This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=182 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-20. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

{nocache:b8dea930647cf01def16e1b20c5b5506#0}
ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ

Питання, в тому числі стандартні, відповіді на які є на сайті, НЕ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ.


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  29.06.2009 09:02:02 Олена
  Інше
  Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, як краще 1 липня доїхати з Дніпропетровська до Ужгорода. Дякую.
  Відповідь: Шановна Олено! 01.07.2009 року з Дніпропетровська до Ужгорода можливий проїзд п.№85/86 Сімферополь-Львів (причіпний вагон), відправлення з Дніпропетровська о 20 годині 25 хв..Також можливий проїзд з пересадкою по ст.Львів - з Дніпропетровська п.№41 Дн-ськ-Трускавець відправлення о 13 годині 30 хв., прибуття на ст.Львів о 8 годині 20 хв., зі ст.Львів п№829 Львів-Ужгород відправленням о 14 годині 52 хв. прибуття до Ужгорода о 21 годині 02 хв..

  29.06.2009 06:43:44 Евгений
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  28.06.09 ехал в 1 вагоне поезда 347 Санкт-Петербург - Сумы. Вагон новый, со стеклопакетами. На улице лето, однако задвижки вентиляции закрыты, вентиляцию проводники не включали, несмотря на неоднократные просьбы. Форточки маленькие и полностью не открываются. К 23:00 из-за духоты пожилым людям и детям стало становиться плохо. Проводники 1 вагона даже ключ не дали, чтобы задвижки попробовать открыть. Не говорю про элементарные попытки включить вентиляцию или проветрить вагон на остановках, открыв оба тамбура. Пришлось идти к начальнику поезда и писать жалобу в журнал, причем пытались подсунуть старую книгу жалоб (до 2005 года), журнал проверки тех. состояния так и не показали. Неужели нельзя организовать проверку вентиляции при выпуске на линию, или обязательно надо чтобы кто-то умер и пошли разбирательства через прокуратуру? Просьба принять меры к проверке указанных составов поезда 347, со слов проводников в Санкт-Петербург они ехали ещё в худших условиях, "но никто не умер". Вообще, проводников (и начальника поезда, с их слов) интересует только реализация продукции, а не условия, в которых едут люди. Просьба сообщить о принятых мерах до обращения в прокуратуру.
  Відповідь: Уважаемый Евгений Станиславович! Ваше обращение по поводу нарушения температурного режима в вагоне № 1 поезда № 347 сообщением Санкт-Петербург-Суми рассмотрено руководством пассажирской службы с причастными. Перед отправлением вагона в рейс 27 июня 2009года вагон № 26484 был технически исправен, вентиляция была включена и работала на протяжении всего рейса, но в связи с тем, что во время рейса в обоих направлениях температура внешнего воздуха составляла до 40 градусов, вагон нагрелся на солнце, кондиционером данный вагон не оснащен, температура в вагоне не спадала, а также на высокую температуру в вагоне повлиял тот фактор, что вагон был полностью заполнен пассажирами - 52 пассажира. Форточки в окнах по отправлению поезда из Санкт-Петербурга были открыты, но на пути следования пассажиры их закрывали, чтобы не простудиться, так как в вагоне следовало много детей и людей пожилого возраста. Учитывая вышеизложенную ситуацию, по прибытию поезда из рейса в пункт формирования 29.06.2009года, вагон № 26484 комиссионно был осмотрен и установлено, что дефлекторы открыты, фильтры очистки воздуха чистые, вентилятор работает в трёх режимах. Замечаний по поводу работы системы вентиляции не было выявлено. Ваше обращение и принятое по нему решение доведено до причастных работников вагонного участка: установить надлежащий контроль за качеством подготовки вагонов в рейс, особенно в летнее время, обратив особое внимание на работу систем вентиляции вагонов, активизировать работу постоянно действующей комиссии перед отправлением поезда в рейс.

  29.06.2009 00:58:16 наталья
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  У меня купены билеты на поезд №12 Киев-Симферополь(вагон 4, 5). Подскажите пожалуйста есть-ли в этих вагонах кондиционеры, рабочие-ли в них туалеты. Какие еще улучшеные условия в этом поезде, вагоне, учитывая цену одного билета? Спасибо
  Відповідь: На Ваше звернення повідомляємо, що з пункту формування усі пасажирські вагони відправляються у технічно справному стані. Поїзд №12 „Славутич” сполученням Київ-Сімферополь є фірмовим 1 класу, згідно з «Положенням про фірмові пасажирські поїзди та групи пасажирських фірмових вагонів», затвердженого наказом Міністерства транспорту та зв'язку України № 99 від 20.03.1997. Вагони даного поїзду обладнані потужними кондиціонерами, для підтримання належного температурного режиму.

  28.06.2009 23:44:52 Светлана
  Зміни графіка руху
  Здравтсвуйте, насколько мне известно с 18 июня начинает ходить 460 поезд Симферополь - Рига. Но на вашем сайте до сих пор нет о нем информации и в справочной говорят что такого поезда нет. Вы могли бы прояснить ситуацию- есть он или нет? Если еще нет, то когда будет? Спасибо.
  Відповідь: Шановна Світлано! Курсування пасажирського поїзду сполученням Сімферополь-Рига призначалося за вказівкою Латвійської залізниці (за належністю поїзда) при узгодженні УЗ. В графіку руху на 2009-2010 роки на вказаний поїзд розклад руху відсутній, він курсувати не буде.

  28.06.2009 22:11:56 Олег
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  По какой причине 24 июня поезд 80 Киев-Днепропетровск прибыл практически с двухчасовым опозданием? Встречающим этом поезд на вокзале в Днепропетровске причину столь большого опоздания не пояснили.
  Відповідь: Шановний Олеже В'ячеславовичу! Перевіркою встановлено, що 24 червня 2009 року поїзд № 80 сполученням Київ-Дніпропетровськ надійшов на Придніпровську залізницю по ст.П’ятихатки з запізненням на 2 години 01 хвилину. Причетними працівниками Придніпровської залізниці – диспетчерами, черговими по станціям, машиністом локомотива були вжиті всі необхідні заходи щодо скорочення запізнення, його вдалося скоротити на 13 хвилин і на ст.Дніпропетровськ поїзд № 80 прибув з запізненням на 1 годину 48 хвилин. Причиною запізнення поїзда № 80 стала несправність контактної мережі по ст.Знам’янка Одеської залізниці у Кіровоградській області. Цей випадок був розслідуваний в управлінні Одеської залізниці особисто заступником начальника залізниці Царенком А.Г. Винні у неналежному утриманні контактної мережі покарані в дисциплінарному порядку. Приносимо Вам свої вибачення за завдані незручності.

  28.06.2009 16:52:33 Мирослав
  Пропозиції
  Почему Киев-Трускавец №49 второй год подряд ходит мимо Жмеринки, на которой много пассажиров садилось в этот поезд? Какой смысл на этом экономить время, а потом стоять в Гречанах, если с введением нового графика на Гречаны на этот поезд даже билеты не продаются
  Відповідь: Повідомляємо, що при розробці графіка руху пасажирських поїздів враховується наявність пасажиропотоку, технічна та економічна доцільності курсування поїздів. Враховуючи відсутність достатнього пасажиропотока та з технічних причин відновлення зупинки по станції Жмеринка-Пас. не передбачається.

  28.06.2009 16:43:27 Мирослав
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Можно добавить вагон Одесса-Севастополь с перецеплением в Николаеве, используя поезда №650 и 28, обратно №298 и 650, чтобы обеспечить беспересадочный проезд из Одессы в Севастополь
  Відповідь: Введення курсування безпересадкового вагону сполученням Одеса-Севастополь не передбачається, у зв язку з відсутністю вільного рухомого складу та майже відсутнім попитом пасажирів.

  28.06.2009 15:58:18 Кабан
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  До якого віку оформлюеться дитячий квіток?
  Відповідь: http://www.uz.gov.ua/?m=speach.questions&f=Doc.View&p=answers&lng=uk#k

  28.06.2009 11:52:51 Светлана
  Інше
  В "Правилах перевезень" указано, что каждый пассажир имеет право провозить до 36 кг багажа, не оплачивая их дополнительно. При этом написано также, что за провоз одной байдарки взимается оплата как за 20 кг багажа (раздел 10, п.14). Нужно ли оплачивать провоз байдарки дополнительно, если суммарный вес багажа (вместе с байдаркой) не превышает 36 кг на один билет? Если всё-таки нужно, то где и как производится оплата?
  Відповідь: Шановна Світлана Валеріївна! Згідно пункту 10.14 Правил перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України за перевезення байдарки у пасажирському вагоні здійснюється плата як за 20 кг багажу в незалежності від ваги ручної поклажі. Сплата за перевезення байдарки здійснюється в квитковій касі при оформленні проїзного документу.

  28.06.2009 11:03:49 Дмитро
  Інше
  Будь-ласка надайте інформацію про порядок вступу до університету.
  Відповідь: Дане питання не входить до компетенції Укрзалізниці.