This version of the page http://fond.lutsk.ua/news/molod_camp_09.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-27. The original page over time could change.
Волинський обласний благодійний фонд “Переображення”
ru  en            
 
 
18.07.09 Молодіжний табір "Загублені"


Презентація молодіжного табору "Загублені"


З 12 по 18 липня проходив молодіжний табір під назвою „Загублені”. Так само, як і більшість інших таборів нашої церкви, він відбувався в мальовничій місцевості Турійського району, а саме - на озері Бережисте в селі Сушибаба.

Ви запитаєте: „Чому саме назва «Загублені»?”. З радістю пояснюємо: „Це відповідає природним умовам місцевості, де проходив наш табір, а також його ключовій ідеї, тематиці”.


Ідея табору – у поясненні чотирьох духовних законів та у роздумах про п’ятьох біблійних героїв, які також були загубленими. Об’єднавши це разом, ми розробили табірний курс і програму, проводячи паралель з нашим життям.

Перший день називався „Чартерний рейс”. Він розповідав про те, що Бог нас створив і в Нього є чудовий план та воля для кожного з нас (на біблійному уроці ми розглядали історію Йосипа, який був загублений, але в усіх обставинах його життя була Божа воля і простежувався Божий план, Йосип прийняв Божу волю, - Бог має Свою волю і для нашого життя).


День другий ми назвали „Загублені всі”. Його метою було розповісти про те, що ми всі грішні і загублені через непослух (ми розглядали історію блудного сина, який став загубленим через непослух і непокору батькові, проводили паралель з нашим життям: ми – як блудний син, а Бог – як Отець).

День третій - „Надія є...”. Ісус прийшов спасти загублених (ми говорили про Закхея, який був загубленим для свого народу і для римлян, але не для Бога; в цій історії Ісус говорить ключові слова, що Він прийшов знайти і спасти тих, що загинули (загублені), тобто нас).


День четвертий - „Будь серед знайдених”. Ми роздумували про те, що віра в Ісуса Христа – це єдине, що потрібно для нашого спасіння (згадували Вартимея, який був загубленим через сліпоту, - він увірував в Ісуса й отримав фізичне і духовне зцілення; щоб стати знайденими, нам необхідно увірувати в Ісуса).

День п’ятий - „Свій серед своїх”. Церква – сім’я знайдених. Її життя та цілі (розглядали історію Петра, якого до Ісуса привів Андрій. Він став знайденим і відіграв у першоапостольській церкві важливу роль; ще ми розважали над тим, чим займалася церква і які в неї були цілі).


Ці біблійні теми були доповнені великою кількістю цікавих та екстремальних загально табірних ігор, в які ми щоденно грали. Також у таборі були дві студії - крафт і спорт. На студії крафту молодь робила гарні сувеніри своїми руками, а на студії спорту всі бажаючі мірялися силою, граючи в захоплюючі ігри: 9 каменів, бейсбол, пляжний волейбол, курячий футбол, кваддрайв та інші.

Кухня цього року теж була на висоті. Молодь з задоволенням приходила за добавкою, адже свіже повітря, сонце, ігри та купання добре втомлювали та „підігрівали” апетит.


А щовечора весь табір збирався до вогнища. Біля нього проходила вечірня програма, під час якої ми з захопленням слухали невигадані життєві історії, отримували призи за змагання та співали під гітару.


В таборі всього було 64 людини, з яких 34 були відпочиваючими – це молодь, яка десь раніше чула про Бога, але ще не познайомилася з Ним особисто. Бог щедро благословив наш табір не лише гарною погодою, але й досягненням найважливішого: десять чоловік прийняли в своєму житті найважливіше рішення – увірували в Ісуса Христа, як у свого Господа і Спасителя.


Прес-служба ВОБФ «Переображення»
Олександр Самрук
+38(0332)76-72-34
http://fond.lutsk.ua
 
<<<всі новини
 
© 2008—2009 Волинський обласний благодійний фонд “Переображення”
fimiam(a)lutsk.ukrpack.net
(0332) 76-72-34