. Коли ви прочитаєте ще й цю книжку, шановні пані, то зрозумієте: ніхто в цілому світі не зрівняється з вами ні в розумі, ні в красі. Це ж якою розумною треба бути, аби вдавати з себе... білявку!

Отож наше золоте правило залишається в силі: кілька сторінок із будь-якої книжки серії “Між нами жінками” прочитуємо перед сном – і ми непереможні!

Новинка!
Сергієнко Н
Жіночна і спортивна
Серія: Корисні - Між нами жінками
Видана 01.01.2006

І чого тільки ми з вами, шановні пані та панянки, не навчилися, читаючи книжки серії «Між нами, жінками»! Вже знаємо, як стати королевою і гетерою, залишаючись при цьому чарівною Попелюшкою та неперевершеною майстринею в домашньому господарстві; вміємо миттєво перевтілюватися з черниці в звабницю і навпаки; не переймаємося тим, що комусь здумалося поділити всіх дочок Єви на красивих і розумних... І ви гадали, що це вже все?!

Не дочекаєтесь!

У авторок нової серії для вас іще безліч рецептів щасливого життя та найпрекраснішого самопочуття. І сьогоднішній – як, не виснажуючи себе дієтами та нелюдськими навантаженнями в тренажерних залах, зберегти чудову статуру... і не стати схожою на «шнурка» з подіуму. Всім уже відомо (з попередніх книжок серії), що нинішні чоловіки на «супермоделей» з вагою 45 кілограмів і зростом 186 сантиметрів більше не клюють. У моді знову жіночність! І, співаючи їй хвалу, авторка цієї книжки навчить вас залишатися достатньо жіночною, не перестаючи бути на подив спортивною. Ще один чарівний парадокс. Але жінкам до парадоксів не звикати, бо нам, красивим і розумним, усяке диво до снаги.

Новинка!
Шапарова В
Ягниця і вовчиця
Серія: Корисні - Між нами жінками
Видана 01.01.2006

Ми сьогодні говоритимемо не про самотніх і не обділених коханням. Образ вовчиці знадобився нам ось для чого: за своїм звіриним статусом вона мусить бути озброєна зубами та кігтями, чи не так? А хіба то не жіноча зброя – навіть у переносному значенні?

Можливо, більш романтичними вам здаються левиця там, пантера чи тигриця... Любі мої, це банально! Вовк – шляхетний звір, а вовчиця – й поготів. Тим паче, в нашій місцевості вона сприймається якось природніше за тигрицю, погодьтеся. Але самі лишень зуби й кігті – це неестетично. Тому, знаючи ваше неперевершене вміння змінюватися на кожному кроці, пропонуємо практикуватися в ще ось такій зміні іміджу: вивертаємо шкірку симпатичної, але грізної вовчиці, котра вміє боротися за себе, і... стаємо білою та пухнастою Ягницею. Але попри янгольський імідж і ця пані вміє за себе боротися не гірше за вовчицю. Адже кожна з нас, як завжди, не просто «дві в одній» – десять, дванадцять, сто в одній – скільки вам знадобиться для щастя.

Пошук по авторах
 


Пошук по книжках
 
 
Нові
 книжки
Шмідт Л.
Свої, чужі, інші
Супрунов С.
Загублений янгол
Супрунов С.
Загублений янгол