This version of the page http://uz.gov.ua/index.php?lng=uk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-25. The original page over time could change.
Офіційний веб-сайт УкрЗалізниці
Все про УЗІнформаціяПослугиСоціальна політикаІнтерактивне спілкування
Новини
Головні новини
Регіональні новини
Анонси подій
ЗМІ про Укрзалізницю
Прес-центр
Конференції, семінари
Нормативна база
Тарифна політика
Правила перевезення пасажирів
Оголошення про конкурси закупівлі МТР
Мапа сайту
Каталог послуг
Послуги УЗ
Для пасажирів
Розклад руху поїздів
Розклад руху електропоїздів
Ціни та наявність місць по ст.Київ-пас.
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ПАСАЖИРІВ про зміни розкладу та ін.
Для перевезення вантажів
Слідкування за вагонами
Правила перевезень
Пропозиції
Питання-відповіді
Продаж та замовлення квитків через Інтернет

База оголошень про закупівлю
розширений пошук
Пошук
03680 МСП м.Київ-150, вул.Тверська,5
Вхід
Написати веб-майстру
e-mail: Прес-центр УЗ
 
 
 
 
******         Офіційний Веб–сайт Укрзалізниці по прийому звернень вантажовідправників http://cargo.uz.gov.ua          ******       Послуги для пасажирів: замовлення квитків е-квиток,      розклад руху, ціни та наявність місць по ст.Київ-пас. та інше

Державна адміністрація залізничного транспорту України "УКРЗАЛІЗНИЦЯ"

Послуги, що надають Українські залізниці.

Генеральний директор Укрзалізниці
Михайло Костюк -
про пріоритети галузі.


Новини

[24.12.2009] З ініціативи Південно-Західної залізниці Петрозаводська стане вулицею Георгія Кірпи

    Південно-Західна залізниця виступила з ініціативою перейменувати вул. Петрозаводську на честь Георгія Миколайовича Кірпи. Побажання 70-тисячного колективу на засіданні Київради озвучив начальник Південно-Західної залізниці Олексій Кривопішин.
»»»

[24.12.2009] Українські та казахські залізничники прийняли ряд рішень щодо збільшення обсягів вантажів

    Збільшення обсягів перевезень та узгодження конкурентних тарифів — такими були основні теми зустрічі між генеральним директором Укрзалізниці Михайлом Костюком та віце-президентом АТ «НК «Казахстан Темір Жоли» Ермеком Кизатовим, яка відбулася 23 грудня в Києві.
»»»

[23.12.2009] 25 грудня в Києві відбудеться відкриття пам'ятної дошки Георгію Кірпі

    25 грудня в Києві відбудеться відкриття пам'ятної дошки Георгію Кірпі
»»»

[22.12.2009] Для будівництва широкої колії до Відня незабаром оголосять конкурс з визначення підрядника з передпроектних робіт

    22 грудня 2009 року в Києві відбулася міжнародна конференція за участю представників Державної адміністрації залізничного транспорту України «Укрзалізниця» та ВАТ «РЖД» (Росія), а також засідання Спостережної ради спільного чотиристороннього підприємства з проекту будівництва ширококолійної залізниці до Братислави та Відня — залізничної колії завширшки 1520 мм транзитом через Україну.
»»»

[22.12.2009] 47 додаткових поїздів призначила Укрзалізниця на свята

    Залізничники продовжують роботу над забезпеченням пікових перевезень пасажирів напередодні та під час новорічних і зимових свят. Станом на 18 грудня 2009 року залізниці України призначили 47 додаткових поїздів. Зокрема, 15 поїздів призначила Південно-Західна залізниця; 13 — Придніпровська; 7 — Одеська; 5 — Південна, 3 — Львівська; 4 — Донецька. 20 поїздів (з них 3 транзитних) призначили російські залізничники.
»»»

[22.12.2009] Укрзалізниця та ВАТ «РЖД» розвиватимуть вантажні перевезення

    Розвиток залізничного простору 1520 мм (ширина колії) та збільшення обсягів вантажів, що перевозяться залізничним транспортом, — основні теми міжнародної конференції «Тенденції, проблеми та перспективи розвитку вантажних перевезень», яка відбулася 22 грудня в Києві. У заході взяли участь генеральний директор Укрзалізниці Михайло Костюк, президент ВАТ «РЖД» Володимир Якунін, залізничники України та Росії, представники портів, експедиторських компаній та інші.
»»»

[21.12.2009] 22 грудня в Києві відбудеться міжнародна конференція

    22 грудня 2009 року в м. Києві відбудуться міжнародна конференція «Тенденції, проблеми та перспективи розвитку вантажних перевезень»
»»»

[18.12.2009] У складних метеорологічних умовах залізничники намагаються забезпечити безперебійність руху поїздів

    Упродовж останньої доби в Україні випала величезна кількість опадів. В окремих регіонах висота снігу перевищує 30 см, до того ж ситуація ускладнюється сильним вітром.
»»»

[18.12.2009] 45 додаткових поїздів призначила Укрзалізниця на свята

    Залізничники продовжують роботу над забезпеченням пікових перевезень пасажирів напередодні та під час новорічних і зимових свят.
»»»

[17.12.2009] Укрзалізниця має намір віддати вагони-ресторани в оренду

    « Ми втретє оголосимо конкурс на передачу в оренду вагонів-ресторанів», — повідомив генеральний директор Укрзалізниці Михайло Костюк.
»»»

[17.12.2009] Укрзалізниця пропонуватиме своїм пасажирам кращі продуктові набори

    17 грудня 2009 року в приміщенні Південного вокзалу Києва відбулася виставка-презентація зразків продуктових наборів, які надаватимуться пасажирам у поїздах залізниць України.
»»»

[17.12.2009] Під час негоди в Одеській області залізничникам вдалося забезпечити безперебійність руху поїздів

    У складних метеорологічних умовах залізничники вкотре довели, що здатні забезпечити безперебійність і безпеку руху поїздів за будь-яких сюрпризів погоди.
»»»

[16.12.2009] Залізничників відзначив Кабінет Міністрів України

    За вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку залізничного транспорту України, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм, а також з нагоди 18-ліття Укрзалізниці багатьох залізничників відзначено нагородами Кабінету Міністрів України.
»»»

[16.12.2009] «Україна має залишатися потужною транзитною державою», — Михайло Костюк

    Сьогодні як ніколи актуальне питання, чи реалізує Україна свій транзитний потенціал або її будуть обходити міжнародні транспортні потоки, — про це йшлося в доповіді генерального директора Укрзалізниці Михайла Костюка на виїзному засіданні уряду з нагоди 18-ої річниці Державної адміністрації залізничного транспорту України.
»»»

[16.12.2009] Уряд України затвердив Програм у забезпечення житлом працівників залізничного транспорту

    16 грудня 2009 року під час виїзного засідання Кабінету Міністрів України на Всеукраїнському форумі залізничників прийнято 16 нормативно-правових документів щодо вирішення основних питань розвитку залізничного транспорту.
»»»

[16.12.2009] Уряд схвалив Стратегію розвитку залізничного транспорту України до 2020 року

    16 грудня 2009 року з нагоди 18-ліття Укрзалізниці відбулися виїзне засідання уряду та Всеукраїнський форум залізничників.
»»»

[16.12.2009] Уряд визначив шлях реформування залізничного транспорту України

    Під час Всеукраїнського форуму залізничників та виїзного засідання уряду, які відбулися 16 грудня 2009 року в Києві, було прийнято доленосне рішення для галузі — схвалено постанову «Про затвердження Державної цільової програми реформування залізничного транспорту на 2010-2015 роки».
»»»

Телеграми

Коефіцієнти до Збірника тарифів

Оголошення та анонси

Рейтинг "Видатні залізничники України"

Шановні залізничники, ветерани галузі, молодь!

РЕЙТИНГ по результатам голосування «ВИДАТНІ ЗАЛІЗНИЧНИКИ УКРАЇНИ»

З 5 жовтня відвідувачі сайту могли висловити свою думку щодо обраного Вами претендента лідерів рейтингу за телефонами. Пропонуємо ознайомитись з результатами:

1 Кірпа Георгій Миколайович 84550
2 Вітте Сергій Юлійович 25905
3 Приклонський Віктор Васильович 25246
4 Пучко Олександр Олександрович 19057
5 Конарєв Микола Семенович 18446
6 Олійник Борис Степанович 12417
7 Алімов Анатолій Андрійович 6633
8 Граф Бобринський Володимир Олексійович 3079
9 Кривонос Петро Федорович 1901
10 Верховцов Олександр Аполлонович 1628

З метою увічнення пам’яті залізничників, які зробили значний внесок у розвиток залізничного транспорту, відзначення тих, хто уславився найбільшими здобутками, збереження історичної пам’яті про славні періоди становлення і розвитку сталевих магістралей на території України, а також задля виховання у молоді пошани до минулого галузі і прищеплення їй відчуття корпоративної приналежності, у межах підготовки до відзначення професійного свята — Дня залізничника-2009 — Укрзалізницею разом з редакцією газети «Магістраль» буде проведене рейтингове голосування (рейтинг) «Видатні залізничники України».
Запрошуємо всіх, не лише працівників галузі, а й тих, хто небайдужий до сталевих магістралей та їхньої історії взяти участь у цьому голосуванні та запронувати ім’я залізничника, якого ви вважаєте видатним. Детальніше про конкурс >>>


Шановний пасажир!

Укрзалізниця пропонує Вам взяти участь в анкетуванні, метою якого є виявлення переваг пасажирів при виборі виду транспорту для здійснення поїздки, а також більш повне врахування побажань пасажирів щодо організації їх транспортного і сервісного обслуговування.
Тексти анкет
Анкети надсилати: clr6@lotus.uz.gov.ua

Дякуємо за активну участь в анкетуванні. Бажаємо Вам приємної подорожі залізницею!


Шановні пані і панове!

Для приємної поїздки Ви можете скористатися послугою Південно-Західної залізниці та замовити вагон-салон з сучасним рівнем сервісного обслуговування.
Детальну інформацію Ви можете дізнатися за тел. (044) 465-46-82, 465-46-85.


17 грудня 2009 року ДТГО „Південно-Західна залізниця” проводить конкурс по здачі в оренду вагону-ресторану в поїзді №2/1 сполученням Київ- Москва.

Для участі у конкурсі звертайтесь за телефонами: (044) 465-46-85, 465-46-93, або E - mail : lzs@sw.uz.gov.ua



При Генеральному директорові Укрзалізниці цілодобово працює телефон довіри:
залізничний 5-14-65;
міський (044)-465-1-465.

Керівництво Укрзалізниці буде вдячне Вам за активну участь в покращенні роботи залізничного транспорту України.

 
 
Як часто Ви подорожуєте до гірськолижних курортів:

Дизайн та розробка НВФ "ТМСофт"   © 2003-2006