This version of the page http://www.yourcompass.org/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-28. The original page over time could change.
Главная» :: Компас

РУС  |  УКР
пошук



   Рейтинг українських ВНЗ «Компас» був ініційований Компанією «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ) і Благодійним фондом Ріната Ахметова «Розвиток України» (БФРУ) у рамках програми «Сучасна освіта». Ідея проекту також знайшла підтримку з боку Всесвітнього Банку (World Bank) та інших українських і міжнародних організацій. Рейтинг відображає оцінку ВНЗ випускниками і працедавцями з точки зору відповідності рівня надаваємих їми освітніх послуг потребам ринку праці.



Новини


Результати рейтингу

Компанія СКМ у складі української делегації взяла участь в 3-ій Міжнародній Конференції Університетів світового класу

03.11.2009
Учасники Конференції, що відбудеться 1- 4 листопада в Шанхаї (Китай), обговорять критерії й вимоги, яким повинні відповідати виші для того, щоб потрапити до Шанхайського рейтингу, а також - тенденції розвитку університетів світового класу, їх роль у житті держави й суспільства.
  • докладніше...

Вища освіта в Україні: чи можливе міжнародне визнання українських ВНЗ?

06.10.2009
6 жовтня в конференц-залі київського готелю Hyatt Regency відбувся медіа-ланч на тему «Можливості для інтеграції українських ВНЗ до міжнародного рейтингу Times-QS». Ініціаторами заходу виступили Компанія «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ) і міжнародна компанія QS (Великобританія) за підтримки Міністерства освіти й науки України.
  • докладніше...
 
  • список усіх новин...

Звіт про реалізацію проекту - "Рейтинг ВНЗ України "Компас-2009"

Рейтинг "Компас 2009" оцінює практичну цінність знань і навичок, які дають українські ВНЗ своїм студентам. При складанні рейтингу враховувалася думка роботодавців, випускників ВНЗ та експертів. Учасниками рейтингу ВНЗ «Компас - 2009» стали 234 українських ВНЗ 3-4 рівня акредитації.
  • докладніше...

Засновники й партнери

                                              

                                            

                                 



  • список усіх партнерів...

Матеріали для завантаження


Аналітичний звіт по проекту "Компас 2009"

Завантажити (PDF, 2 Mb)

 

   

Методика рейтингової оцінки ВНЗ "Компас 2009"

Завантажити (PDF, 380 Kb)

 

Адміністрації ВНЗ можуть безкоштовно отримати друковану версію звіту «Рейтинг ВНЗ України «Компас» - 2007-2008». Для цього необхідно переслати факсом на вказаний номер заявку на отримання друкованої версії звіту. Заявка має бути надрукована на фірмовому бланку ВНЗ з вказівкою поштової адреси, на яку має бути вислана друкована версія звіту, і завірена підписом уповноваженої особи.

Факс: 8 062 381 50 21



Рейтинг вузів "Компас"
Усі права захищені 2008-2009
При передрукуванні посилання на сайт обов’язково.

На головну  |  Карта сайту  |  Зворотній зв'язок


Розробка сайту