ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ |

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

|

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

|

ГОЛОВДЕРЖСЛУЖБА УКРАЇНИ 

 Пошук
Розширений пошук
Головні події

 

ОГОЛОШЕННЯ

За ініціативи Головного управління державної служби України започатковано проведення Всеукраїнського конкурсу «Приязна адміністрація».

Метою Конкурсу є виявлення кращих форм і методів організації роботи з населенням, вивчення, узагальнення та поширення кращого досвіду з питань якості державних (адміністративних) послуг та своєчасності їх надання, пропаганда та підняття престижу державної служби та державного службовця, заохочення, стимулювання державних органів, які працюють на високому професійному рівні.

Інформація про Конкурс розміщена на веб-сайті Головдежслужби (www.guds.gov.ua) та на веб-сайті Управління державної служби Головного управління державної служби України в Сумській області (http://sumy.guds.gov.ua) Всеукраїнський конкурс «Приязна адміністрація».

Довідки з питань організаційно-методичного забезпечення проведення Конкурсу в номінаціях:

- територіальні органи центральних органів виконавчої влади;

- районні державні адміністрації;

За адресою: м. Суми, вул. Кірова, 27, оф. 508

За телефоном: 8 (0542) 607-607; 8 (0542) 607-609

                                 

                                                                  Шановні відвідувачі сайту!!!

Продовжується передплата на 2010 рік на наукове видання для державних службовців України журнал "Вісник державної служби України".

Підвищення рівня професіоналізму державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування є необхідною умовою ефективності функціонування органів публічної влади. Однією з умов забезпечення цього завдання є постійне ознайомлення із спеціалізованими виданнями у сфері державного управління. Виданням, яке на високому фаховому рівні висвітлює питання держслужби та служби в органах місцевого самоврядування є «Вісник державної служби України».

Передплатити журнал «Вісник державної служби України» можна в усіх відділеннях поштового зв’язку. Передплатний індекс 22965 (вартість на квартал 20,79 грн., на рік 83,16 грн.).

Новини
Вітання з Новим 2010 роком та Різдвом Христовим

Шановні співвітчизники!

Вітаємо Вас з Новим 2010 роком та Різдвом Христовим!

Чергова пряма телефонна лінія "Державна служба"

Завідувач сектору реалізації державної політики у сфері державної служби та місцевого самоврядування Управління Лариса Петренко провела чергову пряму телефонну лінію «Державна служба».

Проведено чергову перевірку відомостей зазначених в анкетах учасників обласного огляду-конкурсу "Відкритість. Дієвість. Якість"

Головний спеціаліст (з питань запровадження ЛС «Картка») Управління державної служби Головдержслужби України в Сумській області Оксана Чечіль взяла участь у проведенні перевірки відомостей зазначених в анкетах учасників обласного огляд-конкурсу «Відкритість. Дієвість. Якість».

Експертною групою обласного огляду-конкурсу "Відкритість. Дієвість. Якість" проведено чергову перевірку

Завідувач сектору Управління Лариса Петренко взяла участь у проведенні перевірки відомостей зазначених в анкетах учасників обласного огляд-конкурсу «Відкритість. Дієвість. Якість».

Чергова пряма телефонна лінія "Державна служба"

Заступник начальника Управління Максим Гаврилюк провів чергову пряму телефонну лінію «Державна служба».

Оголошення
Увага!

 


Територіальні органи Головдержслужби
Звернення громадян
Звіт про діяльність за 2008 рік
Форуми
Взаємодія з громадськістю
RSS - новини
 Опитування

 

 

 

 

 Сумська область в цифрах