This version of the page http://www.nru.org.ua/about/documents/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-01. The original page over time could change.
Народний Рух України :: Документи
Про партiю
Депутатська діяльність
Рух і суспільство
Обговорення
Фотоархів
 Категорiя
Інші документи
Звернення
Відкритий лист
Ухвала
Заява
   
 
 Видавництва
Інші видавці документів
Депутатська група НРУ у Верховній Раді
Політична Рада
Народний Рух України
Голова НРУ
Всеукраїнські Збори
Центральний Провід
   
 
Новi документи
  Заключні Заява та рекомендації Тринадцятого засідання Комітету з парламентського співробітництва між Україною та Європейським Союзом
Інші видавці документів
Заява
27 Жовтня 2009 року 15:26
26-27 жовтня 2009 року у Києві під спільним головуванням пана Бориса ТАРАСЮКА (Наша Україна – Народна самооборона) та пана Павла КОВАЛЯ (Європейські консерватори та реформісти, Польща) відбулося Тринадцяте засідання Комітету з парламентського співробітництва між Україною та Європейським Союзом.

Комітет обмінявся думками з паном Володимиром ЛИТВИНОМ, Головою Верховної Ради України, паном Григорієм НЕМИРЕЮ, Віце-прем’єр-міністром України, від імені Уряду України, Й.В. паном Стефонам ГУЛЛГРЕНОМ, Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Швеція в Україні, від імені Країни, головуючої у Раді Європейського Союзу, пані Ульрікою ХАУЕР, Тимчасовим повіреним у справах Європейської Комісії в Україні,  від імені Європейської Комісії.
Докладніше...
  ЗАЯВА Народного Руху України про політичну ситуацію в Україні
Центральний Провід
Заява
09 Вересня 2009 року 17:23
Складна економічна ситуація в Україні жодним чином не змінила роботу Верховної Ради України, яка впродовж кількох місяців перебуває у стані стагнації. Партія регіонів, керуючись гаслом «чим гірше, тим краще», блокує роботу парламенту, і це не зважаючи на падіння курсу гривні, постійні втручання ззовні та оголошену Кремлем інформаційну війну.
 
Поданий фракцією Партії регіонів так званий соціальний законопроект є відверто популістським та відірваним від бюджетних реалій. Самі автори законопроекту не вірять в його реалістичність, оскільки його прийняття не обумовлює змін до Державного бюджету України. Таким чином, Партія регіонів у черговий раз фактично обманює українських виборців, прикриваючись популістськими гаслами.
Докладніше...
  ЗАЯВА Народного Руху України щодо участі у виборах Президента України 2010 року
Центральний Провід
Заява
05 Вересня 2009 року 20:22
Двадцятирічна історія НРУ сприяла накопиченню партією великого практичного досвіду організаційно-політичної діяльності, в тому числі у виборчому процесі. Попередні рішення Руху щодо активної участі в парламентських та президентських виборах, здобуті на них результати свідчать про авторитет та народну підтримку нашої партії, її послідовний курс на державотворення і захист національних цінностей та інтересів.
Докладніше...
  ЗАЯВА Народного Руху України з нагоди 20-річчя утворення НРУ
Центральний Провід
Заява
05 Вересня 2009 року 20:21
«Рух – це та велика політична сила, яка найбільше зробила для того, щоб Україна стала незалежною». З цими словами легендарного засновника і багаторічного лідера нашої партії, Героя України Вячеслава Чорновола український народ урочисто відзначає 20-річний ювілей Народного Руху України!
Докладніше...
  Заява Народного Руху України з приводу 300-річчя воєнно-політичного виступу Гетьмана Івана Мазепи
Народний Рух України
Заява
26 Червня 2009 року 14:19
27 червня вся Україна відзначатиме скорботну дату нашої історії – роковини Битви під Полтавою, внаслідок якої наша держава на сотні років опинилася в азійських путах  підступного московського царату. Геноцид в Батурині, заборони на використання української мови, заборона традиційних українських церков, збройні агресії проти України під час національно-визвольних змагань 1917-21 років, насильницька русифікація,  репресії та депортації проти нашого народу за національною ознакою, Голодомор – всі ці чорні сторінки вітчизняної історіографії стали наслідком трагічної поразки об’єднаного українсько-шведського війська під Полтавою 27 червня 1709 року.
Докладніше...
  ПРИМИРЕННЯ ЧИ КАПІТУЛЯЦІЯ?
Інші видавці документів
Заява
15 Червня 2009 року 16:16
Заява-звернення Крайової Ради Полтавської обласної організації Народного Руху України з приводу намірів міської влади святкувати 300-ліття Полтавської трагедії

Поразка об’єднаного українсько-шведського війська під Полтавою стала найбільшою історичною поразкою України, що перекреслила перспективи національного й державного розвитку майже на три століття. Природно, що відзначення 300-ліття Полтавської битви і за змістом, і за формою має відповідати значенню цієї трагічної події в нашій історії. Безумовно, це нагода згадати і вшанувати наших попередників – борців за українську самостійну державу – провідників і простих козаків. Це також привід для роздумів і висновків про необхідність національного єднання, без якого годі сподіватися на перемоги. І, звичайно, для жалоби й скорботи за тисячами безневинних жертв серед мирного українського населення. Але – аж ніяк не привід для святково-комерційного шоу.
Докладніше...
  Заява IІІ Всеукраїнської партійної конференції Народного Руху України «Об’єднання національно-демократичних сил – вимога часу»
Народний Рух України
Заява
03 Червня 2009 року 16:56
В Україні позначились серйозні негативні тенденції: вирує світова фінансова криза, інформаційний простір України окупований Росією, різко активізувалися антиукраїнські сили. Ліберальні політичні сили, що владарюють в Україні, не переймаються збереженням основ української державності.
 
Розрізненість правих політичних партій на центральному та регіональному рівнях призвели до того, що в нинішній Верховній Раді України і у більшості представницьких органів місцевого самоврядування в областях відсутня українська національна сила. Окремі представники українських ідеологічних партій у Верховній Раді України залишаються у меншості і не можуть серйозно впливати на ситуацію.
Докладніше...
  Звернення ІІІ Всеукраїнської партійної конференції Народного Руху України до української молоді
Народний Рух України
Звернення
03 Червня 2009 року 16:49
Український патріоте! Звертаємося до Тебе сьогодні, коли 2009 рік офіційно проголошений «Роком молоді в Україні». Саме в цей час доля, Бог та Україна вимагають від тебе визначеності твоєї позиції.
Докладніше...
  Заява ІІІ Всеукраїнської партійної конференції Народного Руху України про ситуацію в сільському господарстві
Народний Рух України
Заява
03 Червня 2009 року 16:25
Народний Рух України надає пріоритетного значення розвиткові  сільських територій, аграрного сектора економіки. Це програмна, принципова позиція нашої партії. Незважаючи на світову фінансову кризу, винятково складну фінансово-економічну ситуацію в нашій державі, питання розвитку агропромислового комплексу має бути одним з найголовніших пріоритетів державної політики країни.
Докладніше...
  Заява ІІІ Всеукраїнської партійної конференції Народного Руху України щодо соціальних гарантій населення України в умовах економічної кризи
Народний Рух України
Заява
03 Червня 2009 року 16:17
Час економічної кризи є випробуванням для українського  суспільства. Держава продовжує нести відповідальність за забезпечення права громадян на працю та гідну заробітну плату, захист їх від безробіття. Соціальна політика  спрямовується на реалізацію в суспільстві принципів соціальної справедливості та взаємодопомоги, забезпечення гідних умов побуту і життя людей, допомоги соціально незахищеним верствам населення та максимального сприяння поверненню отримувачів державної соціальної допомоги до економічно незалежного від держави життя. Дотримання права на соціальний захист залишається важливою складовою загальної системи захисту населення, що є невід’ємною ознакою цивілізованого суспільства.
Докладніше...
1, 2, 3 ... 23, 24, 25
Дизайн та програмування
Студія “Аксіома дизайн”, 2004
www.axiomadesign.com
Copyright © 2004 Народний Рух України
Всі права захищені.
Електронна пошта:
Контактна інформація.