This version of the page http://www.interfax.com.ua/ukr/press-conference/16124/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-28. The original page over time could change.
Український бізнес оголошує мобілізацію

Прес-конференція

Український бізнес оголошує мобілізацію

16:51

Your text to link...23 червня о 12:30 відбулася прес-конференція Національного комітету захисту підприємництва. Відтепер український бізнес має дієвий інструмент захисту своїх інтересів від свавілля влади.

Протягом року підприємці різних галузей намагалися відстоювати свої інтереси окремо, але поодинці підприємці неспроможні протистояти державній машині. Тільки єднаючись ми можемо захистити Своє.

Остаточною метою своєї діяльності НКЗП бачить створення в Україні комфортного середовища для ведення бізнесу і реагування на випадки утиску прав підприємців. 31 січня 2009 року відбувся з`їзд підприємців України, делегати якого сформулювали цілу низку вимог до органів державної влади. Наш девіз – «Свій до Своїх за Своє!», адже тільки разом, єднаючи зусилля, підприємці здатні захистити бізнес, створений власною працею. Представники бізнесу сьогодні фактично не мають засобів захиститися поодинці і дедалі частіше стають жертвами атак з боку державних і кримінальних структур.

Національний комітет захисту підприємництва закликає виробників і підприємців єднатися за галузевим і територіальним принципами і захищати Свої інтереси від неправомірних дій чиновників.

Національний комітет захисту підприємництва оголошує про початок ряду акцій прямої дії, спрямованих на захист вітчизняних виробників від не прорахованих і хаотичних дій влади, які знищують вітчизняну промисловість цілими галузями.

З 1 липня 2009 року планується значне підвищення акцизного збору на горілчану продукцію. Внаслідок цього легальна продукція подорожчає від 60% до 340%! Десятки тисяч людей в усіх регіонах залишаться без роботи, наші громадяни будуть не в змозі купувати невиправдано дорогу легальну продукцію, успішну сьогодні галузь виробництва буде знищено й відкрито шлях для іноземних виробників та кримінального фальсифікату.

«До нас почали звертатися підприємства галузі з регіонів із проханням захистити їх право працювати. Ми опитали всіх виробників і можу заявити, що сьогодні ми висловлюємо думку всієї галузі. Адже вітчизняний бізнес має не бігати по коридорах влади «з простягнутою рукою» з надією «вирішити питання», після того, як за рахунок знищення їх підприємств, «латають бюджетні діри». Українські виробники заслуговують якщо не на увагу з боку уряду і парламенту, то хоча б на адекватні правила гри. Бо такими темпами влада взагалі знищить основу економіки – приватний бізнес», - проголосив Андрій Семидідько, Голова НКЗП.

Акциз - це податок на споживача!

Уряд грубо порушує правила гри, адже, згідно діючого законодавства, всі податкові зміни необхідно проводити до початку бюджетного року. Змінюючи ставки акцизних зборів посередині року Уряд, демонструє, що навіть мінімально не бажає враховувати інтереси вітчизняного виробника.

Немає гарних чи поганих галузей, усі національні виробники заслуговують на повагу. Вони створюють робочі місця, вони платять податки. Вони – основа економіки!

Зважаючи на це, перша акція НКЗП відбудеться завтра, 24 червня о 8:00 ранку біля Кабміну.

«Ми змусимо владу почути підприємців. Перша акція – це театралізована вистава - відбудеться завтра о 8:00 ранку біля Кабміну. Ми наочно продемонструємо владі, що вона має з повагою ставитися до національного виробника і до споживача алкогольної продукції. Ми не допустимо того, щоб була знищена успішна галузь виробництва, а громадяни перейшли на вживання низькоякісного фальсифікату», - заявив Заступник Голови НКЗП КоломієцьС.О.

«Сьогодні ми висловлюємо інтереси галузі, яку нищить влада. І якщо урядовці не почують цей сигнал, наступним кроком стануть масові акції в областях, в тому числі з перекриванням руху транспорту», - заявив Кунц Олег Артурович – генеральный директор ЛГЗ Златогор.

Національний комітет захисту підприємництва покликаний єднати підприємців різних галузей і регіонів заради створення в Україні комфортного бізнес-середовища.

«Національний комітат захисту підприємництва буде працювати по двох напрямках. Перший – це реагування на порушення прав підприємців. Це означає, що ми будемо з’ясовувати, хто винен у кожному конкретному випадку. Настав час публічного лобіювання бізнесом своїх інтересів!», - підкреслив Голова НКЗП Семидідько Андрій.

Тільки разом ми зможемо захистити Своє!

Контактна інформація:

Голова НКЗП Семидідько Андрій Андрійович 8 (050) 462-94-81

Заступник Голови НКЗП Коломієць Сергій Олександрович 8 (097) 557-78-07

Електронна пошта НКЗП: nkzp@antiraider.ua

веб-сайт: www.antiraider.ua/nkzp

<<< назад

24.06.2009

Останнє

08:44 28.12.2009 До відома: про прес-конференцію в агентстві "Інтерфакс-Україна" на тему "Про факти злочинної діяльності в розслідуванні справи педофілів"
14:19 26.12.2009 До відома: про прес-конференцію в агентстві "Інтерфакс-Україна" на тему: "Про факти злочинної діяльності в розслідуванні справи педофілів"
14:25 24.12.2009 Заява президента Чечні Кадирова стосовно України зроблена за згодою вищого керівництва Москви - політолог
13:33 24.12.2009 Передвиборні програми кандидатів на посаду президента наповнені чистим авантюризмом - політологи
15:59 23.12.2009 Українці хочуть у подарунок від Діда Морозу здоров'я, грошей та автомобіль – опитування
15:51 23.12.2009 Бiльшiсть українцiв голосуватимуть на президентських виборах - опитування
19:01 22.12.2009 Уряд України на межі неплатоспроможності – екс-міністр фінансів
13:18 22.12.2009 "Українська торгова гільдія" допускає зниження орендних ставок на ринку офісної нерухомості Києві в 2010 р.
18:42 21.12.2009 Україна скорочує експорт зерна – Українська зернова асоціація
12:56 21.12.2009 У березні 2010р. в Одесі відбудеться міжнародна конференція журналістів "GlobalPress – 21", присвячена проблемі глобального потепління

+0/-3