This version of the page http://reporter.korrespondent.net/reports/2610 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-27. The original page over time could change.
Репортажи » Я - Корреспондент » Корреспондент
  Текстовая версия   Выбрать язык:  рус укр 
 ПочтаВход
 
 

Акція біля Міністерства навколишнього середовища

17 июля, 00:38   Nedzelnytsky Andrey
← Предыдущая
123456789
Следующая →

16 липня, десь між 11 та 12 годинами дня пройшля акція біля Міністерства навколишнього середовища. Серед організаторів були маловідомі організаціяї як "Громадянській суд України" і "Інформаційний банк "Київська Русь"". вимоги демонстрантів були досить нечіткими: від боротьби з незаконною забудовую і преступним відношенням до земель і вод України, відставки Міністра навколишнього середовища до боротьби з сомалійським піратами. відзначу доброзичливість нечисельних демонстрантів. Як показує практика, чим ближче до чергових виборів тим більше виявів подібного різнобічного тиску "всіх на всіх" буде спостерігатись.
Тэги:  акція
Рейтинг:  
Чтобы проголосовать необходимозарегистрироваться
Поделиться:
 Twitter  Facebook
  Письмо редактору
  Обсудить в форуме
  Отправить другу
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь
Комментариев (2)
Отсортировать по дате 
Voidness    | 19.07.2009, 01:02
пропоную дієвішу акцію: найняти 10 повних сміттєвозів і хай приїдуть під якусь з установ і викинуть свій вміст прямо їм під двері, а демонстранти хай вимагають рішучих дій щодо сортування сміття
Akhose    | 17.07.2009, 23:44
Вони протистояли злочинному безвладдю в робочий час простих громадян і водночас у відпустковий час непростих народних депутатів! Ганьба!
Закликаю до цілеспрямованого ігноруванню політичних акцій, зокрема й виборів! Слід показати, що явка до 50% - це реальність. Потім у них почнуть кінчатися гроші - і це вже інша реальність!
Репортажи по теме
Фоторепортаж: Авария в Киеве
17 октября, 22:12
Заец Ярослав
Фоторепортаж: Любов до швидкої їжі...
15 сентября, 00:08
Nedzelnytsky Andrey
Фоторепортаж: Трамвай сошел с рельсов
28 августа, 10:05
Менесенко Андрей
Все репортажи
Реклама