This version of the page http://fond.lutsk.ua/news/news_meeting.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-27. The original page over time could change.
Волинський обласний благодійний фонд “Переображення”
ru  en            
 
 
18.04.08 Профілактичні зустрічі ВОБФ «Переображення» про шкідливість алкоголю, тютюнопаління та наркоманії

На основі спільного наказу Управління молоді та спорту Волинської облдержадміністрації, Управління освіти та науки Волинської облдержадміністрації, УМВС у Волинській області, МНС у Волинській області, Волинського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді, Волинським обласним благодійним фондом «Переображення» в навчальних закладах м. Володимир-Волинського та району з 8 по 11 квітня та м. Ковеля з 15 по 18 квітня проводилися профілактичні зустрічі, під час яких учням та студентам розповідали про шкідливість алкоголю, тютюнопаління та наркоманії.


Програма зустрічі передбачала показ нового профілактичного фільму «Правда про алкоголь», випущеного студією „Правда про” у 2007 році, та лекцію на вищевказану тему. Зустрічі проводили працівники та волонтери ВОБФ «Переображення». Про актуальність та доречність проведених заходів свідчать відгуки вчителів, що були написані після проведення зустрічі (деякі з них додаємо).

В результаті здійсненого проекту профілактикою охоплено 3185 старшокласників та учнів навчальних закладів І та ІІ рівня акредитації, з них: у місті Володимир-Волинському та Вол.-Волинському районі 2032 людини, а у м. Ковелі - 1153 людини.


Хочемо подякувати усім керівникам та працівникам вищеназваних організацій за сприяння у проведенні профілактичної роботи та висловити сподівання на подальшу співпрацю у профілактиці негативних явищ у молодіжному середовищі, оскільки легше попередити проблему, ніж потім її лікувати.

Прес-служба ВОБФ «Переображення»
Олександр Самрук
+38(050)969-21-14
 
<<<всі новини
-відгуки про зустрічі
 
© 2008—2009 Волинський обласний благодійний фонд “Переображення”
fimiam(a)lutsk.ukrpack.net
(0332) 76-72-34