This version of the page http://eratv.com.ua/content/36 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-04. The original page over time could change.
Телеканал ЕРА
 

ПРОГРАМИ РАНОК

Доброго ранку, Україно!
Спорт
Погода
Події очима майбутнього
Ера бізнесу
Енергопанорама
Рейтингова панорама
Автодрайв
Ера здоров'Я
Ранкова молитва
Православний календар

ПРО КАНАЛ

Наша команда
Контакти
Зворотній зв'язок

ВЕДУЧІ

Торопчинов Юрій
Терехова Тетяна
Мамедова Лейла
Вознесенська Олена
Мудрик Костянтин
Зерченко Денис
Шевлюга Марина
Ксьонз Ольга

ГАЛЕРЕЯ


| Понеділок | Вівторок | Середа | Четвер | П'ятниця | Субота | Неділя |

Торопчинов Юрій

Народився 11 серпня у м. Токмак Запорізької області.

Закінчив у 1996 році філологічний факультет Українського державного університету ім. Драгоманова.

З журналістикою в мене якісь особливі стосунки. Начебто, ані я з дитинства до неї не тяжів, ані вона мене до певного часу близько не підпускала. Проте потім, на четвертому курсі філфаку Національного педагогічного університету ім. Драгоманова, стався таки з нею роман – яскравий, хвилюючий, із тих, що на все життя. І почалося: перші кроки в телекомпанії «Гравіс», міжнародний відділ у новинах на УТ-1, спецкурс у Норвезькому інституті журналістики, репортажі з гарячих точок, президентські пули і далі, далі… Аж доки випадок не заніс прямісінько до студії, на місце ведучого. Потім – свої віхи: фантастична робота в молодій тоді ще програмі «Доброго ранку, Україно!», перехід у складі всієї редакції до телекомпанії «ЕРА», становлення аналітичних новин «Підсумки», авторські  проекти «Підсумки з Торопчиновим» та «Будні», посада головного редактора інформаційної служби, відзнака «Людина року» в галузі електронних ЗМІ. І ось –повернення до рідної студії новин. Не перше і, мабуть, не останнє.

З 1995 року працював у Національній телекомпанії України на посадах редактора міжнародної інформації, міжнародного оглядача та ведучого.У 1999 році перейшов до ТРК "Ера" на посаду ведучого новин.

Ведучий програми "Підсумки з Ю.Торопчиновим"У жовтні 2005 року став переможцем Десятого Міжнародного фестивалю журналістики "Віра. Надія. Любов" у номінації журналіст року.
У березні 2006 року отримав нагороду "Журналіст року" у загальнонаціональній програмі "Людина року"


ПРОГРАМИ ВЕЧІР

Підсумки
L-Формат
Від першої особи
Ера бізнесу. Підсумки
Фільми Фестивалю Покров
Вільна гавань
Інтерактивний проект "Острів скарбів"

наші партнери