This version of the page http://mail.ua/static/beta (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-24. The original page over time could change.
Mail.ua - Для бета-тестерів
Національна поштова система
Українська  ·  Русский  ·  English
Для бета-тестерів


Увага!
На данний момент бета-тестування сервису Mail.UA проходить серед обмеженого кола користувачів. Після закінчення бети-тестування Вам будуть доступні коди запрошень і Ви зможете запросити інших.

З повагою, команда розробників Mail.UA
Що таке бета-тестування?
Бета-тестування - це процес використання практично готового продукту (в нашому випадку - поштового сервісу Mail.UA) з метою виявлення помилок в його роботі і їх подальшого виправлення перед випуском остаточної версії цього продукту.
Бета-версія Mail.UA містить всю основну функціональність, яка буде доступна в остаточній версії сервісу (1.0) і досить стабільна в роботі. Проте деякі особливості роботи системи неможливо відтестувати силами команди розробки і тому ми пропонуємо спробувати бета-версію Mail.UA досить широкому колу користувачів.
Як і навіщо мені ставати бета-тестером?
Для реєстрації в якості бета-тестера необхідно отримати код запрошення від адміністрації Mail.UA, заповнивши спеціальну форму на нашому сайті.
Що дає участь в якості бета-тестера Mail.UA?
Бета-тестери дістануть унікальну можливість взяти участь в управлінні проектом, оскільки багато питань будуть виноситися на голосування в форумі бета-тестерів.
Окрім очевидних бонусів у вигляді задоволеної цікавості :-) і можливості ознайомиться з новим продуктом, бета-тестери отримують певні переваги в порівнянні із звичайними користувачами. Обліковий запис користувача, зареєстрований на етапі бета-тестування Mail.UA, буде збережений за ним і після запуску сервісу. Найбільш активним бета-тестерам будуть запропоновані різні дарунки і призи.
Як повідомляти про знайдені помилки і свої пропозиції?
Про всі знайдені помилки і свої побажання щодо роботи сервісу прохання повідомляти через спеціальну форму, доступну через посилання "зворотній зв’язок".
При повідомленні про помилку в роботі нашого сервісу прохання детально описувати, які кроки потрібно зробити щоб повторити цю проблему. При цьому немає необхідності спеціально повідомляти дані про свою систему (наприклад, операційну систему або тип і версію свого браузера) - вся ця інформація буде зібрана автоматично при відсиланні повідомлення з форми зворотного зв'язку.
Обговорення на форумах і голосування
Окрім можливості відсилати свої зауваження і побажання через форму зворотного зв'язку, бета-тестери також можуть брати участь в обговореннях на форумі Mail.UA.
Спеціальна реєстрація на форумі не потрібна. Кожен користувач Mail.UA автоматично отримує обліковий запис на форумі і може створювати нові теми або коментувати вже існуючі. Активність користувача на форумі буде також враховуватися при визначенні найбільш активних бета-тестерів.
Деякі питання, що виникають під час бета-тестування, будуть винесені на голосування. При старті нового голосування всім бета-тестерам буде вислано спеціальне email повідомлення з проханням приєднається до опитування. Кожне опитування представлене окремою темою на форумі, в якій також можна вести обговорення питань, винесених на голосування, а після його закінчення - переглянути результати опитування.

Змінено востаннє: 27.10.2009
Фото-акція  ·  Форум  ·  Про нас  ·  Правила користування  ·  Допомога