This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=666 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-23. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ

Питання, в тому числі стандартні, відповіді на які є на сайті, НЕ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ.


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  12.04.2008 17:05:28 АЛЛА
  Інше
  МОГУ ЛИ Я УЗНАТЬ КАК МНЕ ПРОЩЕ И БЫСТРЕЕ ДОБРАТЬСЯ С КИРОВОГРАДА В САРНИ
  Відповідь: http://uz.gov.ua/?m=services.transppl.ScheduleOra&lng=uk

  12.04.2008 17:00:41 АЛЛА
  Інше
  Чи можу я дізнатися про вартість квитка на поїзд Сімферополь-Берлін, якщо мені потрібно на цьому поїзді їхати з ЗНАМЯНКА ПАСАЖИРСЬКИЙ до станції САРНИ?
  Відповідь: Станом на 14.04.2008 вартість проїзного документу у безпересадковому вагоні №26/274 “Сімферополь-Берлін” за маршрутом “Знам’янка-Сарни” складає 78,26 грн. Вартість проїзного документу може варіюватися в залежності від курсу валют, встановленого Національним банком України.

  12.04.2008 16:58:27 Костя
  Інше
  Уважаемая УЗ. Обьясните пожалуйста, при нормировании часов и оплате труда, для машинистов и помошников. Входят ли "Праздничные часы" в норму часов? И где можно посмотреть этот закон? Зарание большое спасибо.
  Відповідь: Підсумований облік робочого часу відповідно до ст. 61 КЗпП України запроваджується на безперервно діючих підприємствах де за умовами виробництва не може бути додержана встановлена для окремої категорії працівників щоденна або щотижнева тривалість робочого часу. Згідно з Методичними рекомендаціями щодо застосування підсумованого обліку робочого часу, які затверджені наказом Міністерства праці та соціальної політики від 19.04.2006 №138, при підсумованому обліку робочого часу робота працівників регулюється графіками роботи (змінності), які розробляються таким чином, щоб тривалість робочого часу за обліковий період не перевищувала нормального числа робочих годин, передбаченого ст.50 і 51 КЗпП України. Пунктом 11 вищезазначених Методичних рекомендацій передбачено, що при складанні графіка роботи (змінності) робота у святкові та неробочі дні, що визначені в ст. 73 КЗпП України, включаються в норму робочого часу за обліковий період, установлену на підприємстві. Разом з тим, під час підрахунку надурочних годин роботи за обліковий період, робота у святкові і неробочі дні, проведена понад установлену на підприємстві норму робочого часу, не враховується, оскільки вона вже оплачена в подвійному розмірі.

  12.04.2008 16:33:45 Віталій
  Зміни графіка руху
  Доброго дня! Скажіть будь-ласка, чому, по-перше, в напрямку Ковеля та Луцька на травневі та Великодні свята не призначили жодного додаткового потягу (хоча б 663/664 Київ-Луцьк)? Тільки не кажіть, що не доцільно, бо це повна неправда (люди практично всі квитки вже на автобуси та на маршрутки за місяць до свят повикуповлювали).По-друге, чи планується з травня місяця введення поїзду 663/664 в звичайному режимі??? Чекаю на відповідь!!!
  Відповідь: Призначення поїзда №663/664 Київ - Луцьк - Київ у травні місяці Південно-Західною залізницею не планується. У графіку руху вказаний поїзд курсує "за вказівкою" тобто призначається залізницею формування у залежності від наявності вільного рухомого складу та пасажиропотоку.

  12.04.2008 09:04:26 Олександр
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Чому не можно придбати пільговий квиток за ксерокопією студентського квитка денної форми навчання? В правилах ніде не сказано що при купівлі квитка повинен пред"являтись оригінал. При посадці все одно пред"являється оригінал студентського квитка. Навіщо такі перешкоди? Чи в нас знову робиться "все для блага і комфорту пасажирів"? З повагою. Олександр
  Відповідь: В Правилах сказано, що пільговий проїзний документ оформлюється за пред"явленням ОРИГІНАЛУ документу, що підтверджує право на пільги. Необхідно уважніше вивчати нгормативні документи та виконувати їх. Правила тут http://uz.gov.ua/?m=services.transppl.pass_prav&lng=uk

  11.04.2008 23:28:00
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Я железнодорожник, и когда я на вокзале Харьков Левада хотел взять билет на поезд №807 Харьков-Дебальцево чтобы доехать домой, мне сказали "Я не могу оформлять билеты по форме" имеется ввиду бесплатный служебный билет. Я взял билет за полную стоимость так как он сравнительно не дорогой. А каковы вообще должны быть мои действия в таком случае, если бы у меня не было денег?
  Відповідь: Шановний відвідувачу! З тексту Вашого звернення неможливо встановити, транспортну вимогу якої форми Вам видано, на якій дільниці Ви здійснюєте поїздку, до якої каси та якого числа зверталися та ін., тому детально розглянути Ваш випадок немає можливості. Однак повідомляємо, що згідно з телеграфною вказівкою першого заступника начальника Південної залізниці від 11.01.2008 р. № Н/286а для своєчасного прибуття до місця роботи працівників залізниці по приміських квитках форми 4 від місця проживання до місця роботи на дільницях, де відсутнє приміське сполучення, дозволяється, у виключних випадках, здійснювати відмітки у вказаних квитках на право проїзду в електро- та дизель-потягах підвищеної комфортності (розділ ІХ службового розкладу руху пасажирських поїздів), а також в загальних вагонах пасажирських поїздів місцевого формування без зайняття місця із зазначенням номерів поїзда.

  11.04.2008 22:31:35 Dmitriy
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Здравствуйте! Ранее уже оставлял сообщение, в ответ меня попросили уточнить некоторые детали. Сообщаю детали: Я выпускник академии ЖД транспорта. При распределении меня взяли на работу помощником машиниста на летние перевозки, т.к. штатных вакансий не было. Через 5 месяцев появилась вакансия на постоянное место. Меня перевели слесарем по ремонту 3-го разряда. Проблема в том, что меня НЕ оформили как молодого специалиста. Оформили как «зi сторони». Что мне теперь делать?? Мне нужны эти льготы (а именно стать в очередь на квартиру, потому что я остро нуждаюсь в жилплощади). Тем более что эти льготы мне полагаются по Закону, я ничего не придумываю. И еще – мне не записали в трудовую книжку запись о том, что я работал 5 месяцев помощником машиниста на летних перевозках. Кстати, неофициально мне говорили, что Железная Дорога всячески пытается избавить своих сотрудников от «лишних» льгот. Вопрос №1: как возобновить справедливость?? Как оформиться «как молодой специалист» а не «зi сторонни»? И как мне добиться того, чтобы в моей трудовой книжке появилась запись что я действительно работал с июля по ноябрь помощником машиниста временно на летних перевозках? Вопрос №2: в силу обстоятельств мне нужно из Харькова переехать в г. Киев. Можно ли как-то устроиться на работу в Киеве по переводу из Харькова, и что ЖД может предложить с жилплощадью? Например ипотечное кредитование, или программа «доступное жилье», или беспроцентная ссуда или что еще может предложит ЖД своим сотрудникам?
  Відповідь: У зв'язку з тим, що Ви не дали детальної відповіді на всі поставлені Вам попередні запитання, надати пояснення з піднятого Вами питання немає можливості. Що стосується працевлаштування на підприємства залізничного транспорту, то питання прийому, переведення та звільнення відносяться виключно до компетенції керівнника підприємства, на якому Ви бажаєте працювати.

  11.04.2008 20:22:29 Тетяна
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Звертаюся з проханням подати час руху поїздів в керунку київ - жешув або київ - перемишль 1.05 цього року і приблизна вартість квитка.Дуже дякую.З повагою Тетяна
  Відповідь: Поїзд № 51 Київ - Пшемисль відправляється з Києва о 20 год. 41хв.,прибуває до Пшемисля о 9 год. 26 хв., в Жешові - о 13 год. 23 хв. Станом на 14.04.2008р. вартість проїзного документа з Києва до Пшемисля в купейному вагоні становить 351 грн.

  11.04.2008 19:24:43 Оксана
  Інше
  Що означає букви СП в проїзному квитку?
  Відповідь: СП означає, що послугу користування постільними речами оплачено у квитковій кас

  11.04.2008 17:35:46 Сергій
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Доброго дня! Наразі не зрозуміло чому така організація як Ваша і досі не встановила термінали для оплати електронною карткою при покупці квитків на потяг. Останній раз їздив потягом кілька років назад, а коли зараз зіткнувся з тим що простояв в черзі на центральному вокзалі і не зміг розрахуватися карткою Visa (та і взагалі ніякою карткою!) - просто не було слів і я не міг в це повірити. Навіть невеликий магазин може собі дозволити встановити термінали: в чому проблема для Укрзалізниці? Ви реально втрачаєте Клієнтів: я, наприклад, поїду до Харкова автобусом Автолюкса замість потягу, на який не зміг купити тоді квиток (іти шукати банкомат, щоб зноу простояти в черзі - вибачте). Окрім того, є ряд моментів які взагалі в роботі Укрзалізниці суперечать логіці взаємодії та роботи з Клієнтами. Думаю Вам слід подумати щодо залучення консультантів для реалізації проекту вдосконалення системи роботи з Клієнтами. З повагою, Сергій Нікітенко.
  Відповідь: Шановний пане Сергію! Інформуємо Вас що на теперішній час 153 каси 98-ми вокзалів залізниць України обладнано банківськими РОS - терміналами Національної платіжної системи (НСМЕП), де ви можете оформити проїзний документ за допомогою електронної платіжної картки. В перспективі передбачається впровадження технології обробки зазначеними РОS - терміналами міжнародних платіжних карток. Щодо можливості використання зазначеної послуги запитуйте на вокзалах України. Щасливої дороги!
1... 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 ...1136