This version of the page http://mozdocs.kiev.ua/news.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-29. The original page over time could change.
Новости медицины - нормативно-директивні документи МОЗ України

Нормативна база

  • Пошукова система
  • Пошук за видавником
  • Пошук за типом
  • Пошук за роками/місяцями
  • Останні надходження
  • Популярні документи
  • Міжнародні документи
  • Санітарні правила та норми
  • Форми документів
  • Форми документів (накази)
  • Кваліфікаційні характеристики професій системи охорони здоров'я
  • Повний перелік (за алфавітом)
  • Повний перелік (за датою)

Лікарські засоби

  • Пошук ЛЗ  (+)
  • Каталог ЛЗ  (+)
  • Пошук ліків в аптеках
  • Противірусні препарати; профілактика, послаблення симптомів та лікування грипу та ГРВІ
  • За фармакотерапевтичними групами
  • За лікарською формою
  • За міжнародною назвою  (+)
  • Популярні лікарські засоби
  • Каталог виробників
  • Субстанції
  • Лікарська рослинна сировина
  • Нефасовані ЛЗ (In bulk)

Інші розділи

  • Телефонний довідник системи МОЗ
  • Новости медицины
  • Статьи
  • Альтернативний пошук (по всьому сайту)

Зворотній зв'язок

  • Розміщення реклами
  • Зворотній зв'язок
Новости медицины

Черкаському будинку дитини допомогли придбати медобладнання
Компанія "Київстар" виділила 14 000 грн. на облаштування фізіотерапевтичного кабінету в Черкаському обласному будинку дитини. Ця допомога здійснюється в рамках соціальної ініціативи "Для людей, для країни".
08-06-2009 13:24

МОЗ працює над розвитком медсестринської освіти
Наприкінці травня у Київському базовому медичному коледжі ім. П.І. Гаврося відбулися урочисті збори з підведення підсумків ХІ Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності студентів медичних училищ та коледжів “Ескулап” за спеціальністю “сестринська справа”, організатором якого виступає Міністерство охорони здоров'я України.
08-06-2009 13:23

В Киеве открылось первое в городе отделение ранней реабилитации детей-инвалидов
2 июня в Днепровском районе Киева при Территориальном центре социального обслуживания одиноких малообеспеченных инвалидов на улице Курнатовского, 7-а открыли первое в столице отделение ранней реабилитации детей-инвалидов.
08-06-2009 13:23

Медична сестра, фельдшер, акушерка - професії медиків, які супроводжують людину протягом всього її періоду життя
Міністр охорони здоров’я України Василь Князевич відвідав з робочим візитом Тернопільщину, де взяв участь в конференції "Актуальні питання надання якісної медсестринської допомоги населенню". Відкриваючи урочисте зібрання, Міністр відзначив, що захід відбувається напередодні професійного свята: “Перш за все, хочу сказати слова подяки медичним сестрам, фельдшерам, акушеркам, всьому середньому медичному персоналу за вашу працю і привітати всіх вас з професійним святом - Міжнародним днем медичної сестри”.
08-06-2009 13:23

У Києві відкрили дев`ятий центр реабілітації для хворих на церебральний параліч
У Києві відкрили дев`ятий центр реабілітації для хворих на церебральний параліч
08-06-2009 13:23

Стартує акція, спрямована на скорочення дитячого травматизму
З 6 по 21 червня в Києві, в мережі гіпермаркетів «О’КЕЙ», пройде акція «За безпечний рух», спрямована на скорочення дитячого травматизму на дорогах. Проект ініційований Управлінням ДАІ Головного управління МВС України в м. Києві.
08-06-2009 13:22

В Україні діє лише 4 лабораторії для аналізів на вміст ГМО
В Україні діє лише чотири лабораторії для проведення аналізів на вміст ГМО - у ДП “Укрметртестстандарт”, в Інституті екогігієни і токсикології ім. Л.І.Медведя, Національному університеті біоресурсів та у ДП “Вінницястандартметрологія”.
08-06-2009 13:22

Торійвмісні піски на пляжах Азовського моря - не шкідливі
Торійвмісні піски, які щорічно вимиваються на пляжі Азовського моря, не є небезпечними для населення.
08-06-2009 13:22

Найточніший метод діагностики депресії
Депресія відбивається не тільки на здоров`ї і самопочутті людей, вона ще і змінює роботу їх мозку. На основі нових даних учені з університету Тель-Авіва (Tel Aviv University - TAU) мають намір створити безпомилковий тест для виявлення цього психічного розладу.
08-06-2009 13:22

Кабмін ввів обов'язкове маркування ГМО у продуктах
Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про запровадження обов`язкового маркування вмісту генетично модифікованих організмів під час виробництва вітчизняних продуктів харчування.
08-06-2009 13:21

У світі зареєстровано понад 17 тис випадків інфікування грипом A/H1N1
Україна отримала з 62-х країн офіційні повідомлення про 17 тис. 410 випадків інфікування грипом A/H1N1, в тому числі 115 летальних.
08-06-2009 13:21

Дипломатов в киевских больницах будут обслуживать бесплатно
Главное управление здравоохранения и медицинского обеспечения КГГА определило порядок медицинского обслуживания сотрудников дипломатических представительств, сообщает УНИАН.
08-06-2009 13:20

Hедоліки у створенні системи організації якісної хірургічної допомоги
Під час селекторної наради фахівці відзначили, що суттєві вади містить в собі додипломна підготовка хірургічних кадрів. Кожен медичний навчальний заклад видає свої підручники, створює свої програми навчання в той час, як підготовка студентів в різних вищих навчальних закладах повинна проходити за однаковими програмами та по однаковим підручникам.
08-06-2009 13:20

Кава - наркотик?
При позбавленні від кави у завзятих ковоманів змінюються ЕЕГ і мозковий кровотік. Саме вони приводять до головного болю і сонливості.
08-06-2009 13:20

Кісточки на стопах - у Київській міській клінічній лікарні № 4 знають, як їх позбутися
Прибігши на роботу, вона швидко сідає і крадькома під столом роззувається — вивільняє ноги із тих міцних лещат. Повільно ворушить пальцями стоп, прислухаючись, як поступово втихає біль у збільшених кісточках великих пальців, але ще печуть мозолі на підошвах. Жінка опускає босі ноги на холодну підлогу, і за кілька хвилин стає легше. Але ж якби тільки сам біль турбував (з ним вона уже звиклася, якось перетерпить). Глянути на ноги соромно: замість ніжних, жіночих — незграбні, розпластані, з неприродними гулями ("кісточками"), котрі дуже швидко спотворюють наймодельніше взуття. Хто ця жінка? — Кожна третя представниця прекрасної статі, яка страждає на поперечну розпластаність стоп (так цей діагноз звучить мовою ортопедії).
08-06-2009 13:19

В Верховной Раде откроется выставка страшных картинок против курения
2 июня в Верховной Раде откроется выставка Сила общения против табака, в ходе которой будут представлены фотографии-предупреждения антитабачных кампаний со всего мира о последствиях курения.
08-06-2009 13:17

В Киеве откроют отделение детской нейрохирургии
В Киеве на базе Александровской (Октябрьской) клинической больницы, согласно приказу Главного управления здравоохранения и медицинского обеспечения КГГА, будет создано отделение детской нейрохирургии.
08-06-2009 13:16

В Чернігові для облонкодиспансеру придбали комп'ютерний томограф
Для Чернігівського обласного онкодиспансеру за кошти державного бюджету придбано комп`ютерний томограф вартістю близько 5 млн. грн.
08-06-2009 13:16

Bідбувся візит делегації українських експертів з психіатрії до Німеччини
В рамках Програми дій, підписаної між Міністерством охорони здоров’я України та Федеральним Міністерством охорони здоров’я Федеративної Республіки Німеччини, з 7-го по 16-е травня 2009 року відбувся візит делегації українських експертів з психіатрії до Німеччини по програмі “Європейське партнерство в охороні психічного здоров’я”.
08-06-2009 13:16

Кабмін схвалив держпрограму боротьби з онкозахворюваннями
Кабінет Міністрів сьогодні на засіданні схвалив проект Закону «Про затвердження загальнодержавної програми боротьби з онкологічними захворюваннями на період до 2016 року».
08-06-2009 13:16

Страницы: [1], 2, 3, 4, 5, 6 . . . 50