ukrainian russian english








Високий індекс в'язкості по-корейські

«Якою моторною оливою ви користуєтеся? Це олива з індексом VHVI чи ні?» Саме під таким гаслом 22 жовтня в Києві був проведений технічний семінар по продукції торгівельної марки ZIC.

Запрошеним на захід представникам регіональних представникам компанії, а також ЗМІ була представлена технологія VHVI корпорації SK Energy, що застосовується при виробництві моторних олив ZIC.

На cемінарі були присутні представники SK Energy на чолі з директором представництва по країнах СНД Чі Янг Хо, які після показу фільму про корпорацію SK і презентації про продукти ZIC з радістю відповіли на всі питання. Було відзначено, що обсяги реалізації моторних масел ZIC в Україні стрімко ростуть, в 2007 році було продано 2000т мастильних матеріалів, що говорить про високу якість і довіру покупців продуктам SK Energy над іншими виробниками. Директором по дистрибуції в Україні, Деревянко О.В., була зроблена заява, що планові обсяги продажів на 2009 рік повинні вирости у два рази в порівнянні з 2007р. Так само, всі присутні, могли обговорити всю почуту інформацію, поділитися враженнями один з одним за чашечкою кави, під час кава-паузи та за врочистим обідом. По закінченню офіційної першої частини всі учасники конференції одержали іменні сертифікати та подарунки від корейських представників.


 Всі новини
Наші вакансії:
Усі вакансії
This version of the page http://www.ioi.com.ua/ukr/news/7/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-24. The original page over time could change.