« »

Фонд «Україна 3000» назвав переможців відкритого конкурсу програми «Від лікарні до лікарні»

24 Жовтня 2005 18:16


24 жовтня в Українському домі на прес-конференції Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» були названі 22 українські дитячі медичні заклади, що стали переможцями конкурсу програми «Від лікарні до лікарні». Експертна рада цієї програми, сформована з провідних фахівців дитячої медицини з різних регіонів України, розглянула у жовтні понад 60 заявок від бажаючих взяти участь у конкурсі. Відібрані лікарні представляють різні регіони нашої країни. Повний список українських лікарень-переможців конкурсу додається.

Загалом планується, що учасників програми «Від лікарні до лікарні» має бути 25, тож найближчим часом будуть визначені додатково ще 3 дитячі лікувальні установи України, що отримають допомогу Фонду у налагодженні партнерських відносин із передовими лікарнями з країн Європи та Північної Америки. Програма «Від лікарні – до лікарні» передбачає розвиток партнерства між українськими і закордонними лікарнями та створення сучасних, високотехнологічних госпіталів, які надаватимуть інтегровані медичні послуги дітям в Україні. Крім цього, Програма передбачає консультування та стажування українських медиків за кордоном.

Під час прес-конференції радник Голови Наглядової ради фонду «Україна 3000» Андрій Мирошніченко повідомив журналістам, що Наглядова рада на сьогоднішньому засіданні затвердила фінансовий звіт організації за 9 останніх місяців. Голова Правління фонду Дмитро Ляпін, директор програми «Від лікарні до лікарні» Віра Павлюк і члени Наглядової ради Фонду, які були присутні на прес-конференції, зупинилися детальніше на роботі програми «Від лікарні до лікарні» та ознайомили журналістів з планами на наступні місяці. Зокрема, режисер Василь Вовкун, член Наглядової ради Фонду, розповів про проведення благодійної загальноукраїнської мистецької акції «Коляда». Її мета – принести дітям, які живуть у численних сиротинцях України, радісний настрій різдвяного вертепу, розповісти про українські народні традиції та вручити різдвяні подарунки. Акція має розпочатися 19 грудня, на Святого Миколая, і тривати до Водохреща.

Під час прес-конференції представники Фонду відповіли на запитання журналістів і ще раз наголосили на прозорості фінансової та благодійної діяльності своєї організації, свідченням чого є оприлюднення чергового фінансового звіту Фонду.  

Версія для друку



23 Грудня 2009
Катерина Ющенко взяла участь у святковому вечорі з нагоди презентації нового роману Оксани Забужко
Пані Катерина висловила сподівання, що новий роман Оксани Забужко буде екранізований. «Сьогодні не всі готові віддати свої життя за Україну, – сказала вона, – а ви показуєте людей, які здатні пожертвувати собою заради своєї Батьківщини. Це обов’язково повинні побачити всі». »»

23 Грудня 2009
Офіційна заява Фонду «Україна 3000» та Української кінофундації щодо нібито неправомірного використання фільму «Помаранчеве небо» під час фестивалю «Дні українського кіно в Польщі»
»»

21 Грудня 2009
Катерина Ющенко відвідала в Брюсселі концерт у рамках бельгійського Новорічного фестивалю культур
»»

20 Грудня 2009
За сприяння Фонду «Україна 3000» відбулася благодійна акція «Святому Миколаєві пісню співаємо»
»»

17 Грудня 2009
Нагороджені переможці Національного конкурсу «Благодійник року – 2009»
»»

16 Грудня 2009
Фонд «Україна 3000» передав у Батуринський ясла-садок «Віночок» подарунки до Дня Святого Миколая
»»


  

 
© 2001-2009
Фонд «Україна 3000»
Всі права застережено

© Розроблено
NewAgeLab 2005

Про Фонд | Структура | Напрями діяльності | Правила, процедури, стандарти | Контакти | Реквізити Фонду | Експорт RSS | Публікації | Звіти | Діючі конкурси і програми

Використання матеріалів дозволено тільки з обов'язковим гіперпосиланням на сайт www.ukraine3000.org.ua