This version of the page http://www.hotelnton.lviv.ua/index.php/2009-05-25-11-42-36 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-23. The original page over time could change.
Ціни та резервація
 

Готель Нтон

Ціни та резервація

Номер економ класу передбачає одномісне (вартістю 300.00 грн.*) або двохмісне (вартістю 320.00 грн.*) розміщення. У вартість включений сніданок (шведський стіл) та паркінг. Номери з вигодами, на Вас чекає затишна кімната, обладнана душовою кабіною, санвузлом, супутниковим телебаченням, телефоном. 


Стандартні номери
передбачають одномісне(вартістю 380.00 грн.*) або двохмісне (вартістю 420.00 грн.*) розміщення. У вартість включений сніданок (шведський стіл) та паркінг. Номери з вигодами, обладнані душовими кабінами, санвузлом, супутниковим телебаченням, телефонами, холодильниками, стаціонарними фенами, системами кондиціювання повітря


Покращені номери
з одномісним (вартістю 420.00 грн.*) або двохмісним (вартістю 480.00 грн.*) розміщенням. У вартість включений сніданок (шведський стіл) та паркінг. Номери з вигодами підвищеної комфортності, обладнані душовими кабінами, санвузлом, супутниковим телебаченням, телефонами, холодильниками, стаціонарними фенами, системами кондиціювання повітря. Безкоштовний доступ до Інтернету (кабельне під”єднання, кабель надається) — прохання вказувати додатково про потребу в доступі до Інтернету при бронюванні.


Напівлюкси з можливістю одномісного(вартістю 470.00 грн.*) або двохмісного (вартістю 520.00 грн.*) розміщення. У вартість включений сніданок (шведський стіл) та паркінг. Номери складаються з двох кімнат, обладнані душовими кабінами, санвузлом, супутниковим телебаченням, телефоном, холодильником з міні-баром, стаціонарним феном, кондиціонером.


Номери категорії люкс
з можливістю одномісного або двохмісного розміщення. Вартість номера 590,00 грн.*. У вартість включений сніданок (шведський стіл) та паркінг. Номери складаються з двох кімнат підвищеної комфортності, обладнані ванною, санвузлом, супутниковим телебаченням (наявність окремого тюнера в номері), телефоном, холодильником з міні-баром, стаціонарним феном, кондиціонером, доступом до Інтернету


Вартість додаткового ліжка — 150,00 грн. з ПДВ з можливістю безкоштовно поснідати.

Проживання дітей до 5 років безкоштовне.

Вартість проживання дітей від 5 до 12 років — 50% вартості додаткового ліжка.

* - у вартість включено ПДВ.