This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=35 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-23. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ

Питання, в тому числі стандартні, відповіді на які є на сайті, НЕ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ.


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  21.11.2009 23:08:58 Карпенко
  Інше
  Здравствуйте!Скажите, пожалуйста, как добраться до г. Семеновка Черниговской области или до Новгород- Северского со Знаменки или Фундуклеевки Кировоградской области? Я искала на сайте, но такие станции даже не значатся.
  Відповідь: Шановниа Марино Вікторівно! Інформуємо Вас, що пряме сполучення між станціями Знам’янка (або Фундукліївка) та Семенівка (або Новгород-Сіверський) відсутнє. До необхідної Вам станції залізничним транспортом можливо дібратися з пересадкою по ст.Терещенська (Південно-Західної залізниці). Доїхати до ст. Терещенська можливо поїздом №61 сполученням Знам’янка-Москва, який курсує по парним числам. Час відправлення зі ст. Знам’янка 15:07, час прибуття на ст. Терещенська 00:44. Зі ст. Терещенська в напрямку ст. Семенівка через ст. Новгород-Сіверський курсують електропоїзда. Приймаючи до уваги час прибуття, пропонуємо другий варіант: доїхати до ст. Чернігів можливо поїздом №382 сполученням Сімферополь-Мінськ, який курсує зі ст. Знам’янка у грудні 2009 року по наступним числам: 05, 09, 13, 17, 21, 25, 29. Час відправлення зі ст. Знам’янка 11:08 (час відправлення зі ст. Фундукліївка 12:01), час прибуття 19:50. З міста Чернігів до міста Семенівка (міста Новгород-Сіверський) регулярно курсують маршрутні автобуси.

  21.11.2009 22:25:19 Іван
  Інше
  Доброї пори доби! цікавить питання що до перевезення багажу. Багаж - ~200 кг(особисті речі, книжки, ПК). Чи можу я його перевезти, викупвши місця в купе, і розмістити його там? якщо ні, то яким шляхом я можу перевезти багаж?
  Відповідь: Повідомляємо, що згідно розділу 15 "Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України" - кожний пасажир має право безплатно перевозити у внутрішньодержавному сполученні з собою у вагоні ручну поклажу вагою до 36 кг на повний, пільговий, дитячий, у тому числі безплатний проїзний документ. Перевезення з дорослим пасажиром надлишкової ваги ручної поклажі (крім вагонів з місцями для сидіння) вагою не більше ніж 14 кг оформляється з видачею пасажиру квитанції ЛУ-12а або перевізного документа, оформленого електронним способом. Пасажир може перевезти безплатно додатково понад 36 кг в плацкартному або купейному вагоні: ручну поклажу до 150 кг в окремому купе з оплатою повної вартості всіх місць купе. Ручна поклажа повинна бути встановлених розмірів і вільно розміщуватись у вагонах на місцях, що призначені для розміщення ручної поклажі та на місцях для лежання, викуплених пасажиром. Одночасно повідомляємо, що багаж вагою до 200 кг можна перевезти багажним вагоном при його курсуванні. Але так як Вами не вказана конкретна станція, до якої потрібно перевезти вищевказаний багаж, тому надати детальну інформацію немає можливості. Більш детальну інформацію про правила перевезення ручної поклажі Ви можете отримати по телефону 503-70-05 чи особисто звернувсь в довідкове бюро вокзалу ст. Київ-Пасажирський, а про відправлення багажу/вантажобагажу та курсування багажних вагонів - звернувшись особисто в багажне відділення вокзалу станції Київ-Пасажирський, яке розташоване за адресою: 03038, м. Київ, вул. Федорова, 32, ст. Київ Товарний, багажне відділення.

  21.11.2009 20:42:03 Ирина
  Інше
  Добрый вечер.На ежегодных семинарах нам Дефектоскопистам твердят о Важности нашей професии.О том, что от нас в большей степени зависит БЕЗОПАСНОСТЬ Грузовых и пасажирских перевозок.Так ответьте нам Уважаемые руководители. Как может слесарь подвижного состава или мойшик колесных пар класифицироваться по Первой Рабочей сетке,а мы женьшины дышашие Магнитными порашками,Вредными суспензиями считаемся по второй.Максимум на что мы можем за это расчитывать ,так это на 2(два)дополнительных дня к отпуску...
  Відповідь: Уважаемая Ирина Николаевна ! На Ваше обращение на ВЕБ-сайт Укрзализницы по вопросу оплаты труда сообщаем, что согласно приказа Укрзализницы от 12.03.2009 №171-Ц операторам дефектоскопной тележки начисляется заработная плата по пункту 2 дополнения №2 таблицы №1 по присвоенному разряду. Кроме этого у работников, которые постоянно выполняют работу на открытом воздухе, тарифные ставки увеличиваются на 5%. По пункту 1 часовые тарифные ставки на работах по ремонту подвижного состава не увеличиваются на 5%, так как работы производятся в цехах. Следовательно, с учетом увеличения за воздух, часовые тарифные ставки по пункту 2 выше, чем по пункту 1.

  21.11.2009 18:16:27 Світлана
  Подяки
  Я студентка ІІІ курсу Харківської академії ЗТ транспорту, факультету УПП. Я багато раз задумуюся над тим, що мене чекає в майбутньому- з багатьох уст моїх однолітків чую що:" Якщо хочеш працювати на залізниці, то потрібні зв"язки або гроші". Але мої батьки не залізничкики : мама вчитель початкових класів, а тато худкерівник СБК. Які мої шанси працювати на залізниці, адже я дуже цього хочу і буду прагнути. Дуже буду вдячна, на вашу відповідь. PS: Шановні працівники залізничного транспорту щиро вітаю Вас з наступаючим Новим 2010 роком!!! Бажаю всім Вам та вашим родинам міцного здоров"я, добра, щастя і благополуччя та нових трудових звершень!!!
  Відповідь: Відповідно до чинного порядку працевлаштування випускників вищих навчальних закладів, які навчались за державним замовленням (постанова КМУ від 22.08.1996 №992), перелік місць для працевлаштування, а відповідно і остаточна потреба у фахівцях з вищою освітою, формується підприємствами (в т.ч. і залізницями), які замовляли підготовку не раніше, ніж за рік до закінчення навчання. Враховуючи викладене, при наявності потреби підприємств залізничного транспорту у фахівцях відповідної спеціальності та освітньо-кваліфікаційного рівня, Вам буде запропоноване місце працевлаштування при проведенні розподілу, ярмарки вакансій та ін.

  21.11.2009 18:06:31 Александр
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Хотелось бы узнать о системе ценообразования на билеты. Дело в том, что недавно понадобилось жене приобрести билет до Москвы. Позавчера, 19 ноября, мы съездили на станцию пгт. Кировское (АР Крым) в жд кассу и поинтересовались о наличии билетов в нужном направлении и цене проезда. По поводу цены нам сказали, что билет стоит 593 гривни. А по поводу наличия: осталось лишь 7 билетов на боковые полки на 2-ом ярусе. Жена не хотела брать столь неудобные места и кассир порекомендовала приехать за сутки до отправления поезда. Сегодня, 21 ноября, мы опять подъехали по совету кассира и спросили о наличии билетов. Но ответ был категоричен: билетов нет. Тогда мы решили (даже не знаю почему) съездить на станцию Владиславовка. И к нашему огромному удивлению, в кассе ст. Владиславовка спокойно приобрели билет на нужный поезд и цена билета оказалась всего 480 гривень!!! Почему же такая огромная разница в цене на один и тот же рейс в плацкартный вагон? Откуда такая разница в информации о наличии свободных мест?
  Відповідь: Шановний Олександре! Ваше звернення розглянуте за належністю в Кримській дирекції залізничних перевезень. Проведеним службовим розслідуванням встановлено, що Ви звернулись 19.11.2009 до квиткової каси ст. Кіровська для з’ясування вартості проїзду до Москви та наявності вільних місць для виїзду 22.11.2009. Касир набрала довідку про наявність місць на необхідну дату, яка показала, що на 22.11.2009 в наявності тільки плацкартні бокові верхні місця. Вас це не задовільнило та касир запропонувала зробити посадку по станції Джанкой. Набрала довідку про наявність місць та вартість проїзного документу, конкретноповідомила вартість проїзду, а саме, на момент запиту вартість проїзду від ст. Джанкой до Москви у плацкартному вагоні п.№8 складала 472,76 грн., в фірмовому вагоні п.№68 - 535,70 грн. та в нефірмовому 461,05 грн.; в п.№18 – 461,05 грн., від станції Кіровська до Москви в плацкартному вагоні п.№98 – 490,79 грн. Через неуважність квиткового касира Свірідової Г.А., яка надала довідку про вартість проїзду на 22.12.2009 замість 22.11.2009, Ви були невірно інформовані. За невиконання посадових обов'язків квитковому касиру Свірідовій Г.А. оголошена догана. Також повідмляємо, що згідно довідки системи по продажу квитків АСК ПП УЗ перед тим, як Ви придбали проїзний документ на ст. Владиславівка, було зроблено повернення квитків по станції Керч, тому це місце було відображено в довідках про наявність вільних місць та оформлено. З працівниками станції Кіровська проведений інструктаж про недопущення неякісного обслуговування пасажирів.

  21.11.2009 17:50:07 Токар
  Пропозиції
  Чи можу я пройти курси провідника і де
  Відповідь: Шановний Іван Васильович! Повідомляємо, що курси провідника пасажирських вагонів можна пройти в залізничному ліцеї (колишнє ПТУ № 23), який знаходиться за адресою м. Харків вул. Серіковська, 23

  21.11.2009 17:49:23 Токар
  Інше
  приблизний оклад провідника дальнього сполучення
  Відповідь: Оплата праці провідників пасажирських вагонів здійснюється в залежності від сполучення потягів, які вони обслуговують. Середня заробітна плата провідника пасажирських вагонів за жовтень місяць 2009року склала 2864,12 грн. та за 10 місяців поточного року 2835,16 грн.

  21.11.2009 17:47:51 Токар
  Інше
  Де можна знайти інструкцію для провідників, і як вона точно називається
  Відповідь: Інструкцію провіднику пасажирських вагонів № ЦЛ-0038, яка затверджена наказом Укрзалізниці від 01.09.2003 № 234-Ц можна знайти в структурних підрозділах пасажирської служби.

  21.11.2009 17:44:41 Світлана
  Інше
  Чи є вільні ваканції на Харків Пасажирський, якщо є то які саме
  Відповідь: З даного питання радимо звернутися до відділу кадрів вказаного Вами підприємства.

  21.11.2009 16:03:28 Володимир
  Пропозиції з покращення сервісу
  Спасибі за відповідь на запитання від 15.11.09 щодо можливості пошуку маршруту проїзду зі Львова до Рубіжного. На жаль на ваш сайт знаходить тільки прямий поїзд (№116) _____ Пропоную: 1) Організувати можливість пошуку на сайті маршруту руху з пересадками. Готовий безкоштовно надати необіхідне для цього програмне забезпечення. 2) Працівникам відповідальним за постановку задачі розробникам сайту ознайомитись з роботою аналогічних сервісів інших країн (SNCF, DB) 3) Як тимчасовий захід можна пропонувати відвідувачам скористатись у випадку відсутності прямого сполучення між станціями, пощуком на сторонніх сайтах 4) Додати посилку "in English" на сторінку розкладу поїздів. На перхідному етапі її доцільно направити скажімо на "http://www.deutschebahn.com/site/bahn/en/start.html", а після появи англійського перекладу Українського сайту - на відповідну сторінку. 5) Критично оцінити систему "www.e-kvytok.com.ua", порівнявщи її з французьки та німецькими аналогами. Зокрема - розглянути можливість перегляду вартості проїзду без реєстрації на сайті - замінити кнопку "знайти станцію" на автоматично випадаючий список (як на сайті bahn.de) - додати кнопку "завтра" для дати поїздки _____________ Сподіваюсь, що мої зауваження дійдуть до осіб відповідальних за розробку веб-інтерфейсу. Буду радий проконсультувати вас щодо технічних аспектів реалізації моїх пропозицій
  Відповідь: Шановний Володимире! Дякуємо за детальний аналіз роботи сайту "e-kvtok" та пропозиції щодо покращення інформаційного обслуговування користувачів.
1... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ...1136