This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=122 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-19. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

{nocache:b8dea930647cf01def16e1b20c5b5506#0}
ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ

Питання, в тому числі стандартні, відповіді на які є на сайті, НЕ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ.


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  19.08.2009 08:45:25 Шевченко
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Доброго дня. Роз"ясніть будь ласка наступну ситуацію - чому я не можу придбати квиток на потрібний мені потяг в касах Південної Залізниці в зв"язку з відсутністю вільних місць тоді як на сайті www.e-kvytok.com.ua на потрібний мені потяг достатньо вільних місць? Конкретно по останньому такому випадку: мені потрібен квиток на 25.08.2009 р. потяг N344К Житомир-Харків з м.Ніжин до м.Харків. В касах Південного вокзалу м.Харків відповіли, що вільних місць на цей потяг і на цю дату не має тоді як на сайті www.e-kvytok.com.ua на цей потяг більше 300 вільних місць. На моє звернення до ПЗ відповіли: "все очень просто, мы южная железная дорога и продаем билеты исключительно те, которые есть в наших кассах, а к другим 5 дорогам и к их билетам мы не имеем ни отношения, ни доступа! Если у нас в Харькове все раскупили, то в Киеве, например, может быть другая ситуация!" Про яку ефективність роботи УЗ та турботу про пасажирів можна говорити в такому випадку? Коли їздять напів-порожні поїзди, а пасажири не можуть придбати на них квитки.
  Відповідь: На наявність залізничних квитківу касах впливають: режими продажу (літо, зима, осінь) встановлених залізницею власницею поїзда, рівень станції на шляху прямування (1,2,3) та норма зворотнього виїзду (якщо цей напрямок для Вас зворотній). Інформація на сайті "е-Квиток" достовірна. Наявність місць на сайті очевидна, тому що Ваш ПК не має теріторіальної адреси на яку вплинули режими продажу. На сайті Ви бачите наявність усіх місць на поїзд, у данному випадку норму місць залізниці відправлення (Південно-Західної), а коли звернулися до каси Вам відповіли про норму місць для Південної залізниці (ст. Харків).

  19.08.2009 02:31:45 Артём
  Інше
  Мне 16 лет и мне нада переехать через границу в Москву! Как я магу это сделать? Разришение от матери есть.Можно ли как то самому без сопровождающих?
  Відповідь: Шановний Артем! Повідомляємо, що згідно чинного законодавства самостійний виїзд дітей до Російської Федерації дозволено після досягнення 16 років та отримання паспорту громадянина України. В інших випадках виїзд здійснюється у супроводі дорослих принаявності нотаріально завіреного дозволу батьків.

  18.08.2009 23:20:31 Мирослав
  Обслуговування у приміських поїздах
  На сайте e-Квиток продаются билеты на электропоезда Киев-Луцк, Киев-Ровно на 8 вагонов 2-го класса, Киев-Неданчичи, Мироновка-Фастов, Шостка-Фастов №840, Киев-Жмеринка №857, Киев-Хмельницкий №831 на 8 вагонов 3-го класса, а на оставшиеся 2 вагона билеты не продаются или эти электропоезда состоят из 8 вагонов?
  Відповідь: Шановний Мирославе! Головним управлінням приміських пасажирських перевезень розглянуто Ваше звернення щодо кількості вагонів в електропоїздах та повідомляється. Перераховані Вами електропоїзди відповідно до схеми складу електропоїздів підвищеної комфортності складаються з 8 вагонів 2 та 3 класу.

  18.08.2009 22:43:00 Наталія
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Добрий вечір, Укрзалізниця! Прошу сказати, що таке сталося, що тепер неможливо купити білет у Львові з проміжної станції на сполученні, наприклад, Москва-Чернівці, якщо буквально рік назад з цим не було проблем, чи ми вертаємося у ХХ століття, коли не було автоматизованої системи продажу квитків???
  Відповідь: Шановна п. Наталіє ! З Вашого запиту, який надійшов на адресу віртуальної приймальної Укрзалізниці 19.08.09, незрозуміло з якої проміжної станції Вам потрібно квитки на поїзд Москва – Чернівці.

  18.08.2009 22:14:44 Олександр
  Інше
  Скажіть будь ласка! Скільки коштує студентський проїзний квиток на 1, 3, 6, 12 місяців від ст. Склозаводська до ст. Київ-Пасажирський? Дякую!
  Відповідь: Повідомляємо, що вартість студентського проїзного квитка на один місяць від ст.Склозаводська до станції Київ-Пасажирський становить 68грн. 20коп., відповідно помноживши вартість проїзного квитка на потрібну кількість місяців Ви узнаєте вартість.

  18.08.2009 20:46:39 Владимир
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Здравствуйте, скажите пожалуйста, интересует рейс Киев-Астана. Астана-Киев, меняются ли через день как раньше составы, был Киевский и Казахский поезда. Хочется ехать с Астаны и в Астану с Киева именно на Киевском поезде, он лучше:) Если не трудно скажите еще цену билета Киев-Астана, Астана_Киев. Очень благодарен за ответ, спасибо
  Відповідь: Шановний Володимиру Олеговичу! Поїзд №107/108 Київ-Астана обслуговується складом вагонів Південно-Західної залізниці, щодо вартості квитків скористайтесь сервісом за посиланням www.e-kvytok.com.ua/wps/portal. З повагою,

  18.08.2009 19:26:07 Сергей
  Обслуговування у приміських поїздах
  Добрый день! При возвращении из Дарьевки в Ровеньки пригородным поездом №6514 Должанская – Штеровка в вагоне №23951 проводник (мужчина) при оплате проезда взял у меня 2 гривны (из 3 гривен, которые я ему давал) и, не выдавая билет, пошел к себе. Пришлось его окликать и требовать выдать билет. На что он мне сказал «тут же один перегон, но если Вам нужен билет – то без проблем, я его Вам выдам». Был выдан билет №012279 с аппарата ММ00005303. В остальном, проводник был очень позитивным, доброжелательным, в вагоне чистота и порядок, но финансовая дисциплина «хромает на обе ноги».
  Відповідь: Уважаемый Сергей Александрович! За нарушение п. 3.3 «Инструкции проводнику пригородных поездов», выразившееся в не выдаче проездного документа с помощью РРО «Спека - 00», проводник пригородного сообщения Пикуль Н.Н. приказом № 964 от 20.08.09г. лишен 100% премии за август 2009г. Приносим Вам извинения за доставленные неудобства при пользовании услугами железнодорожного транспорта.

  18.08.2009 18:54:34 Жанна
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Чи можна купити квиток на поїзд сполученням Київ-Берлін в Рівному?
  Відповідь: Шановна Жанно Василівно! Повідомляємо, в міжнародній касі вокзалу ст. Рівне можна придбати квиток на поїзд Київ – Берлін . Каса працює з 15.00 до 19.00.

  18.08.2009 18:20:37 геннадій
  Інше
  Добрый день! Подскажите, пожалуйста, как узнать информацию по наличию билетов и бронированию на беспересадочный вагон Симферополь-Берлин или Донецк-Берлин? Спасибо.
  Відповідь: Шановний Геннадіє Віталійовичу! Для отримання інформації про наявність вільних місць на необхідну дату та для здійснення замовлення міжнародних квитків на вокзалі ст. Нікополь необхідно звернутися особисто до чергового помічника начальника вокзалу або до довідкового бюро. Подальше оформлення проїзних документів здійснюється на вокзалі Кривий Ріг (Червона).

  18.08.2009 16:12:31 Віталій
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  З відповіді "про повернення квитків" не зрозуміло чи повертаються, крім вартості квитка і плацкарти, інші платежі і збори, зокрема: за постіль, страхові, комісійні збори та ПДВ? Дякую за відповідь.
  Відповідь: Повідомляємо, що згідно п. 19.11., 19.14., 21.8. «Правил перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України», Інструкції квиткового касира - якщо пасажир відмовився від поїздки з особистих причин в термін: не менше ніж за 24 години до відправлення поїзда, то йому виплачується повна вартість квитка і плацкарти; від 24 до 6 годин до відправлення поїзда, то йому виплачується повна вартість квитка і 50 відсотків вартості плацкарти; менше ніж за 6 годин до відправлення поїзда, але не більше ніж через 3 години після його відправлення - виплачується тільки вартість квитка, сума страхового збору і ПДВ та вартість постільної білизни, а вартість плацкарти не виплачується. У всіх випадках повернення проїзних документів пасажир, крім випадків, що сталися з вини залізниці, вносить плату за послуги (комісійний збір). Кошти, сплачені за послуги, пов’язані з резервування місць і продажем проїзних документів, не повертаються, за винятком випадків, коли повернення здійснюється з вини залізниці. У разі повернення повністю невикористаних проїзних документів, у тому числі не пізніше 3 годин з часу відправлення поїзда, обов’язковому поверненню підлягає сума страхового збору в складі як вартості квитка, так і вартості плацкарти. За проїзні документи використані частково страховий збір не повертається. Так як Вами не вказані конкретні дані, більш детальну інформацію по поверненню проїзних документів Ви можете отримати по телефону 503-70-05 чи особисто звернувшись в довідкове бюро вокзалу ст. Київ-Пасажирський