This version of the page http://www.molodist.com/ukrainian_panorama (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-02. The original page over time could change.
МОЛОДIСТЬ Київський мiжнародний кiнофестиваль
 

Панорама українського кіно


«Панорама українського кіно» зародилася як перша позаконкурсна програма Фестивалю. Молодість було оновлено 1993 року у якості міжнародного кінофестивалю із відповідною сертифікацією FIAPF (світовою федерацією асоціацій кінопродюсерів). Цього ж року насправді міжнародною стала і конкурсна програма Фестивалю, де окрім українських тепер змагалися фільми з Австралії, Австрії, Бельгії, Білорусі, Болгарії, Великої Британії, Грузії, Данії, Ірану, Іспанії, Нідерландів, Німеччини, Нової Зеландії, Норвегії, Польщі, Росії, США, Тайваню, Угорщини, Фінляндії, Франції, Швейцарії. У зв’язку з цим для належного представлення українського кіно було створено позаконкурсну програму «Панорама українського кіно», в якій демонструються вибрані вітчизняні фільми за останній рік.

У різні роки в рамках програми було показано фільми Юрія Рогози, Сергія Буковського, Валерія Балаяна, Максима Паперника, Олександра Роднянського, Михайла Іллєнка, Мурата Мамедова, Вілена Новака, Євгена Сивоконя, Олеся Саніна, Анатолія Борсюка, Володимира Дахно, Вячеслава Криштофовича та Андрія Куркова, Кіри Муратової, Сергія Тримбача, Романа Балаяна, Олександра Шапіро, Сергія Маслобойщикова, Алана Бадоєва, Валентина Васяновича, Сергія Лозниці, Олеся Янчука та багатьох інших.

Фактично протягом років ця програма була єдиною можливістю для широкого глядача ознайомитись із сучасним українським кіно, відкрити для себе нові роботи як молодих, так і вже відомих вітчизняних кінематографістів. А з 2004 року було запроваджено спеціальний приз за найкращий фільм «Панорами українського кіно», і на сьогодні програма фактично є паралельним конкурсом Фестивалю із власним журі та призовим фондом.

© Molodist international film festival
   
Традиційні програми
Про фестиваль
Фотогалерея
Архів
Вхід
login
password

Зареєструватися

пошук
Розсилка
Бажаєте отримувати новини?
e-mail - некоректне значення
Партнери
Всі партнери 

МКФ Молодість: вул. Саксаганського, 6, Київ, Україна, 01033
Телефон/факс: (+380 44) 461 9803 (дирекція/бухгалтерія); 289 2335 (програма/прес-служба/дистрибуція).
© МКФ Молодість | Дизайн та концепція сайту: UpLab & Denis Nikitenko | Програмування та техпідтримка: UpLab
Копірайт та умови використання інформації | Як це працює