This version of the page http://www.dekspol.com.ua/ua/?id=24 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-29. The original page over time could change.
Dekspol protector, spectrum, impregnaty, lakiery, impregnujacy, koloryzujacy, renowacja, ochrona drewna, akrylowy, dekoracja drewna, kostka brukowa, elementy betonowe, dachwki, klinkier, rodki owadobjcze, rodki grzybobjcze, rodki plesniobjcze, impregnaty przeciwogniowe, farby fasadowe
  
Spectrum
Protector
Продукти для промисловості




Protector > Wood Protector Імпрегнат для конструкційної деревини - КОНЦЕНТРАТ
Protector
Cпеціальна охорона та декорація деревини
Wood Protector Вогнезахисний імпрегнат для деревини – FIRESTOP КОНЦЕНТРАТ  |  Wood Protector Вогнезахисний імпрегнат для деревини – FIRESTOP  |  Wood Protector Імпрегнат для садової та будівельної деревини  |  Wood Protector Імпрегнат для конструкційної деревини - КОНЦЕНТРАТ  |  Wood Protector Імпрегнат для конструкційної деревини – готовий до використання  |  Protector Барвлячий імпрегнат для деревини  |  Protector Акриловий барвлячий імпрегнат для деревини  |  Protector LACK Барвлячий лак для деревини  |  Protector LACK Акриловий барвлячий лак для деревини  |  Protector FUN Акриловий барвлячий лак  |  Wood Protector W2 Невимивальний олійний імпрегнат для деревини  |  Wood Protector Z Імпрегнат для забезпечення стародавньої деревини  | 


Masa: 1 кг, 5 кг
Wood Protector Імпрегнат для конструкційної деревини - КОНЦЕНТРАТ

Застосування
Засіб призначений для занурювання або поверхневої (малювання, розпилення) протиг-рибкової, призводячої до глибокого розкладу деревини, та протикомахової імпрегнації деревини, яка монтується під дахом, а також нараженої на вимивання, підчас просушки забезпечує від синяви.

Спосіб використання
Підготовити 10% водного розчину (5 кг засобу розтворити у 45 л води). Нанести на по-верхню деревини шляхом 1 – 2 кротного малювання або розпилювання, дуже підручним є застосування садового оприскувача. Вологість деревини не повінна бути більша, ніж 28%. Захищати від дощу на протязі не меньш, ніж 48 годин після імпрегнації. Робочий розчин, залишений у імпрегнуючій ємності, розмішувати близько 5 хв, перед кожним наступним використанням.

Продуктивність
- 80 г засобу/м2 поверхні неприкритої дахом деревини.
- 60 г засобу/м2 прикритої дахом деревини.

Склад
Тріазоли, аміни, пропіконазол.

Фізикохімичні властивості
Вигляд: рідина у кольорі, вказаному у специфікації (безбарвний, коричневий, зелений).
рН (10% розчин) – 7 – 7,5.
Густина – 1,005 г/см3.

Колір
Доступний безбарвний імпрегнат або імпрегнат коричневого чи зеленого кольору, на такі кольори барвить деревину, залишаючи її фактуру. Барвник є виключно показником, що полегшує малювання і може бути вимитий, тоді як імпрегнат невимиваючий.

Безпека та гігієна праці
Детальна інформація відносно ідентифікації загорози та першої допомоги представлені у Карті характеристики небезпечного препарату.

Термін придатності
3 роки від дати виготовлення.

Атести
Дозвіл № 3207/07 на оборот біоцидними продуктами. Державна декларація згідності № D5/2006 від 01.08.06 р., що відповідає Технічним сертифікатам ITB № АТ-15-6373/2004 + Додаток №1, дійсний до 31.05.2009 р.




« назад   




глибоко проникає

всередині и на зовні

невимивальний

проти грибків та комах


created by HORSEFIELD 2009, webmaster