This version of the page http://www.rainbow.gov.ua/news/?cat=8 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-31. The original page over time could change.
Рада національної безпеки і оборони України
Рада національної безпеки і оборони України є координаційним органом
з питань національної безпеки і оборони при Президентові України.
Рада національної безпеки і оборони України координує і контролює
діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.
Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.
Конституція України. ст. 107.
Розширений пошук

Міжвідомча комісія з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при РНБОУ


Знайдено: 26

25 ГРУДНЯ 2009Відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України24 грудня 2009 року відбулося чергове, підсумкове у 2009 році, засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України (далі – Комісія). Головував на ньому Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, голова Комісії Гавриш С.Б.

16 ЛИСТОПАДА 2009Відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України12 листопада 2009 року відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України (далі – Комісія). Головував на ньому Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, голова Комісії Гавриш С.Б.

5 ЖОВТНЯ 2009Відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України1 жовтня 2009 року відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України (далі – Комісія). Головував на ньому Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, голова Комісії Гавриш С.Б.

31 СЕРПНЯ 2009Відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України27 серпня 2009 року відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України (далі – Комісія). Головував на ньому Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, голова Комісії Гавриш С.Б.

16 ЛИПНЯ 2009Відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України16 липня 2009 року відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України (далі – Комісія). Головував на ньому Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, голова Комісії Гавриш С.Б.

26 ЧЕРВНЯ 2009Відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України25 червня 2009 року відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України (далі – Комісія). Головував на ньому Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, голова Комісії Гавриш С.Б.

26 ТРАВНЯ 2009Відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України21 травня 2009 року відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України (далі – Комісія). Головував на ньому Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, голова Комісії Гавриш С.Б.

6 КВІТНЯ 2009Відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України2 квітня 2009 року відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України (далі – Комісія). Головував на ньому Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, голова Комісії Гавриш С.Б.

11 БЕРЕЗНЯ 2009Відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України

27 СІЧНЯ 2009Відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України

27 ЛИСТОПАДА 2008Відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України27 листопада 2008 року відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України (далі – Комісія). Головував на ньому Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, голова Комісії Гавриш С.Б.

7 ЖОВТНЯ 2008Відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України2 жовтня 2008 року відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України (далі – Комісія). Головував на ньому Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, голова Комісії Гавриш С.Б.

25 ЛИПНЯ 2008Відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України

7 ЛИПНЯ 2008Відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України

11 ЧЕРВНЯ 2008Відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України5 червня 2008 року відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при Раді національної безпеки і оборони України (далі – Комісія) під головуванням Першого заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, голови Комісії Гавриша С.Б.

1 2
Офіційні документи
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1117/2009
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 листопада 2009 року «Про хід переговорів з Європейським Союзом щодо укладення Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом»
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1116/2009
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 12 листопада 2009 року «Про заходи щодо реформування державного матеріального резерву»
Інші
Аналітика
08.12.2009
Аналітична довідка щодо загроз національним інтересам в газовій сфері
23.10.2009
Щодо стану готовності паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства до опалювального сезону 2009-2010
Інші