ukrainian russian english








Презентація олив ZIC для «REXTON Клуб Україна»

27 серпня компанія «Паритет Моторс», постійний партнер ТОВ «Промислові мастила» зібрала у себе клуб власників корейських автомобілів Ssang Yong − «REXTON Клуб Україна». Мета зустрічі - ознайомити споживачів із новими послугами, а також презентувати їм корейські мастила ZIC, що використовуються для технічного обслуговування у компанії «Паритет Моторс».

 

Компанія «Промислові Мастила» мала нагоду розповісти автовласникам про переваги продукції ZIC, а саме - про відмінну якість базових олив Yubase, про надвисокий індекс в'язкості, а також про спеціальні надефективні пакети присадок від Lubrizol та Infineum.

 

Після перегляду презентації усі присутні мали можливість поставити свої запитання та отримати відповідь на них у режимі реального часу. Окрім цього, представники «REXTON Клуб Україна» запропонували компанії «Промислові Мастила» висвітлити новинки та особливості продукції ZIC на Інтернет-форумі клубу.

 

Компанія «Промислові Мастила» дякує «Паритет Моторс» за цікаву зустріч та надану можливість у спілкуванні із автовласниками!


 Всі новини
Наші вакансії:
Усі вакансії
This version of the page http://www.ioi.com.ua/ukr/news/22/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-27. The original page over time could change.