This version of the page http://www.mediaholding100.com/?go=9&art=53 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-04. The original page over time could change.
Официальный сайт Mедиа-холдинга "100%"
 
 
Наша рассылка
e-mail:
 


Журналістські розслідування як засіб захисту демократичних цінностей і захисту прав людини

Вчора, 30 липня 2009 році в прес-центрі «Медіа-холдінгу 100%» відбулась прес-конференція на тему “Початок реалізації проекту “Журналістські розслідування як засіб захисту демократичних цінностей і захисту прав людини”. В прес-конференції прийняли участь Вікторія Чиндацька - керівник проекту, головний редактор телеканалу “ОНТ”, Олена Мішина - журналіст програми “Народний контроль”.



З липня 2009 року ТРК “ОНТ”, за підтримки Благодійного фонду “Відродження”, почав реалізовувати проект “Журналістські розслідування як засіб захисту демократичних цінностей і захисту прав людини”. Метою даного проекту є підвищення рівня інформованості жителів міста Одеси про діяльність органів місцевого самоврядування, що дозволяє виявляти факти її незаконної діяльності або бездіяльності щодо конкретних питань. 

Першочерговим завданням проекту є створення Бюро журналістських розслідувань “Народний контроль”.

Шляхом створення Бюро журналістських розслідувань “Народний контроль” планується значно підвищити оперативність та достовірність висвітлення проблем і створити діючи умови для взаємодії та співпраці територіальної громади з місцевими телевізійними ЗМІ.

Також проектом передбачено проведення цілої низки семінарів та круглого столу, що дозволить підвищити професійний рівень журналістів місцевих телеканалів, а також залучити представників одеської громади до співпраці з місцевими ЗМІ. Це дозволить підсилити контроль за діяльністю влади та дозволить здійснювати ефективний громадський контроль за діяльністю органів місцевого самоврядування. 

Телефон Бюро журналістських розслідувань “Народний контроль” - 784-70-36

Прес-служба «Медіа-холдінгу 100%»


31.07.09